VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna??
staro
  (#11 (permalink))
Ivana-psy
Poznata faca
Ivana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimum

Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: danas 02:14
Pol: Žensko
Godine: 24
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 12.10.2006, 17:46

Kao i vecina, kad sam bila u srednjoj skoli, bilo je bitno da je dobra faca, da je extra zgodan, lep i zavodljiv! Onda sam skontala da takvi likovi menjaju devojke na svaka dva dana! Sad shvatam da su takvi momci, ustvari najgori, uobrazeni, puni sebe, a ustvari ne vrede nista (cast izuzetcima) ali vecina je takva!

Tako da mi lepota i dobar izgled nisu na prvom mestu, mnogo je bitnije da je razuman, nezan, tolerantan, pametan da nije tipican balkanac, sovinista! A ako uz to ima i sladak osmeh, osvojio me je!!!

"toliko puteva.. koji izabrati, gde poci, koga povesti..???"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 13.10.2006, 10:14

Citat:
Ivana-psy kaže:
Kao i vecina, kad sam bila u srednjoj skoli, bilo je bitno da je dobra faca, da je extra zgodan, lep i zavodljiv!
A meni, opet to nikada nije bilo bitno.

Od malih nogu su me upravo takvi birali za najbolju drugaricu,
i druženjem sa njima shvatala sam koliko su svesni toga da su "najbolji frajeri"
i koliko malo ulažu u sebe na ostalim poljima...
retko si mogao da ih nateraš da pročitaju neku knjigu,
odu u pozorište, pogledaju film...
ubeđeni da im je dovoljno samo da se pojave
pa da im se devojčice (devojke, žene) bace pod noge!

Ja sam nekako uvek volela ružnjikave
(meni nisu bili ružni, samo da naglasim..ali su ih drugi takvim proglašavali )
ali iznad svega šarmantne likove,
kojma je život i nešto više od ogledala, teretane i fancy krpica...
a opet su svesni sebe i svojih vrednosti,
neopterećeni time što nemaju telo kao Apolon i lice kao Narcis...
ali opterećeni da pronađu novu knjigu omiljenog pisca po knjižarama,
da dobiju akorde za moju omiljenu pesmu kako bi mi je odsvirali na gitari,
da u onim ludim devedesetim nekako nađu (zarade) parice da odemo na koncert grupe koja gostuje u Pešti,
da preko kevinog sindikata dobijemo komplet karata za JDP narednog meseca...

I baš me nešto bilo briga koje su mu boje oči ili obim bicepsa i tricepsa!

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

staro
  (#13 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 21:43
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 15.10.2006, 00:59

Citat:
SansRomantic kaže:
ali iznad svega šarmantne likove,
kojma je život i nešto više od ogledala, teretane i fancy krpica...
a opet su svesni sebe i svojih vrednosti,
neopterećeni time što nemaju telo kao Apolon i lice kao Narcis...
ali opterećeni da pronađu novu knjigu omiljenog pisca po knjižarama,
da dobiju akorde za moju omiljenu pesmu kako bi mi je odsvirali na gitari,
da u onim ludim devedesetim nekako nađu (zarade) parice da odemo na koncert grupe koja gostuje u Pešti,
da preko kevinog sindikata dobijemo komplet karata za JDP narednog meseca...
I baš me nešto bilo briga koje su mu boje oči ili obim bicepsa i tricepsa!
To se zove tražiti idealnog. Da sam u jednoj osobi našla sve ovo što si napisala (i ostalo što nisi, ali te kontam i znam šta bi još mogla da dopišeš), pa makar bio lep kao lik iz horora, bio bi mi najlepši među najlepšima i nikad ga ne bih pustila da ode od mene.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#14 (permalink))
Bloo
Početnik
Bloo će uskoro postati poznat članBloo će uskoro postati poznat članBloo će uskoro postati poznat član

Član od: 04.12.2006.
Poslednji login: 20.11.2008 09:20
Pol: Muško
Godine: 28
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 07.12.2006, 00:58

Opasne ste vi zene ...u najpozitivnijem smislu... xexe...

