VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna??
staro
  (#61 (permalink))
kristina-cica
Hocu tanjir i tacka!
kristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 25.01.2008.
Poslednji login: 30.11.2008 02:28
Pol: Žensko
Godine: 28
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 30.04.2008, 23:31

Jako je bitna!
Da biste pristali na drugi sastanak s nekim, mora nesto da vas privuce na prvom.
Kako fizicki tako i inelektualno.
Samo sto, svi imamo razlicite ukuse, pa nam samim tim ni ideal nije isti.
Nekome ce neki muskarac ili zena biti sasvim prosecni dok ce za druge da zraci bas onim sto treba i biti najlepsi.
O tome ne vredi uopste raspravljati.

Zelim da ti budem drug u igri, da jedem iz tvog tanjira i da spavam na tvom jastuku...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#62 (permalink))
meseceva_kci
Početnik
meseceva_kci će uskoro postati poznat članmeseceva_kci će uskoro postati poznat član

Član od: 02.05.2008.
Poslednji login: 10.11.2008 01:31
Godine: 33
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 02.05.2008, 22:38

pa prvi je vizuelni kontakt... tako da je svakako bitno...

...Postoje u nama neke neprevodive dubine...
...Postoje u nama neke stvari neprevodive u reci...
...Ne znam...

staro
  (#63 (permalink))
starsica
zaba Mrazica :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 21:47
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 03.05.2008, 03:22

pa.. bitna je.. ali nije presudna.. jednostavno, kad nekoga vidis mozes da prepoznas neke osobine koje volis kod osobe.. na osnovu drzanja, pogleda, kako pije pice npr. ili kako drzi cigaretu..
lepota je ok stvar koju uredno mozes da uklopis sa ostalim stvarima koje ti se kod nekoga dopadaju
ali nikako nije presudan faktor..

Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#64 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 21:42
Godine: 42
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 03.05.2008, 03:32

Za seks je dovoljna samo lepota.

Za partnerstvo je potrebna inicijativa. Znaci moze da ucuti, moze da se zbuni, pobogu, pa znam izluditi zenu da drhti i da ne dolazi do reci. Ali moram osetiti i njenu inicijativu. Kada ona samo pasivno odgovara bez ikakve zelje da se mucni trenutak tisine odagna, veza je vec krahirala. Ocito nema zajednickog tempetamenta ili zelje a to jeste pogubno.

Inace tu zene znaju biti, one bi rekle odlucnije, ja bi rekao nekulturnije. Znaju ustati i otici iz kafica bez reci.

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

staro
  (#65 (permalink))
bojana999
Početnik
bojana999 je dijamantbojana999 je dijamantbojana999 je dijamantbojana999 je dijamant

Član od: 27.02.2008.
Poslednji login: 18.11.2008 14:09
Godine: 23
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 03.05.2008, 15:46

Citat:
starsica kaže: Pogledaj poruku
pa.. bitna je.. ali nije presudna.. jednostavno, kad nekoga vidis mozes da prepoznas neke osobine koje volis kod osobe.. na osnovu drzanja, pogleda, kako pije pice npr. ili kako drzi cigaretu..
lepota je ok stvar koju uredno mozes da uklopis sa ostalim stvarima koje ti se kod nekoga dopadaju
ali nikako nije presudan faktor..

Ovde je sve receno.....

....ne...brze od zivota.....

staro
  (#66 (permalink))
Snoopy Red B
Iskusni forumdžija
Snoopy Red B je miljenik mnogih članovaSnoopy Red B je miljenik mnogih članovaSnoopy Red B je miljenik mnogih članovaSnoopy Red B je miljenik mnogih članovaSnoopy Red B je miljenik mnogih članovaSnoopy Red B je miljenik mnogih članova

Član od: 23.04.2008.
Poslednji login: 24.09.2008 15:35
Godine: 37
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 03.05.2008, 16:29

Lepota je bitna samo za ljude bez mašte

staro
  (#67 (permalink))
jovuk
E n i g m A
jovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimum

Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: danas 15:10
Godine: 31
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 06.08.2008, 14:36

Lepota je ono što nas privuče na prvu loptu.Bezveze je sad pričati kako je bitno samo ono unutra,jer pobogu,mi smo tako pametni,duševni,...ma daj!
Lepota nijepresudna,ali je itekako bitna.
Ne mora taj neko biti mis ili mister,ali mora imati nešto što ćemi se svideti,a tada prvenstveno milsim na lice.Oči su mi najbitnije.

staro
  (#68 (permalink))
Rohalj Baze
Frajla Juca
Rohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostale

Član od: 19.07.2008.
Poslednji login: danas 14:03
Godine: 28
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 06.08.2008, 14:53

nije mi vise uopste bitna, jer sam shvatila da su lepotani vecinom sa praznom glavom i misle da se svet okrece oko njih.....

staro
  (#69 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: juče 20:33
Godine: 33
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 07.08.2008, 00:34

Pa bitna je... Fizički mora da me privlači, ali ako nema unutrašnjosti koja bi to podržala,odzvanja prazna posuda
ne vredi mu ni da je najlepši na svetu

Ćuti i prenesi dalje....

staro
  (#70 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 21:19
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 07.08.2008, 01:35

Citat:
Mish kaže: Pogledaj poruku
Svakog od nas će lepota najpre privući. Primetiću lepo dete, lepu ženu, lepog muškarca, lepu kuću,...
U društvu više muškaraca najpre će me privući onaj lepi, na prvu loptu. Ali neće mi zadržati pažnju ako nema sem te lepote još nešto da mi pruži.
Dakle, nije mi bitno da je lep, već da mi je lepo sa njim. Da mu u očima vidim toplinu i dobrotu, da mu u osmehu čitam iskrenu emociju, da ne prepoznam laž, da mu priča ima suštinu, da se razumemo, da se sa njim smejem, da se pod njim topim,... A kada mi neko sve to pruži, on je za mene lep, ma najlepši na svetu, pa makar za većinu drugih bio najveća rugoba na svetu.
Woman, kako si ga sastavila svaka ti cast
Sve je u ochima posmatracha

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)