VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Zenski šovinizam
staro
  (#111 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 21:19
Pol: Žensko
Odgovor: Zenski šovinizam - 22.08.2008, 02:13

Pita mene drug danas na bazenu zasto se ne kupam i ja odgovorim da sam u ciklusu
Kaze on: A bre vi ste bre zene vestice! Krvarite svakog meseca po 7 dana i ne umrete!
Ja crche od smeha

...sam mozda promasila temu?

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#112 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 03:33
Godine: 46
Odgovor: Zenski šovinizam - 22.08.2008, 03:50

... pa malo
Citat:
_baba_ kaže: Pogledaj poruku
Pita mene drug danas na bazenu zasto se ne kupam i ja odgovorim da sam u ciklusu
Kaze on: A bre vi ste bre zene vestice! Krvarite svakog meseca po 7 dana i ne umrete!
Ja crche od smeha

...sam mozda promasila temu?
Drmni jos koju radzu, pa ne da ces da promasis temu, nego ces i forum da promasis!!!!!!

Žene imaju problem za svako rešenje

staro
  (#113 (permalink))
Isahara
Rosa Salvaje
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: danas 18:25
Odgovor: Zenski šovinizam - 22.08.2008, 12:16

Ovo je ubedljivo najtipičniji primer istog

We all need mirrors to remind ourselves who we are. I'm no different.
Guy Pearce as Leonard Shelby (Memento)

staro
  (#114 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Godine: 34
Odgovor: Zenski šovinizam - 09.09.2008, 23:16

Razvojni put jednog muškarca

Kad sam imao 14. godina, mnogo sam želeo da imam devojku. Nadao sam se da ću je jednoga dana naći.

Sa 16. godina imao sam devojku, ali me ona nije baš volela pa sam zaključio da mi treba strastvena devojka puna životnog žara.

Na fakultetu sam se zabavljao sa strastvenom devojkom, ali je ona bila suviše emotivna. Bilo je to spektakularno, bila je kraljica drame, oduševljavala se i plakala, pretila samoubistvom... Tada sam zaključio da mi je potrebna stabilna ličnost.

Sa 28 godina našao sam veoma stabilnu devojku, ali je ona bila dosadna. Bila je potpuno predvidiva i nikad se nije štrecala ni oko čega. Život je postao toliko dosadan da sam zaključio da mi treba malo uzbudljivija devojka.

Sa 32 godine našao sam uzbudljivu devojku, ali nisam mogao da držim korak sa njom.
Jurila je od jedne stvari do druge, nikad se nigde ne zadržavajuci. Činila je lude, iznenadne stvari i činila mene isto toliko jadnim koliko i srećnim. U pocetku je bila zabavna i vrlo energična, ali sam na kraju zaključio da ona jednostavno ne sledi nikakav pravac u životu. I tako sam odlučio da nađem devojku koja zna šta hoće.

Kad sam napunio 35. godina, našao sam pametnu, ambicioznu devojku, koja je stajala čvrsto na zemlji i njom sam se oženio. Ona je bila toliko ambiciozna da se ubrzo razvela od mene i uzela mi sve što sam imao.

Sad sam stariji i mudriji, pa tražim što mlađe plavuše sa što većim sisama.

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#115 (permalink))
DarkRed
NEDOBRI Moderator
DarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimum

Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 23:09
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: Zenski šovinizam - 10.09.2008, 20:28

"Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag."
(Beli je svakako naj.... )

staro
  (#116 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Odgovor: Zenski šovinizam - 11.09.2008, 12:11

1. Muškarac & sport: Nedelja, divno vreme za šetnju. Umesto toga, on navlači zavese i pali televizor da gleda "Formulu 1"! I dok napolju greje Sunce, on sa Šumaherom vrti u krug: brmmmm...

2. Muškarac & romantika: Pripreme za prvi sastanak: naćićete se u 20h. U 19:30, on se tušira i brije; u 19:35 obuva cipele, onda malo gleda TV i u 19:55 izlazi iz kuce...

3. Muškarac & njegov odraz u ogledalu: On uvek ima dobro mišljenje o sebi. Dobro, možda nema mnogo kose... Ima masnih naslaga... Trebalo bi mu nešto kondicije, ali inače? Inače nema ni jednu manu, osim sto je bled, staromodan, neuredan i uvek u pohabanoj odeći.

4. Muškarci & muški razgovori: Susret dvojice muškaraca. Prvo, pozdrav (čista sreća!). Drugo, vic. Treće, analiza aktuelnih događaja iz oblasti sporta, automobilizma, politike, filma, razgovor o starim ortacima i - ništa više. Ako se baš dobro poznaju, možda će jedan pitati: "Sta ti radi...?", a drugi reći: "Nemam pojma, otisla je nekud".

5. Muškarci & kultura dijaloga: Postoji ograničen broj razloga zašto je uvek on u pravu, a ona nikada: 1) Nemas pojma; 2) Ne histeriši odmah; 3) Ne moraš odmah da vičes; 4) Ne vičem!; 5) Da nemaš mozda menstruaciju?

6. Muskarci & tehnika: "Ne diraj to! Pazi! Neeee!" Ovaj vrisak može biti upućen samo osobi ženskog pola, po definiciji tehnički neobrazovanoj. U opasnosti ne mora da bude novi muzički stub, već, recimo, kasete sređene, zaboga, po azbučnom redu. Za tavku svetinju potreban je stručan pristup...

