VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Davitelj!!!
staro
  (#1 (permalink))
Goga
Dama Herc
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 11:20
Pol: Žensko
Godine: 34
Davitelj!!! - 28.05.2006, 00:23

Desava li vam se da imate "davitelja" za vratom? (kada mu – joj zbog nekih razloga ne mozete sasuti u facu ono sto vam je na dusi , nego trpite i trpite ispiranje mozga svaki put kada ga – nju vidite ili cujete tako poznat glas ; kada vam izvuce svu pozitivnu energiju i ostavi vas da se “grickate” i po par dana, ako nista do sledeceg susreta

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Davitelj!!!
staro
  (#2 (permalink))
valter
Poznata faca
valter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimum

Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: danas 01:14
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Davitelj!!! - 28.05.2006, 01:47

-Nema sanse ! Taj se jos nije rodio !

staro
  (#3 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Odgovor: Davitelj!!! - 28.05.2006, 11:12

ima takvih, ali se sve trudim da budem pristojna, pa da iskuliram, iako sam svjesna da se "davitelja" mozes rijesiti jedino ako mu stvarno nesto bijesno saspes u facu i onda ga cijelog zivota ignorises, a ja bas nekako nisam taj tip, tako da uglavnom cooliram, cutim i trpim i lamentiram sto sam bas uvijek ja "magnet" za "davitelje"

nattydread is coming to dinner

staro
  (#4 (permalink))
miqel
Početnik
miqel je na dobrom putu

Član od: 09.04.2006.
Poslednji login: 20.07.2008 11:49
Godine: 31
Odgovor: Davitelj!!! - 28.05.2006, 16:23

Bez upozorenja SAKOM U GLAVU

staro
  (#5 (permalink))
Goga
Dama Herc
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Odgovor: Davitelj!!! - 28.05.2006, 22:03

Citat:
miqel kaže:
Bez upozorenja SAKOM U GLAVU
Nije lose, ali lako je udarati
Ono sto me je podstaklo da otvorim ovu temu je duuuga, preduga setnja sa "kikirikijem" i komsinicom iz zgrade.. saznala sam gomilu bespotrebnih informacija, vristala u sebi i molila je da ucuti. moje molitve nisu bile uslisene, tako da sam se u petak uvece osecala kao "popisan cvet", bez trunke energije u sebi.. razmisljam , kako da je sledeci put izbegnem inace ce da mi "pukne film" ne mogu da shvatim ljude koji te vide dva ili tri puta u zivotu i ispricaju ti citav svoj zivot(sa kojekakvim "pikanterijama")

staro
  (#6 (permalink))
miqel
Početnik
miqel je na dobrom putu

Odgovor: Davitelj!!! - 29.05.2006, 01:15

Nisam ni mislio na primenu fizicke sile
Nego "sakom u glavu " kao sinonim za brzo i efikasno odjebavanje takvih smorova

staro
  (#7 (permalink))
miqel
Početnik
miqel je na dobrom putu

Odgovor: Davitelj!!! - 29.05.2006, 01:20

A sto se tice toga imam proveren recept
Cuj ovo imao sam jednog drugara u tom fazonu (sexualni apstinent i ko zna sta sve nisam hteo ni da otkrivam) prica svoju tuznu pricu ko zna koji put malo modifikovanu za tu priliku i pita me sledece: Jesam li ti matori pricao vec kako me je zena ostavila zbog.....? ( necu dalje) samo sam odgovorio : Nemam pojma Ispricaj mi PONOVO! Nije vise nikad i nije mi se pojavljivao sa takvim sranjima

staro
  (#8 (permalink))
Goga
Dama Herc

Odgovor: Davitelj!!! - 29.05.2006, 08:11

Citat:
miqel kaže:
Nisam ni mislio na primenu fizicke sile
Nego "sakom u glavu " kao sinonim za brzo i efikasno odjebavanje takvih smorova
skapirala odmah, samo se salila, pa nismo mi ovde neki ili ne daj Boze

staro
  (#9 (permalink))
bass8711
Novi član
bass8711 je na dobrom putu

Član od: 23.07.2006.
Poslednji login: 24.07.2006 00:42
Godine: 21
Odgovor: Davitelj!!! - 23.07.2006, 02:44

Hell no, boli mene uvo za takve osobe, zasto da ti bude friend ako je takav takva.... za mene su davitelji oni koji te stalno zovu na tel, i koji stalno salju poruke i od kojih se jedva okrenesh :D ali brzo ih se ja rijesim

staro
  (#10 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 00:09
Odgovor: Davitelj!!! - 12.10.2006, 23:04

Ponekad pomislim da sam magnet za davitelje i posesivce. U početku sam tolerisala njihova gušenja da ih ne bih povredila. Danas u startu sasečem. Tuđe pikanterije me ne interesuju, ne razumem kako drugi mogu toliko intime da iznose, banalnosti se grozim, i ako neko i počne sa tim prekidam sa rečenicom: "Čekaj, to mene ne interesuje. Nisam ja ta da bih to slušala.". Zatim, ima onih davitelja-posesivaca koji očekuju da im pružiš vreme koje nisi spreman da pružiš. Guše me svakodnevna ispijanja kafe, telefoniranja i slično tome. I to jednostavno prekinem. Kada me učestalost kontakata počne gušiti, kažem "Slušaj, počećemo se gušiti. Neću da te vidim i čujem jedno vreme. Treba nam pauza. Daj da se uželimo jedno drugog."
I jedino kome ne mogu da se suprotstavim su roditelji mojih prijatelja. Iz poštovanja ne mogu reći:"Slušajte, gušite me."

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen