|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Da li volite vise zensko ili musko drustvo? |
|
Odgovor: Da li volite vise zensko ili musko drustvo? |
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 18:16
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Da li volite vise zensko ili musko drustvo? -
26.07.2007, 19:48
Meni je potpuno svejedno. Imam i puno drugarica i puno drugara. Zabavljam se kad izađem sa ženskama, ali se zabavljam isto tako i kad izađem sa dečacima, baš isto. Verovatno zavisi od toga i kako se postaviš prema društvu, šta znam, i kakav si ti u stvari.
Citat:
Citat:
Muškarci su daleko daleko opušteniji od žena, pa je možda to razlog zbog kojeg žene biraju češće muško društvo. Em pumpaju svoj ego, em nema nijedne u blizini koja bi mogla da bude druga glavna, em su u centru pažnje. A i retko će muškarac da ti skine nekog mužjaka za koga ti zapelo oko baš tad ![]()
|
||
|
|
|
|
|
Dama Pik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 06:25
Godine: 33
|
26.07.2007, 19:50
Mislim da bi mi bilo malo neprijatno da se nadjem u nekom većem muškom društvu
Sigurno se ne bi ponašali opušteno kao kad ja ne bih bila tu ![]() Opet ni u ženskom nije ništa bolje naći će se neka koja mi ne prija ![]() Mešano nekako dobro zvuči a još bolje manje i odabrano ![]()
|
|
|
|
|
|
I'm a dreamer
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 20:08
|
03.08.2007, 18:40
Potpuno mi je sve jedno... Ja se isto dobro osecam i u muskom i u zenskom drustvu...Jedino su mi nekako muskarci duhovitiji pa se sa njima sladje ismejem...
![]()
|
|
|
|
|
|
Epona of The Nosfera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 12.09.2008 14:40
Godine: 23
|
06.08.2007, 15:04
Sve zavisi ko je od muskaraca odnosno od zena u tom drustvu... Volim da se druzim sa muskima i imam nekoliko drugova koje obozavam i nizasta ih ne bi menjala, ali imam i takvih drugarica... Potrebnan mi je razgovor i druzenje i sa jednima i sa drugima. Tako da je moj odgovor - podjednako, najvise volim kad se svi skupimo na jednom mestu
Tada sam bas, bas happy ![]()
|
|
|
|
|
|
tisina je zlato...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.12.2006.
Poslednji login: danas 13:48
Godine: 24
|
06.08.2007, 22:17
Obzirom da sam u mojoj najblizoj okolini cesto bila okruzena muskim drustvom s tim drustvom nemam problema i osecam se sasvim opusteno. I isto kao sto imam drugarice imam i drugove koje ni za koga ne bih menjala - taj vid komunikacije, kao i moju otvorenost neki ponekad protumace pogresno
Da sam sama u muskom drustvu ipak nije idealna kombinacija.... A da li se ponasaju isto kad sam ja tu i kad nisam?! Pa Bolje reci da iz poznatih izvora znam da se u sustini ne razlikuje ponasanje vec se samo nadje po koja tema vise ,ali ja to nisam dozivela Zensko drustvo se podrazumeva ,a odredjene teme rezervisane su za odredjena drustva, s time sto mi je interesantno da cujem odgovore 'obe strane' na istu temu kad imam priliku Sve u svemu idealna kombinacija za druzenje jeste mix( ne volim bilo koju vrstu separatisanja ) |
|
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 19:26
|
Samo mi je bitno da prija-a pol?Nebitan.
Iskristalisala sam i suzila taj krug koji cine prijatni ljudi.Sada cak umem i da kazem "ne" kada mi se namece nekakvo druzenje,za koji i intuitivno znam da nece ici valjano. Musko drustvo... Tu je kljucnu ulogu imao pisaci sto. Da,da...Brat i ja smo imali jedan radni sto.I kada su mu dolazili drugovi,ja sam nastavljala da ucim (kao...)Tiho.Toliko sam bila tiha,da su zaboravljali da sam tu.Vremenom sam stekla njihovo poverenje, pa sam cesto znala ono sto ni bratu nisu govorili.I savetodavac sam bila.Ali,uz njih sam naucila mnogo.Ne samo o muzici,sportu...nego o muskom pogledu na sve.Boze,koliko se razlikujemo!aLLy,pokupila sam i fazona puno Sta vole/ne vole,a na sta su alergicni,na primer.I stosta jos...I nekako su laksi za druzenje-to je jedna od tih razlicitosti. Nema durenja i nerasciscenih racuna-barem kod ovih mojih(nasih).Dum,tras-sto na um,to na drum.Bez prenemaganja i dvosmislenih recenica. Da sam ikada rekla stoti deo onoga sto oni kazu jedni drugima,a o nadimcima da ne govorim...drugaricama,izbio bi Treci Svetski,garaNT. Drugarice Ima tu cHari,iha-a-a...ne samo bablin' i u krug,u krug,pa o5 o muskarcima.Ne.kada je vece zensko drustvo,nesto se ne snalazim.A sa jednom,dve,tri maksimalno-e,to je uzivanjcija ![]() ... " I ja pišem zbog drugih, meni je sve jasno " - odgovorih. |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Godine: 25
|
19.08.2007, 04:03
zadnje vreme mi prija druzenje samo sa jednim drugom i jednom drugaricom.
sve ostale izbegavam moras se navitji na tugu i sretju, moras da volis i da te vole, moras biti deo stvarnosti, ipak, nikada ne napustaj svoje snove! |
|
|
|