VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Zenski WC
staro
  (#1 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: juče 23:57
Pol: Muško
Zenski WC - 08.06.2008, 09:31

Jednu stvar nikako ne kontam,ovde na zapadu sam naleteo na paradoks,muski wc u javnim ustanovama je daleko cistiji od zenskog.Zelim da odmah u startu demantujem one koji ce me optuziti za mazohizam i gluvarenje u prostorijama predvidjenim za remont lepseg pola,nisam od tih mada se razmisljam da postanem jer samo zelim da vidim kako je uspela da brus ubaci u wc solju ili zasto je mrzi da istroseni karmin baci u kantu ili koja je fora sa toalet papirom iscepkanim na stohiljadadvestamiliona komada?Valjda kod nas muskaraca to ide lakse,udjes,zdravo Rale,zdravo Fred,ispraznis se,izadjes,a kod njih su redovi,drame,cika,salon za ulepsavanje,trac partija,soba za plakanje,sex and city u malom...neka moja razmisljanja u kasnim satima...

Not all treasure is silver and gold, mate.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Zenski WC
staro
  (#2 (permalink))
_baba_
BaraBa
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 02:44
Pol: Žensko
Odgovor: Zenski WC - 28.06.2008, 19:04

Citat:
Zelim da odmah u startu demantujem one koji ce me optuziti za mazohizam i gluvarenje u prostorijama predvidjenim za remont lepseg pola
Demantuj me. Sta ces ti u zenskom veceju?
Mada, ne znam ni sta cu ja na ovoj temi, kad sam po tom pitanju kao muskarac: udjem, obavim, operem ruke i izadjem.

staro
  (#3 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: danas 02:02
Godine: 30
Odgovor: Zenski WC - 28.06.2008, 21:32

Citat:
_baba_ kaže: Pogledaj poruku
Mada, ne znam ni sta cu ja na ovoj temi, kad sam po tom pitanju kao muskarac: udjem, obavim, operem ruke i izadjem.
Ne znam ni šta ću ja na ovoj temi

samo da demantujem _baba_-u

Velika je zabluda da muškarci peru ruke posle WC-a ......Svega 5-10% muškaraca opere ruke posle "piškenja"

I sad zamisli vidiš nekog poznatog kako izlazi iz WC i krene da se rukuje sa tobom i ti mu ladno kažeš samo: "Marš" (all rights reserved )...... faca osobe koju si "marširao"

btw... Spadam u onih 5-10%

P.S Nadam se da je veći procenat žena koje operu ruke kada izađu iz WC-a ?

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

staro
  (#4 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Poslednji login: danas 02:14
Godine: 34
Odgovor: Zenski WC - 28.06.2008, 21:42

Citat:
Captain Jack kaže: Pogledaj poruku
Jednu stvar nikako ne kontam,ovde na zapadu sam naleteo na paradoks,muski wc u javnim ustanovama je daleko cistiji od zenskog.

Truli zapad , dođeš ovde i vidiš šta je lepota od toaleta na svakom koraku .

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#5 (permalink))
_baba_
BaraBa
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Odgovor: Zenski WC - 29.06.2008, 01:19

Citat:
Leonard Peltier kaže: Pogledaj poruku

Velika je zabluda da muškarci peru ruke posle WC-a ......Svega 5-10% muškaraca opere ruke posle "piškenja"
Stvarno? A bila sam ubedjena da sam bar nesto naucila gledajuci americke filmove Ako nista drugo, a ono makar da muskarci peru ruke posle shoranja.
Pa jbt, ja sam stalno nekoj zabludi.

Citat:
I sad zamisli vidiš nekog poznatog kako izlazi iz WC i krene da se rukuje sa tobom i ti mu ladno kažeš samo: "Marš"
Kako se zove film u kojem je Martin Lawrence kriminalac koji je slucajno postao pandur? Pa kad je gledao kroz ventilaciju tipa koji maze neku kremu po pishku mishku, ne opere ruke i onda izadje da se rukuje sa Martinom? E sad si me podsetio na to

Citat:
samo da demantujem _baba_-u
Ma moze.

Poruku je izmenio _baba_, 29.06.2008 u 02:52. Razlog: nestalo ubrusa

staro
  (#6 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Godine: 20
Odgovor: Zenski WC - 29.06.2008, 01:47

strasno ne volim didem sa drugaricama u wc, iz razloga sto imam stidljivu besiku pa i nemogu da sarabockam kad ima nekog pored mene
ali i inace ne volim da posecujem wc-e u kaficima, iz razloga sto jako retko tamo ima klozet papira pa elem, em cu bit' upisana, em ni ruke necu brisati, pa onda tako jebes pishanje

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#7 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 00:57
Godine: 46
Odgovor: Zenski WC - 29.06.2008, 02:49

Citat:
Leonard Peltier kaže: Pogledaj poruku

I sad zamisli vidiš nekog poznatog kako izlazi iz WC i krene da se rukuje s tobom....
Naravoucenije: Nemoj nikada da se rukujes ispred WC-a

Svete, kad umrem, sačuvaj u svojoj tišini samo jednu reč za mene: "voleo sam"
(Tagore)

staro
  (#8 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Poslednji login: juče 23:57
Odgovor: Zenski WC - 29.06.2008, 08:44

Citat:
_baba_ kaže: Pogledaj poruku
Demantuj me. Sta ces ti u zenskom veceju?
Radim na neodredjeno ko Deda Sera

Not all treasure is silver and gold, mate.

staro
  (#9 (permalink))
Sunny
Početnik
Sunny će uskoro postati poznat član

Član od: 11.06.2008.
Poslednji login: juče 21:57
Godine: 38
Odgovor: Zenski WC - 29.06.2008, 10:03

Hm, kod nas jedno vreme bio zajednicki toalet, dok ostalih 7 nije osposobljeno. Imao sam osecaj da sam na Kosovu polju. Krv i ulosci na sve strane. Ne mozes da nadljes ljudsku kabinu, a imas osecaj da tete koje ciste samo cekaju da udjes pa da uguraju kolica za tobom i tapkaju nogom da te isteraju.
Sad je drugacije, bar u onom koji koristim. Imas osecaj da mozes da jedes sa poda. Tete ga ciste svakih sat vremena (potpisi na spisku na zidu), a na spratu nas ima 3-4 u mojim smenama, manje nego kabina,... Prosto ti neprijatno da hodas po njemu, imas osecaj da ces ga "oskrnaviti", da ce ostati stope iza tebe. Verujem da je tako i u susednom zenskom. U donjim, gde je uvek guzva, po recima spremacica, nije bas tako, ali tamo vise ne idem.
Btw, zasto zene kad idu, prave ekskurzije, a poseta ni jednom mestu nije kopletna ako se ne obidje i ta institucija?

staro
  (#10 (permalink))
Kal_el
LimaNS
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum