Ja u najveće nosim
pamučni, najviše mi prija, pa to budu i bokserice i tange i V-string i onaj klasičan bikini model (koji najviše volim), svakakvih imam. A boje tek

mislim da nema koja nema. Poglavica se pali na print, pa ih bude i u superman varijanti

, onih što piše "kiss my ass" i tako nekim raznoraznim bRezobraznim i nebRezobraznim natpisima

, onda imam one što se šniraju sa strane (e te što su zajebane da ih utrefiš kad se razvežu), imam i satena i svile i čipke, i nevine i vamp varijante (one za štetu sa sve korsetima i halterima

)... imam i one koje je nemoguće prosto nositi osim u specijalnim prilikama, kad se ne oblači ništa preko, jer su pune nekog perja, pufni i sl.
Što se bruseva tiče, ne kompletiram ih uvek sa gaćicama, osim ako ih već ne kupim u kompletu, jer bih verovatno bankrotirala dok sve to uklopim
Volim i bodije i njih imam dosta. 'Ladno mogu popunim tezgu na pijaci bre
Ono što je najbitnije je da mi je veš uvek ceo, ne volim nikakve rupe, lastiše koji vire, fleke i ostalo, pa to o'ma bacam u đubre, naučila me baba da uvek moram da imam lep veš (ako mi se slučajno desi da me neko spotakne (bake ti uvek misle najbolje

) ili ako mi se slučajno nešto desi pa završim kod doktora

znate već te tripove), pa su se tako jednom u urgentnom kad sam se slometala na Adi sa rolerima i sjebala lakat (a snimali mi i kuk), svi smejali mom snupiju od onih tehničara koji su se zadesili tamo