staro
  (#15 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 07.12.2006, 17:32

meni su se uvijek više sviđali da ih tako uslovno nazovem nesavršeni muškarci. tako je bilo, tako je i ostalo, mada ni sama ne znam zašto. uvijek se nekako zalijepim za neku nesvršenost tipa velikog nosa, klempavih ušiju, stomačića, cvikera kao pepeljare i meni je lijepa ta nesavršenost. jedina savršenost koju volim su lijepo oblikovani prsti na rukama (da nisu kao čevapčići). e to je ono na prvi pogled. ali ako nema onoga nečega, ma može biti ili lijep ili ružan, ali ako ja ne mogu sa njim da pričam, opustim se, smijem se i još bezbroj drugih sitnica koje život znače, onda džabe sve ono fizičko - pa bilo to lijepo ili ne. a i ono fizičko, što se nama sviđa ili ne, je na kraju, sasvim individualna stvar.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#16 (permalink))
DarkRed
NEDOBRI Moderator
DarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimum

Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 23:09
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 07.12.2006, 18:19

- malo ću vam se ušunjati na temu ženske...

Iz muškog ugla devojka MORA fizički da privuče momka da bi načinio naredni korak...

Ako želiš dublju vezu ( pogotovo kad se zalazi u 30-e) naravno da sa tom devojkom moraš imati dosta zajedničkih tačaka kako bi postojale teme za razgovor, jer ipak biramo partnera-devojku po tome koliko imamo slične poglede na svet i u kojoj meri su nam stavovi o najbitnijim životnim pitanjima bliski, tj. podudarni.

Lepota i ukus su različiti od osobe do osobe i o njima nevredi raspravljati. Različiti kriterijumi lepog i čine da se par dopadne jedno drugom, što je u redu.

Lepota je prolazna a ono u nama ostaje dok smo živi...

"Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag."
(Beli je svakako naj.... )

staro
  (#17 (permalink))
Tigerlily
Iskusni forumdžija
Tigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članova

Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 11.08.2008 16:31
Godine: 25
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 26.01.2007, 12:28

Nikad nisam mogla da budem sa tipovima sa kojima nisam imala o čemu da pričam. Ne bih, sa druge strane, mogla da budem ni sa nekim ko mi je totalno neprivlačan fizički.
Ako bih morala da biram, imala bih platonsku ljubav sa "pametnjakovićem", a u krevet bih odvukla "telo" .

staro
  (#18 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 14.02.2007, 00:29

Samo se setim komentara mog druga: "Da ga nisi upoznala kako si ga upoznala, i da te nije zaveo prichom, ti njemu na ulici ni dobar dan ne bi rekla".....

I to je istina...
A do tad su bili sve neki lepotancitji.... Slatki, medeni...

I ni prema jednom od njih nisam osetjala ono shto sam prema ovom, niti me je bilo koji od njih toliko privlachio.... Kao magnet, nisam mogla da verujem! Uf... neverovatan osetjaj...

Uz to smo mogli da prichamo satima i satima i satima....

Mnogo mi je bitnije shta je u glavi, nego neke druge stvari....
Chak je i moj "postulat" zvani "samo da ima lepo lice" pao u vodu.... potpuno.....

Znachi.... nemash pojma shta sve moze da ti se desi, dok te ne snadje....
Realno gledano, ruzan muskarac koji je meni najlepshi na svetu.....

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

staro
  (#19 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 14.02.2007, 00:40

Ma kakva lepota ako nema duha...

Imala sam celi raspon od stiglica do buca(blago receno),lepih kao Apolon do onih ruznih(za jednog bila zarucena) i meni je svaki bio ki upisan jer je u sebi imao ono nesto sto me ocaravalo,imao je duh...

Sta ce mi Brad Pitt ako ne ume da sastavi dve recenice i da one imaju smisla,ako ne ume da me nasmeje,razume,da se raspravlja samnom,da me pogleda i da reci nisu potrebne...

Lako je za fasadu,sustina je bitna

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#20 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
Odgovor: Koliko je lepota ZAISTA bitna?? - 14.02.2007, 00:54

Imamo oci da gledamo,hm,lep je ,zgodan je,nije lose..itd..ali ja vise volim da gledam unutra,kako govori,kako misli,volim da se moze s njim razgovarati pametno,i takodje da se moze zajedno smejati,ko meni govori pametno i zna da me nasmeje,meni je taj najlepsi,nema veze kako izgleda,ni ja nisam neka lepotica

No me toques