VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Ženstvenost
staro
  (#1 (permalink))
Muckota
Početnik
Muckota će uskoro postati poznat članMuckota će uskoro postati poznat članMuckota će uskoro postati poznat član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 03.10.2007 20:36
Pol: Žensko
Ženstvenost - 24.05.2006, 21:50

Šta je ono osnovno što u vama budi "ženstvenost"? Kako uopšte definišete tu ženstvenost i šta vam je potrebno da biste se tako osećale?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Šta vam je potrebno da biste se osećale ženstveno?
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 20:12
Godine: 33
Odgovor: Šta vam je potrebno da biste se osećale ženstveno? - 29.05.2006, 17:04

Nije mi potrebno ono klasično kavaljersko "otvori mi vrata" "izmakni mi stolicu" "pomeri mi nameštaj" "otvori mi flašu" itd, dok ja to mogu sama (mada je voda vodu nekad otvoriti stvarno jebeno teško), ali se ne bunim ako neko ima potrebu to da radi.

Meni je potrebno da mi onaj koji piški stojeći veruje (a 99% ih ne veruje ženama). Da budem posebna u njegovim očima (a ne jedna od mnogih, jer ima pun penis žena na planeti). Da ne budem ona koja je "baš za njega izabrana", jer mu je važnije to što smatra svoj izbor ispravnim (pa me to čini posebnom ), a ne to što sam "vredno biće". Ifjunouvotajmin. E to me čini ženstvenom, ako pričamo o muškarcima. I sa takvima sam u životu i bila.

Ne definišem svoju ženstvenost materijalnim stvarima, niti se ona otkriva na prvi pogled (umem nekad biti poprilično muškobanjasta ), niti fizičkim izgledom. Ne moram izbaciti sise da bih bila ženstvena. Svaka može da nalakira nokte, obuče dobar veš, kupi puder i ruž (čak i muškarci na ovaj način mogu biti ženstveni ), itd. Ženstvena sam onoliko koliko sam to u tuđim očima. Svaka žena može biti ženstvena ako je takvom napravi muškarac. Najvažnije je ne izgubiti to nešto što rođenjem imamo unutra, ponekad uspavano, ovom turbo emancipacijom. Možda je nekada ženstveniji način na koji ćeš obrisati suzu, nego način na koji ćeš hodati ili se našminkati.

Also, lepota i ženstvenost se često mešaju.

Mislim, ako se ovde misli na erotsko-estetski smisao, onda sam promašila temu A?

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#3 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Šta vam je potrebno da biste se osećale ženstveno? - 30.05.2006, 10:27

Ja se ili probudim ženstvena ili ne-ženstvena.
I tako se onda osećam i ponašam celog dana.
Nema to veze sa garderobom, šminkom, frizurom...
To je moj neki specifičan unutrašnji osećaj.
Koji se zatim odražava na moje pokrete, pogled, način na koji izgovaram reči, način na koji sedim, način na koje se uopšte postavljam prema drugim ljudima...po meni, upravo u svemu tome i leži ženstvenost, odnosno ne-ženstvenost.
Videla sam žene koje su u farmerkama, majici, patikama, bez tone namaza na faci toliko bile ženstvene da nisam mogla da ih se nagledam.
On the other hand, videla sam montiranih i skockanih persona na tone, u visokim štiklicama i fancy garderobi koje su bile sve, samo ne ženstvene.

Htedoh reći, po meni ženstvenost je (ili nije) u samoj toj osobi.
Za nju mi nije potreban muškarac, niti je ja lično vezujem za istog.
Ni na koji način.

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

staro
  (#4 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 20:13
Odgovor: Šta vam je potrebno da biste se osećale ženstveno? - 25.07.2006, 10:47

Potreban mi je osećaj da sam nečija princeza.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#5 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 10:23
Godine: 25
Odgovor: Šta vam je potrebno da biste se osećale ženstveno? - 04.08.2006, 14:15

Potrebno mi je da se FULL nasminkam s vremena na vreme. FULL u smislu komplet sminka od podloge na licu do laka za nokte preko ludo isfenirane frizure. Tako obnavljam zenstvenost.

goldie

staro
  (#6 (permalink))
Sonja
Poznata faca
Sonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamant

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 06:22
Godine: 26
Odgovor: Šta vam je potrebno da biste se osećale ženstveno? - 06.08.2006, 01:44

Definitivno se ne osecam zenstveno svaki dan.Kod mene to nema veze ni sa time da li imam partnera ili ne, kao ni sa budjenjem
Moj slucaj je slican Zlatinom.Znaci, kada resim da se osecam tako, ugodim sebi na sve nacine-kupka, sminkanje, krpice.Ipak, na sve to mora doci i odredjeni stav, koji ne bi bio tako poseban i specijalan da se ispoljava svaki dan.Ovo je vise od onih za specijalne prilike, kad pozelis da se osetis kao na crvenom tepihu.

staro
  (#7 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 05.07.2008 18:54
Godine: 34
Odgovor: Šta vam je potrebno da biste se osećale ženstveno? - 06.08.2006, 15:09

meni su dovoljni french kisses ili kad me krajickom oka posmatra kad nesto radim (misleci pritom da ja pojma nemam da me gleda)

nattydread is coming to dinner

staro
  (#8 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 21.07.2008 22:56
Godine: 31
Odgovor: Šta vam je potrebno da biste se osećale ženstveno? - 28.10.2006, 23:56

Dovoljno mi je da s vremena na vreme bacim pogled u ladicu gde drzim tampone. Zenstveno os' nes'.

Nikada na ovome svijetu mrznja nece pobijediti mrznju.
Mrznju moze pobijediti samo ljubav.

Gautama Siddharta Buddha

staro
  (#9 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Godine: 25
Odgovor: Šta vam je potrebno da biste se osećale ženstveno? - 06.11.2006, 21:56

Pa ne znam,uvek se tako osecam ali najvise u dugim suknjama koje btw obozavam da nosim
Pre(dok sam bila mladja) su mi govorili da sam muskobanjasta na zenstven nacin(ma sta to znacilo )
Danas se valjda to izgubilo i ostala je samo zenstvenost u glasu,u pokretima u liku...

Uh,al se nafalih

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#10 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 07:17
Godine: 26
Odgovor: Šta vam je potrebno da biste se osećale ženstveno? - 03.03.2007, 12:41

Za pocetak gomila samopouzdanja a onda malo sminke,malo garderobe,...drag mi muskarac...

...i may not be perfect but i'm always me...

Odgovor