VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna??
staro
  (#81 (permalink))
lado
zena u crwenom
lado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostale

Član od: 21.08.2008.
Poslednji login: danas 21:19
Pol: Žensko
Godine: 41
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 13.09.2008, 20:15

lave to se ne pipa to moras da osetis

ako sejes kaktuse,ne ocekuj grozdje

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#82 (permalink))
Becar
Iskusni forumdžija
Becar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamant

Član od: 09.06.2007.
Poslednji login: danas 21:10
Pol: Muško
Godine: 23
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 15.09.2008, 11:17

Nije bitna

staro
  (#83 (permalink))
minnie
Početnik
minnie je na dobrom putu

Član od: 08.10.2008.
Poslednji login: 19.11.2008 14:36
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 08.10.2008, 21:06

Meni je lepota jako bitna! Naravno kada se radi mom fizickom izgledu. Izmedju ostalog mi je bitna jer mi daje samopouzdanje. Kod muskaraca mi i nije toliko bitna. Vazna je ali nije presudna. Uvek su me obarali s nogu prosecni ili cak ruzni muskarci, sa mnogo sarma.

staro
  (#84 (permalink))
Aiko
Veteran
Aiko je dostigao maksimumAiko je dostigao maksimumAiko je dostigao maksimumAiko je dostigao maksimumAiko je dostigao maksimumAiko je dostigao maksimumAiko je dostigao maksimumAiko je dostigao maksimumAiko je dostigao maksimumAiko je dostigao maksimumAiko je dostigao maksimum

Član od: 02.10.2008.
Poslednji login: danas 21:04
Godine: 38
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 08.10.2008, 21:31

za mene je lepota mnogo više od fizičkog izgleda..i nekako na prvu loptu umem da je prepoznam i eliminišem onu praznu, izveštačenu, silom namontiranu..
dovoljno mi je par reči, pogled, stav, maniri, osmeh da vidim da li je neko zaista lep ili mu je Bog dao samo lepo lice ili izvajano telo..

da, takva lepota mi je jako bitna..čak presudna..

Svaka je žena lepa u mraku, iz daljine i pod kišobranom..

staro
  (#85 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 20:00
Godine: 28
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 22.10.2008, 01:08

Bitna je unutrasnja lepota, koja se odrazava na fizicki izgled...na osobi koja poseduje unutrasnju lepotu se jednostavno to ocrtava, na licu,u ocima, u pokretima..

Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.

staro
  (#86 (permalink))
PersonaGrata
Poznata faca
PersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimum

Član od: 28.08.2008.
Poslednji login: danas 16:52
Godine: 29
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 22.10.2008, 08:43

Mislim da sam već priznao da sam slab na lepo žensko lice pogotovo kad je okićeno krupnim i dubokim smaragdnim jezercima... (ako nisam,evo sad priznajem), i svaki put nisam ravnodušan kada takvo lepo,zgodno čeljade pokaže interesovanje za mene. Mislim da je to potpuno normalno. Volim lepo.
Ali zaista nije presudno za nešto ozbiljnije. Verovatno su mi zato veze prilično kratke... Čim počnem da provodim više vremena sa nekom osobom a ne odgovaraju mi ostale njene...kako da kažem... osobine, karakter, ponašanje,... to što u stvari zaista predstavlja,čini nju,... nema ništa od toga, pa da ne znam koliko je lepa . Neki zaključak bi bio da ako pored lepote nema više čime da me zainteresuje... Ništa od nas. Tako da je u stvari presudno ono drugo... kako god ga nazvali... tvoje pravo ja, lepota duše, unutrašnja lepota... To je bitno.
A fizička lepota može biti samo plus,nikako osnova,pa samim tim i nije toliko bitna.

Mea vita, mea culpa.

Poruku je izmenio PersonaGrata, 22.10.2008 u 08:44. Razlog: ...mnogo slovnih grešaka :ljutko:

staro
  (#87 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 21:42
Godine: 42
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 22.10.2008, 08:56

opsti utisak je bitan,,,
nije bitna fizicka lepota ali sam osetljiv na neke mane...
odredjeni tip lica, odredjeno ponasanje, drzanje tela, mimiku ne mogu zamisliti kod ljubavi... cak ni kada je ta osoba izgledom lepa....

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

staro
  (#88 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Godine: 34
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 22.10.2008, 09:24

Citat:
Kalina kaže: Pogledaj poruku
Bitna je unutrasnja lepota, koja se odrazava na fizicki izgled...na osobi koja poseduje unutrasnju lepotu se jednostavno to ocrtava, na licu,u ocima, u pokretima..

potpisujem.

Ono što isijava iz naših duša.
Ono što me čini ovakvom kakvom sam, je ''stanje duha'', a ne kozmetike, lepe frizurice...
Sjaj u očima... Mio pogled...

Sve to ''dolazi iznutra''

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#89 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 21:50
Godine: 33
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 22.10.2008, 12:50

Kaže grafit iz kraja... da lepota nije bitna kažu ružni. Al' prekrečili. I ko zna na šta je mislio taj što ga je pisao.

Fizička lepota iritira kompleksaše, i retko će koji to priznati. Lepota mi je bitna za prvi utisak, ako je o fasadi reč, ali nije presudna. Neki kažu da je lepota prolazna, a ja mislim da je prelazna i da suštinsku lepotu ni godine ne mogu da pregaze Ako celina ne valja, ne valja ni deo - dugoročnije gledano.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#90 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Godine: 44
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 22.10.2008, 15:00

Ako može od pogleda i komentara da se živi i uživa priznajem bitna je,ali...

@ SQUAW

Kada je neko BEZOBRAZNO zgodan ili lep,onda je stavljaju na test...ili uspeh preko kreveta ili otkaz,pa me zove u 23.00 plačući da ja smirim dušu,jer zna da ću tako surov biti i da će je to smiriti,jer sam stariji toliko i zna da sam dobronameran,pa ja kažem biraj šta ti je važnije...da svakog možeš da pošalješ u pm i nikom ne duguješ ništa ili da te 'ebu,jer su oni neki palci u imoušnu,a zapravo miševi koji rade za plate i teše se što su okruženi buljukom,pa sad neka je 10% radodajki njima i to dovoljno da namire sujetu i kompenzuju što su miševi...Da bi juče ispalo,opet zovu,kao dođi...i nije otišla,poslušala me...

Ako si lepa i zgodna onda bolje budi samo to,nego i to i urađena...

A za sreću u ljubavi se ionako čeka...

Odgovor