VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Kakav donji veš nosite?
staro
  (#1 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 19.08.2008 17:10
Pol: Žensko
Godine: 26
Kakav donji veš nosite? - 04.06.2006, 23:20

Svakako da postoje odredjene prilike u kojima nije prikladno nositi sexy veš, kao i prilike u kojima ne ide sportski...
Ipak, svaka od nas ima svoj favorit

Koja je vaša omiljena varijanta?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Kakav donji veš nosite?
staro
  (#2 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 01.09.2008 05:03
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Kakav donji veš nosite? - 05.06.2006, 02:23

sve

sad ce mene srcka da strefi

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#3 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 08:36
Godine: 33
Odgovor: Kakav donji veš nosite? - 05.06.2006, 03:34

Ja u najveće nosim pamučni, najviše mi prija, pa to budu i bokserice i tange i V-string i onaj klasičan bikini model (koji najviše volim), svakakvih imam. A boje tek mislim da nema koja nema. Poglavica se pali na print, pa ih bude i u superman varijanti , onih što piše "kiss my ass" i tako nekim raznoraznim bRezobraznim i nebRezobraznim natpisima , onda imam one što se šniraju sa strane (e te što su zajebane da ih utrefiš kad se razvežu), imam i satena i svile i čipke, i nevine i vamp varijante (one za štetu sa sve korsetima i halterima )... imam i one koje je nemoguće prosto nositi osim u specijalnim prilikama, kad se ne oblači ništa preko, jer su pune nekog perja, pufni i sl.

Što se bruseva tiče, ne kompletiram ih uvek sa gaćicama, osim ako ih već ne kupim u kompletu, jer bih verovatno bankrotirala dok sve to uklopim

Volim i bodije i njih imam dosta. 'Ladno mogu popunim tezgu na pijaci bre

Ono što je najbitnije je da mi je veš uvek ceo, ne volim nikakve rupe, lastiše koji vire, fleke i ostalo, pa to o'ma bacam u đubre, naučila me baba da uvek moram da imam lep veš (ako mi se slučajno desi da me neko spotakne (bake ti uvek misle najbolje ) ili ako mi se slučajno nešto desi pa završim kod doktora znate već te tripove), pa su se tako jednom u urgentnom kad sam se slometala na Adi sa rolerima i sjebala lakat (a snimali mi i kuk), svi smejali mom snupiju od onih tehničara koji su se zadesili tamo

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#4 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 01:14
Godine: 34
Odgovor: Kakav donji veš nosite? - 05.06.2006, 10:59

pamuk, pamuk, pamuk, nadje se po koja cipka ili saten (boje: apsolutno sve dolaze u obzir)

staro
  (#5 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Kakav donji veš nosite? - 05.06.2006, 12:30

pamucni, u svim varijantama, bojama i kombinacijama, a ponekad i bokserice.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#6 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 09.05.2008 21:48
Godine: 17
Odgovor: Kakav donji veš nosite? - 05.06.2006, 15:00

Ja prosto obozavam lep donji ves!Ja ne bih mogla da se setam okolo znajuci da pritom na sebi imam gacice koje su pocepane,pohabane,i slicno.Imam ih skoro svih boja,i pazim da gacice i brus uvek budu kompletirane,pa zato uvek kupujem u kompletu,koliko god da kostaju.A da,i uvek oblacim donji ves koji je iste boje kao i odeca koju imam na sebi... Znam,znam,otkacena sam ali smatram da jedna devojka ne sme da dozvoli sebi da nosi donji ves koji je pocepan,ili iz koga vire koncici,zar ne devojke?

staro
  (#7 (permalink))
Sonja
Poznata faca
Sonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamant

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 06:22
Godine: 27
Odgovor: Kakav donji veš nosite? - 05.06.2006, 15:19

Donji ves,trenutno,dozivljavam samo kao puku neophodnost i trudim se da on bude kvalitetan,cist,udoban.Znaci pamucni,zenske boskerice (sorcic),brus bez ikakvih cuda/pomagala i sl. (nemam potrebe a i izgleda mi neukusno )...potkosuljice.
Pre par godina sam se najstrasnije primila na cipkaste zenske bokserice i bruseve u paru...kupovala sam ne zna se broja...teget,zagasito plava,crna,bebi roze,lila,jarko zuta..medjutim sada,od tih malo posebnijih,definitivno najvise volim one slatke kompletice iz Woman's Secreta zenskih bokserica i kjut potkosuljice (providne ili neke druge)
Tange organski ne podnosim,jer mislim da njihovo nosenje nije nesto sto se moze nazvati udobnim/zdravim/higijenskim.Uvek se mogu naci neke lepe (normalne) gacice,za ispod tesnih pantalonica.

staro
  (#8 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Kakav donji veš nosite? - 05.06.2006, 15:51

Bokserice su my favourite Tange su malo neudobne, ali podnosljive kad se mora (), mada nisam nesto luda za njima, nit' su one nesto posebno zdrave za nositi. Tuga je sto skoro svaki komplet koji mi se svidi podrazumeva proklete tange. Skoro sam kupila neki kompletić bež boje na cvetice jer nisam mogla da mu odolim, iako je grudnjak kombinovan sa tangama A grudnjaci... pamuk, cipka ili saten, sa korpicama (ne istegle se toliko kao oni koji su samo sa zicom ) , ali bez onih sundjercica koji se mogu dodatno ubaciti Najvise imam crnog i belog vesa, a ono sto je drugih boja obavezno uklapam

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#9 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 17:52
Odgovor: Kakav donji veš nosite? - 08.06.2006, 06:35

najvise volEm pamuchni vesh.. u svim krojevima.. bokserice, tange, klasichne.. ne bitno.. imam ih u svim bojama.. od belog do crnog i naraFski sharenog.. mislim da najvise imam onih sa nekim likovima iz crtaca u razno raznim bojama.. ne volim kad je jednolichno.. i kad kupujem uvek nekako gledam da su vesele boje.. jedino nisam bas ljubitelj chipke.. iako ima i toga.. no mnogoo volEm bokserice, njih imam u svim varijantama i bojama

staro
  (#10 (permalink))
aleksandarnet
Novi član
aleksandarnet je na dobrom putu

Član od: 19.06.2006.
Poslednji login: 19.06.2006 20:12
Pol: Muško
Godine: 28
Odgovor: Kakav donji veš nosite? - 19.06.2006, 20:07