7. Muškarci & automobili: Ratka Vujovića... Ali, nigde Krajiške divizije... To za njega nije problem! On ne odustaje. Zašto bi pitao nekoga? Ne treba njemu ni plan grada, niti je potrebno da zaustavi nekog prolaznika. Do poslednje kapi benzina on ce tražiti prokletu ulicu - pa ko preživi.

8. Muškarac & frizider: On otvara frižider u svom momačkom, ili privremeno takvom stanu. Bulji u hladnoću, ali ne vidi nista. Zato što nema šta da se vidi. Ledena pustinja. Nekoliko poluizgladnelih bakterija dosađuje se u kutiji za jaja. Na gornjoj polici dvije flaše piva, čaša senfa, sardina i ostaci pice. Šteta... On se češka po glavi. Zašto ona mesta gde krave kupuju na parče ne rade noću!?

9. Muškarac & telefon: "Jesi li tu? Navratiću. Ne, to ne mogu!", i kraj priče. Maženje preko telefona? Ne dolazi u obzir! Zamisli, pored mene stoji kolega, a ti navalila. Šta, da li te volim! Ma, budi zadovoljna ako ti kažem: "Čujemo se..."

10. Muškarci & ljubav: O ljubavi se ne priča. Ako je baš zaljubljen do ušiju, možda će reći ortacima: "Fina je"...

Šta? Koje?
staro
  (#117 (permalink))
alokin74
OnajKojiLajeNaZvezde
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 21:20
Šta? Koje? - 08.10.2008, 21:59

Šta je Bog rekao nakon što je stvorio Adama?
Mogu ja i bolje...

Šta pokloniti muškarcu koji ima sve?
Ženu koja će da mu pokaže kako to radi.

Šta klitoris, godišnjica braka i WC imaju zajedničko?
Muškarci ih uvek promaše.

Šta će naterati muškarca da počne da spušta dasku na WC šolji?
Operacija promene pola.

Šta je za muškarca "prava ljubav"?
Erekcija.

Šta je to: ima 8 ruku i IQ ispod 60?
Četiri muškarca gledaju prenos utakmice.

Šta muškarac i spermatozoid imaju zajedničko?
Oba imaju šansu 1:1000000 da postanu ljudska bića.

Koje reči žene najviše mrze za vreme odličnog seksa?
Dušo, stigao sam kući.

Koja je definicija muške šovinističke svinje?
Muškarac koji mrzi svaku kosku u ženskom telu, osim svoje.

Koja je razlika između muškarca i goveda?
200 kila plus karton piva.

Koja stvar drži većinu muškaraca podalje od fakulteta?
Srednja škola.

Koji je najbolji način da izgubiš 80 kila odvratne masnoće?
Razvod.

Koja žena svake noći zna gde joj je muž?
Udovica.

Koje tri slatke reči muškarac kaže ženi tokom tužne scene u ljubavnom filmu?
Dodaj mi pivo.

Koji je jedini način da nateraš muža da zapamti godišnjicu braka?
Udaš se na njegov rođendan.

Nek' sam se ja samo oslobodila onih 80 kila...

Sve u vezi sa ženom je zagonetka. I sve u vezi sa ženom ima jedno rešenje, a to je trudnoća - Fridrih Niče

Odgovor: Šta? Koje?
staro
  (#118 (permalink))
alokin74
OnajKojiLajeNaZvezde
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 21:20
Odgovor: Šta? Koje? - 08.10.2008, 22:14

Kako povrediti muškarca rečima?
Pogoditi ga rečnikom.

Kako da muškarac spreči da žena bude napadnuta u pola noći?
Kontroliše se.

Kako da oteraš muškarca?
Kažeš mu: Volim te, hoću da se uzmemo i da imamo decu!

Kako muškarci izbegavaju da pravepogršne procene u karijeri?
Nikad se ne zaposle.

Kako muškarci razvrstavaju svoju odeću?
Na "prljavo" i "prljavo ali nosivo".

Kako muškarci zamišljaju predigru?
Mole pola sata.

Kako muškarac zamišlja pomoć u kućnim poslovima?
Podigne noge da možeš da usisaš.

Kako da nateraš muškarca da radi čučnjeve?
Staviš daljinski između njegovih stopala.

Kako se zove žena koja radi kao muškarac?
Lenja kučka.

Kako muškarac vežba na plaži?
Uvuče stomak svaki put kada vidi bikini.

Kako muškarci definišu brak?
Skup način da dobiješ besplatno pranje veša.

Kako znaš kada muškarac doživi orgazam?
Okrene se na drugu stranu i počne da hrče.

Kako znaš da ti je muž mrtav?
Seks je na istom nivou, ali možeš slobodno da uzmeš daljinski.

Kako muškarac dokazuje da ima dugoročne planove za budućnost?
Kupi dve gajbe piva.

Kako da sprečiš muškarca da te siluje?
Baciš mu daljinski.

Kako žena zna da je muž vara?
Počne da se kupa dva puta nedeljno.

Kako muškarac zamišlja romantično veče?
Fudbalski stadion osvetljen svećama.

Juče nam je predigra trajala 5 minuta, dok me nije ubedio...

Sve u vezi sa ženom je zagonetka. I sve u vezi sa ženom ima jedno rešenje, a to je trudnoća - Fridrih Niče

Odgovor: Šta? Koje?
staro
  (#119 (permalink))
Goga
impresario

Odgovor: Šta? Koje? - 09.10.2008, 08:41