|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Uvek maksimalno doterana |
|
Odgovor: Uvek maksimalno doterana |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 07.01.2008 03:43
Pol: Žensko
Godine: 28
|
Odgovor: Uvek maksimalno doterana -
05.04.2006, 11:04
Citat:
Citat:
|
||
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Godine: 34
|
Bas "sve do mog".Poslednjih godinu dana ne stizem ni da se pogledam u ogledalu, imam dobar razlog ili dobar izgovor
![]() |
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
|
kupila sam jednu dugu haljinu jer mi je trebala za svadbu, ipak, da kuma ne bude kao ali baba i 40 razbojnika, ali bojim se da je to sve od mene
![]() |
|
|
|
|
|
... baba Ruija ~
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 05:17
|
29.05.2006, 08:15
da se pridruzim ekipi od 3 suknje
mislim, ja ih ipak imam 4.. od toga su sve letnje i ne znas koja sarenija od koje od stikle nemam ni s.. jerbo mi na moju visinu nisu ni potrebne.. ako spadam u neku grupu, onda je to neki lezerni stil.. mada po potrebi znam da se sredim.. iako vise volim da vozim po svom i da obucem sta meni padne na pamet.. pa makar to bilo i da u pidzami izadjem napolje desava se ne retko ![]() definitivno nisam jedna od onih koje se mazu kad idu do ducana.. to mi nikad nije bilo jasno niti sam jedna od onih koja je i kuci sredjena.. za ''ne-daj-boze da neko naidje, a da nijesam nasminkana i lepo obucena''.. boli me glava covece oce neko da me vidi u rashcupanoj kosi i pocepanoj majici.. ![]() ee sad sam se setila.. nije da imam stikle, ali sam zimus kupila neke cipele sa mnogo visokom petom.. u njima sam ka ova Skvo, metar i 9o 'el se to racuna u stikle? ![]() |
|
|
|
|
|
klinka, pa sta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 18
|
05.06.2006, 15:24
|
|
|
|
|
|
Samo svoja...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
|
10.10.2006, 12:50
Citat:
![]() Citat:
Sređujem se zbog sebe..Zato što sam tako raspoložena tog dana i hoću da sa osmehom izađem iz kuće! Da se montiram ful, ili samo malko ili da sam u trenerci, bez šminke i štiklica! Jesam, tip sam ženskoga čeljadeta što se često sređuje. Jbg, i priroda posla je takva da ne mogu da dođem baš u šljampavoj varijanti. Trudim se da što više kombinujem jeans koji obožavam, ali i cipelice, sandalice i čizmice na visoku štiklu...e njih što obožavam, te visoke štikle |