|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Šta vam je potrebno da biste se osećale ženstveno? |
|
|
|
|
|
don't touch
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 21:39
Pol: Žensko
|
Odgovor: Šta vam je potrebno da biste se osećale ženstveno? -
22.03.2007, 12:26
Pa da bi se osecala ženstveno svakako moram sebi posvetiti vreme da se "dovedem u red"...Da sam zadovoljna onim što vidim u ogledalu...
Medjutim sve to pada u vodu ako ne osecam neki sjaj u oku, neko prikriveno zadovoljstvo kod svog partnera kad me vidi...I ono možda još važnije da sam tad, tog trenutka njegova...
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 28.11.2007 14:01
Godine: 46
|
22.03.2007, 12:37
Možda suknja, ne bih tačno znala šta ovde da kažem. Uvek se osećam žensko-valjda zato što nisam muško.
Samo mi ponekad treba da se osećam posebno.
|
|
|
|
|
|
uvek ista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: juče 22:41
|
27.03.2007, 13:19
Zenstvenost:
- lepi maniri - odabrane reci u razgovoru - pristojnost - umeren ton kojim se obraca - izraz na licu (bez grimasa) - elegantno drzanje pri hodu - graciozno - elegantno drzanje pri sedenju - smirenost pokreta ruku - neznost, kao najveci poen zenstvenosti - samokontrola u svakoj situaciji - diskretno ispoljavanje emocija i iskazivanje misljenja - nenametljivo isticanje svojih mentalnih, a ne fizickih kvaliteta |
|
|
|
|
|
s vetrom u kosi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
|
27.03.2007, 14:29
Ženstvenost se, mislim, ne postiže visokim i tankim štiklama - ma koliko visoke i tanke bile
. To je osećaj iznutra koji zrači i spolja. Osećam se ženstveno i rekla bih da me i moja okolina tako doživljava. Ne biti mrtav nije što i biti živ.
|
|
|
|
|
|
**CicaMaca**
Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: juče 21:31
Godine: 19
|
29.03.2007, 05:29
shta je meni potrebno?
hm... osmeh, opushtenost i osecaj samopuozdanja... najzenstvenije se osecam kad izadjem iz kade i onako samo u nekoj shirokoj majci, mokre kose i bez shminke hodam stanom i pevushim... josh ako je voljena osoba uz mene.... ![]() ![]() I'm not evil.... I'm just up to no-good... |
|
|
|
Odgovor: Ženstvenost |
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 00:22
|
Odgovor: Ženstvenost -
27.05.2007, 04:37
Ženstvenost...
tesko ju je definisati; mislim da je zenstenost harizma koja isijava iz same žene, to je osbina zene da prosto zraci nekom unutrasnjom privlacnoscu. Na neki nacin, zenstvenost se moze djelimicno iskazati i preko fizickog izgleda (stas, pogled, ponasanje, nacin govora, glas...) i uz pomoc sminke i odgovarajuce odjece. |
|
|
|
Odgovor: Ženstvenost |
|
|
uvek ista
Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: juče 22:41
|
Odgovor: Ženstvenost -
27.05.2007, 15:10
svaka je zena zenstvena onoliko, koliko to ona zeli da bude
![]() |
|
|
|