VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna??
staro
  (#51 (permalink))
**princess**
*OtRoVnA CicaMaca*
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: juče 11:06
Pol: Žensko
Godine: 19
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 07.12.2007, 15:49

Citat:
coolgirl kaže: Pogledaj poruku
Dugo,u pravu si. Meni jest vazan izgled. Jbg,sto jest,jest...

ovo je bilo iskreno

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#52 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 21:16
Godine: 29
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 09.12.2007, 10:22

...naravno da je vazna lepota ali ne i najvaznija ....
...lepota je ona prva varnica koja pokrene sve ostalo, muskarac prvo mora da mi se dopadne fizicki da bih se upustila sa njim u bezazleni flert za pocetak a posle sve zavisi od toga kakva je osoba u pitanju....

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

staro
  (#53 (permalink))
veverica
Sciurus vulgaris
veverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimum

Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 15:40
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 09.12.2007, 11:23

Zaista je i lepota pored mnogih drugih stvari veoma bitna (i svako ko kaže drugačije laže, možda nesvesno, ali laže), ali sam pojam lepote svako od nas različito definiše, doživljava, tumači... Nekom je lepo plavo, nekom crno, neko voli krupne oči , drugi će reći da su te iste oči buljave, jedan će da se oduševi kovrdžavom kosom, drugi će da prezire to raščupano gnezdo na nečijoj glavi, nekome su baš simpatični zubići koji su se posvađali sa svakim redom, a ja bih prvo pomislila - je li čuo ovaj ikada za protezu , neko voli pegice, a drugi će vam videvši ih odmah preporučiti neki novi metod za uklanjanje te odlike nesavršenosti sa vašeg lica... . Jednom je lepo ono što je drugom anoreksično... Lista je beskrajna.

Dobro je što smo toliko različiti.

staro
  (#54 (permalink))
psyho
Novi član
psyho je na dobrom putu

Član od: 04.03.2007.
Poslednji login: 25.01.2008 19:11
Pol: Muško
Godine: 23
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 17.01.2008, 02:51

Citat:
Lady S kaže: Pogledaj poruku
Lepota je važna, ali ne i presudna. Ma kako neko bio duhovit, šarmantan ili na bilo koji drugi način zanimljiv, ukoliko nam je fizički neprivlačan - slabe tu vajde ima. Fizička lepota je relativna stvar, i meni je lično najvažnije da me na toj osobi NEŠTO privuče (a to nešto ni do dana današnjeg nisam uspela da definišem)... Nikada nisam davala prednost fizičkim karakteristikama u odnosu na ličnost čoveka, ali mi takodje nikada sama ličnost čoveka nije bila dovoljna da bi mi se on učinio privlačnim. Dakle, lepota jeste važna, ali ne i presudna. Na kraju krajeva, lepota je u očima posmatrača.
e pa da ti kazem drugarice da nisi u pravu sa tom fizickom lepotom,mogu slobodno da ti kazem da ja imam tu fizicku lepotu(nadam se)ali nikako nemam srece sa pojedinim devojkama,a neki momci,kao pojedini moji drugari prolaze samo sa dobrom pricom,salom,i tako nekim stvarima u kojima ja nisam bas toliko dobar,pa ti pricaj!!

staro
  (#55 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 21:48
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 17.01.2008, 11:01

Мислим да као мушкарац спадам у просек ових простора, са свим атрибутима које такав просек и садржи. Лепота је, поред својих универзалних вредности, ипак у крајњој инстанци субјективни доживљај. Не каже се без разлога да се о укусима не расправља...

Рекао бих да је физичка лепота тек маркентишки спот, или само плакат за представу која се зове укупна лепота неке особе. Спољни изглед је дакле само делић једне сложеније целине коју сачињавају и остале бројне компоненте које могу битно утицати на коначну оцену да ли је неко и колико леп. Те компоненте су особине личности, па тако често карактер, шарм, интелигенција, таленат итд, могу потпуно надвисити, односно, променити првостечени утисак о некој особи...

Тестирајмо себе и пробајмо да у нама предочимо ко је и колико леп на овом сајту, само на основу написаних постова. Ја никога лично не познајем на форуму, али сам потпуно сигуран, читајући шта је ко написао, да овде има ванредних лепотица које бих радо упознао...

Rebel

staro
  (#56 (permalink))
mirka7
Iskusni forumdžija
mirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članova

Član od: 23.11.2007.
Poslednji login: 28.11.2008 20:44
Godine: 35
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 17.01.2008, 11:44

Fizička ljepota bude i prođe.Čak i najljepši ostare,dobiju bore i ostalo...
Fizička ljepota je bitna,svakako,al nije najbitnija...
Čovjek ili žena trebaju da budu kompletni,usklađeni sa sobom iznutra da bi i njihova ljepota bila zaokružena sa onom vanjskom.Normalno je da pri tom prvom kontaktu vidimo oči,ruke i ostalo.Neko nam postane izuzetno simpatičan tek nakon nekog vremena,neko nam oduzme dah na prvi pogled...Sve je to relativno...svi imamo različita mjerila za ljepotu.
Ono što je najljepše i najvrijednije,okom je nevidljivio,to se osjeća samo srcem i dušom....reče tako Mali Princ...
Trebamo biti bitni sebi i onda ćemo biti lijepi i ono zaista...bitni drugima.

staro
  (#57 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 17:56
Godine: 38
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 17.01.2008, 12:05

Citat:
psyho kaže: Pogledaj poruku
e pa da ti kazem drugarice da nisi u pravu sa tom fizickom lepotom,mogu slobodno da ti kazem da ja imam tu fizicku lepotu(nadam se)ali nikako nemam srece sa pojedinim devojkama,a neki momci,kao pojedini moji drugari prolaze samo sa dobrom pricom,salom,i tako nekim stvarima u kojima ja nisam bas toliko dobar,pa ti pricaj!!
...sine...kad porastes...kasce ti se samo...
...btw...probaj da se ugledas na drugare...umesto da odes na depilaciju,ti procitaj knjigu...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#58 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Godine: 44
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 17.01.2008, 14:16

Ružan,zao i pametan,em i lud,em samouveren svestan svojih 'dometa' ... recept za uspeh

p.s. mada... za žene je da budu lepe ako ćemo pravo,a u životu i to nije pravilo,tj. retko za koje biće možeš zaključiti da je ružno osim na slici ili na prvi pogled...

staro
  (#59 (permalink))
NSdjanka
..seal in disguise..
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 19:42
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 18.01.2008, 22:37

Bitna...Utoliko da skraćenim postupkom privučeš pažnju suprotnog pola...E, onda dolazi teži deo posla da pokažeš i onu lepotu koja se "očima ne da sagledati"...Ako je imaš...Ako nemaš nastavi da trepćeš pa dokle ti prolazi...

nije dotakla ništa što bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

staro
  (#60 (permalink))
jega
P I L E N C E