VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Koliko ste ljubavnika imale?
staro
  (#21 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 21:19
Pol: Žensko
Odgovor: Koliko ste ljubavnika imale? - 23.01.2007, 12:18

Nekad mi se cini previse, a nekad opet premalo...
Najvece iskustvo sam stekla sa sadasnjim,
tako da sam ja sad jedan veliki dr. mr. pr.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
Odgovor: Koliko ste ljubavnika imale? - 24.01.2007, 00:48

Citat:
makilli kaže: Pogledaj poruku
Mislim da cu ovog puta,ipak,mudro precutati...
I ja cu da cutim,jedna DAMA ne govori o ovim stvarima

No me toques

staro
  (#23 (permalink))
Sosa
Početnik
Sosa će uskoro postati poznat članSosa će uskoro postati poznat članSosa će uskoro postati poznat član

Član od: 08.04.2007.
Poslednji login: 22.08.2008 22:59
Godine: 22
Odgovor: Koliko ste ljubavnika imale? - 26.09.2007, 19:27

0

ko tebe , ti njega

Koliko ste ljubavnika imale?
staro
  (#24 (permalink))
Crazy Angel
Angel Of Love
Crazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 22.11.2008 20:20
Godine: 28
Koliko ste ljubavnika imale? - 13.10.2007, 22:21

..1 ljubavnica (bivsa devojka) i 1 ljubavnik (moj muz) ..

staro
  (#25 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 12:46
Godine: 29
Odgovor: Koliko ste ljubavnika imale? - 13.10.2007, 22:29

Nije pametno da odgovorim

Samo ću reći 'čisto dovoljno' za mene. Niti premalo niti previše. Za nečim žalim ali što je, tu je.. Promijenit više ne mogu.

staro
  (#26 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Odgovor: Koliko ste ljubavnika imale? - 14.10.2007, 12:52

Ovo bRe zobRazno pitanje me zaista nikada niko nije pitao, tako da niko osim mene ne zna-volim tako.Ne pitam ni ja.Mnoze se godine,pa i ljubavi-cemu brojanje?

U stvari, jesam sa najboljom drugaricom na tu temu caskala.Nije me pitala(mislim da zna skoro kao ja )nista, krenula je da se priseca od prve prave ljubavi do tog dana... i kada smo pocele da se kikocemo [jer sam ja pomagala u brojanju-bilo je sto Sasa sto Aleksandar(A) - vise od jedared ] tema je postala

staro
  (#27 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Koliko ste ljubavnika imale? - 14.10.2007, 13:12

jednog više nego prošli put kada sam pisala ovdI

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

Poruku je izmenio SansRomantic, 14.10.2007 u 13:14. Razlog: :zid: ...grrrrr..smajlići da da

staro
  (#28 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Odgovor: Koliko ste ljubavnika imale? - 14.10.2007, 13:25

Dal' je anegdota ili su njene reci, ne znam-znam da sam svoju profesorku cudno gledala kada nam je u cetvrtom razredu, na ekskurziji,rekla:"davala sam,jesam.sada mi je zao sto nisam i nudila"

staro
  (#29 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Godine: 33
Odgovor: Koliko ste ljubavnika imale? - 21.10.2007, 22:22

Citat:
DrinChe kaže: Pogledaj poruku
Dal' je anegdota ili su njene reci, ne znam-znam da sam svoju profesorku cudno gledala kada nam je u cetvrtom razredu, na ekskurziji,rekla:"davala sam,jesam.sada mi je zao sto nisam i nudila"

Lepo vas učila je profesorka

Ima još jedna izreka...kakvo j***nje takvo i sećanje

staro
  (#30 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 17:56
Pol: Muško
Godine: 38
Odgovor: Koliko ste ljubavnika imale? - 22.10.2007, 07:46

Citat:
DrinChe kaže: Pogledaj poruku
Ovo bRe zobRazno pitanje me zaista nikada niko nije pitao, tako da niko osim mene ne zna-volim tako.Ne pitam ni ja.Mnoze se godine,pa i ljubavi-cemu brojanje?

U stvari, jesam sa najboljom drugaricom na tu temu caskala.Nije me pitala(mislim da zna skoro kao ja )nista, krenula je da se priseca od prve prave ljubavi do tog dana... i kada smo pocele da se kikocemo [jer sam ja pomagala u brojanju-bilo je sto Sasa sto Aleksandar(A) - vise od jedared ] tema je postala

...ima tih...Alexandara...bash,bash...

...hell ain't a bad place to be...