|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Neplanirana trudnoca |
|
Odgovor: Neplanirana trudnoca |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 19:46
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: Neplanirana trudnoca -
27.01.2007, 19:00
Da ne citiram Squaw ali rekla je apsolutno sve sto sma ja pozelela reci...
Sansi bwe pa bas sam se frapirala tvojim komentom o nemogucnosti neplanirane trudnoce... Mislim na stranu sto partneri koj su u duzoj vezi obicno se i odlucuju za jednu vrst kontracepcje ili za prekinuti snosaj i plodne dane i to ne mora da znaci da je neko ko nema pojma o sexualnom zivotu vec neko ko se u sve to razume... Ma dovoljno je da budes samo malo duze pod stresom ,da se ciklus i ne promeni u smislu pocetka i kraja mjesecnice a da se sazrijevanje jajnih celija ipak vremenski promeni i eto ti zaceca... Na stranu sto nijedna zastita nije 100% sigurna... Da mi se to desi,postupila bih kao Squaw,upravo takoi ne bih trazila nista,ni priznavanje,ni alimentaciju ni DNK,nista... Detetu bih naravno rekla ko je otac i sta se desilo ali ne bih budila mrznju u njemu isl... Jer mislim da ni ja ne bih mrzila tu osobu...Samo bih ga zalila sto je propustio nesto divno,on je gubitnik a ne ja a ni moje dete... Mislim bolje da nema oca nego da ima itog na papiru koji nevoljno daje minimum a ne zeli ni da zna za dete... Mislim da to vise boli nego da ga uopce nema... E da muski,ukljucite se i vi u raspravu,sta bi ste vi ucinili,da ne otvaram temu na MK,jer me bas bas zanima... William Wordsworth |
|
|
|