|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 21:50
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? -
22.10.2008, 12:50
Kaže grafit iz kraja... da lepota nije bitna kažu ružni. Al' prekrečili. I ko zna na šta je mislio taj što ga je pisao.
Fizička lepota iritira kompleksaše, i retko će koji to priznati. Lepota mi je bitna za prvi utisak, ako je o fasadi reč, ali nije presudna. Neki kažu da je lepota prolazna, a ja mislim da je prelazna i da suštinsku lepotu ni godine ne mogu da pregaze Ako celina ne valja, ne valja ni deo - dugoročnije gledano.
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Pol: Muško
Godine: 44
|
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? -
22.10.2008, 15:00
Ako može od pogleda i komentara da se živi i uživa priznajem bitna je,ali...
@ SQUAW Kada je neko BEZOBRAZNO zgodan ili lep,onda je stavljaju na test...ili uspeh preko kreveta ili otkaz,pa me zove u 23.00 plačući da ja smirim dušu,jer zna da ću tako surov biti i da će je to smiriti,jer sam stariji toliko i zna da sam dobronameran,pa ja kažem biraj šta ti je važnije...da svakog možeš da pošalješ u pm i nikom ne duguješ ništa ili da te 'ebu,jer su oni neki palci u imoušnu,a zapravo miševi koji rade za plate i teše se što su okruženi buljukom,pa sad neka je 10% radodajki njima i to dovoljno da namire sujetu i kompenzuju što su miševi...Da bi juče ispalo,opet zovu,kao dođi...i nije otišla,poslušala me... Ako si lepa i zgodna onda bolje budi samo to,nego i to i urađena... ![]() A za sreću u ljubavi se ionako čeka... |
|
|
|