|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Davitelj!!! |
|
|
|
Spremač šupe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.09.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 14:55
Pol: Muško
Godine: 41
|
Odgovor: Davitelj!!! -
13.10.2006, 01:01
Ej ljudi pa vi sebe uskraćujete jedne od najboljih zabava što postoji na svetu.
Kada neko tako počne da vas smara dosadnim pričama iz života, jednostavno preuzmite loptu. Osobe koje tako prosipaju trivialne priče da bi bi bile primećene, uglavnom ne raspolažu nekim masivnim intelektualnim kapacitetom tako da ih možete lagati dok ne pucaju grede na krovu. Brzo smislite neku strašnu porodičnu tragediju koja se desila nekom izmišljenom, vama bliskom. Sklepajte najodvratniju brazilsku seriju prepunu zlobe, prevare, krađe, zavisti i ispričajte je u jednom dahu tobož u najstrožem poverenju. Na svako podpitanje odgovarajte sa novim gnusnim lažima koje ćete čupati iz najdubljih ćoškova vaše prljave mašte i kada završite priču osećate se olakšano. Ne dozvoljavajte da vas natovare svojim mentalnim smećem, nahranite ih gomilom go***a i umrite od smeha kada odu, da bi sve to nekome drugome prepričali. Time ne činite nikakvo zlo. Vi se izuzetno dobro zabavljate a dotičnom pacijentu dajete smisao života. |
|
|
|
|
|
severna svetlost
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 07:40
Pol: Žensko
Godine: 32
|
13.10.2006, 20:33
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
Epona of The Nosfera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 12.09.2008 14:40
Godine: 23
|
31.10.2006, 19:10
Ne razumem osobe koje te zovu na kafu nakon sto si ih vec sto puta odbio iz nekog - svaki put drugog ali slicnog - razloga. Protiv takvih osoba se tom metodom borim. Odbijam ih, kuliram pa dok ne shvate, a verujte mlooogo im treba da shvate bez obzira koliki im je koeficijent inteligencije
![]()
|
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 07:37
Pol: Muško
Godine: 27
|
01.11.2006, 05:44
Neces da umres od jedne kafe
![]() |
|
|
|
|
|
Divlji badem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 02.10.2008 18:54
Godine: 31
|
02.11.2006, 19:12
Oh ne...s takvim ljudima jednostavno ne znam. Ignoriram koliko mogu , sto manje pridajem paznju i ne odgovaram na poruke i pozive. No, prije ili kasnije mi dopizdi pa to po kratkom postupku rijesim.
|
|
|
|
|
|
Samo svoja...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
|
31.12.2006, 12:12
Moj sistem je malo drugačiji...
Kad osećam da me neko guši, da je u stanju da mi iscrpi i poslednji atom volje i želje za osmehom..ja primenim onu staru dobru: Kad nemožeš da ih pobediš, a ti im se pridruži! Znači..ako davitelji nešto preziru..to je da budu davljeni. Tako ja onda uložim dodatni napor te im ne dozvoljavam da dođu do reči.. oni jednu, ja prekinem na pola pa kažem pet rečenica u njihovom stilu stilove prilagođavam stilu davitelja te tako, kada dotični ili -na, shvate da ostaju bez vazduha...sami se okrenu i put pod noge...čim čim prije! I što je najbolje...više se ne vrećaju...a jok, jok, ni za šta na svetu! Vrlo efikasno..probajte! |
|
|
|
|
|
Epona of The Nosfera
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 12.09.2008 14:40
Godine: 23
|
31.12.2006, 16:05
Citat:
![]()
|
|
|