|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? |
|
|
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 21:43
Pol: Žensko
|
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? -
15.10.2006, 00:59
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
|
07.12.2006, 17:32
meni su se uvijek više sviđali da ih tako uslovno nazovem nesavršeni muškarci. tako je bilo, tako je i ostalo, mada ni sama ne znam zašto. uvijek se nekako zalijepim za neku nesvršenost tipa velikog nosa, klempavih ušiju, stomačića, cvikera kao pepeljare i meni je lijepa ta nesavršenost. jedina savršenost koju volim su lijepo oblikovani prsti na rukama (da nisu kao čevapčići). e to je ono na prvi pogled. ali ako nema onoga nečega, ma može biti ili lijep ili ružan, ali ako ja ne mogu sa njim da pričam, opustim se, smijem se i još bezbroj drugih sitnica koje život znače, onda džabe sve ono fizičko - pa bilo to lijepo ili ne. a i ono fizičko, što se nama sviđa ili ne, je na kraju, sasvim individualna stvar.
|
|
|
|
|
|
NEDOBRI Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 23:09
Pol: Muško
Godine: 31
|
07.12.2006, 18:19
- malo ću vam se ušunjati na temu ženske...
Iz muškog ugla devojka MORA fizički da privuče momka da bi načinio naredni korak... Ako želiš dublju vezu ( pogotovo kad se zalazi u 30-e) naravno da sa tom devojkom moraš imati dosta zajedničkih tačaka kako bi postojale teme za razgovor, jer ipak biramo partnera-devojku po tome koliko imamo slične poglede na svet i u kojoj meri su nam stavovi o najbitnijim životnim pitanjima bliski, tj. podudarni. Lepota i ukus su različiti od osobe do osobe i o njima nevredi raspravljati. Različiti kriterijumi lepog i čine da se par dopadne jedno drugom, što je u redu. Lepota je prolazna a ono u nama ostaje dok smo živi... ![]() "Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag." (Beli je svakako naj.... )
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 11.08.2008 16:31
Godine: 25
|
26.01.2007, 12:28
Nikad nisam mogla da budem sa tipovima sa kojima nisam imala o čemu da pričam. Ne bih, sa druge strane, mogla da budem ni sa nekim ko mi je totalno neprivlačan fizički.
Ako bih morala da biram, imala bih platonsku ljubav sa "pametnjakovićem", a u krevet bih odvukla "telo" . |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
|
14.02.2007, 00:29
Samo se setim komentara mog druga: "Da ga nisi upoznala kako si ga upoznala, i da te nije zaveo prichom, ti njemu na ulici ni dobar dan ne bi rekla".....
I to je istina... A do tad su bili sve neki lepotancitji.... Slatki, medeni... I ni prema jednom od njih nisam osetjala ono shto sam prema ovom, niti me je bilo koji od njih toliko privlachio.... Kao magnet, nisam mogla da verujem! Uf... neverovatan osetjaj... Uz to smo mogli da prichamo satima i satima i satima.... Mnogo mi je bitnije shta je u glavi, nego neke druge stvari.... Chak je i moj "postulat" zvani "samo da ima lepo lice" pao u vodu.... potpuno..... Znachi.... nemash pojma shta sve moze da ti se desi, dok te ne snadje.... Realno gledano, ruzan muskarac koji je meni najlepshi na svetu..... moras se navitji na tugu i sretju, moras da volis i da te vole, moras biti deo stvarnosti, ipak, nikada ne napustaj svoje snove! |
|
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 22:38
|
14.02.2007, 00:40
Ma kakva lepota ako nema duha...
Imala sam celi raspon od stiglica do buca(blago receno),lepih kao Apolon do onih ruznih(za jednog bila zarucena) i meni je svaki bio ki upisan jer je u sebi imao ono nesto sto me ocaravalo,imao je duh... Sta ce mi Brad Pitt ako ne ume da sastavi dve recenice i da one imaju smisla,ako ne ume da me nasmeje,razume,da se raspravlja samnom,da me pogleda i da reci nisu potrebne... Lako je za fasadu,sustina je bitna ![]() William Wordsworth |
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
|
14.02.2007, 00:54
Imamo oci da gledamo,hm,lep je ,zgodan je,nije lose..itd..ali ja vise volim da gledam unutra,kako govori,kako misli,volim da se moze s njim razgovarati pametno,i takodje da se moze zajedno smejati,ko meni govori pametno i zna da me nasmeje,meni je taj najlepsi,nema veze kako izgleda,ni ja nisam neka lepotica
![]()
|
|
|
|