VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Šta biste uradili kada biste bili svedok prevare?
staro
  (#31 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: juče 20:33
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Šta biste uradili kada biste bili svedok prevare? - 04.04.2007, 12:06

Sta bih... skocila s mosta..eto sta bih,jer bih u suprotnom progovorila na du*e ... mrzim neiskrenost...

Ćuti i prenesi dalje....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 01:17
Pol: Muško
Godine: 58
Odgovor: Šta biste uradili kada biste bili svedok prevare? - 11.04.2007, 23:54

Moram biti direktan i neposredan, nemogu se dva dupeta pokriti jednim gaćama, obadva će biti ogoljena.Ako dvoje žive određeni period u vezi, svesno su izabrali jedno drugo, ako im se pak učini ili su došli dotle da nemogu više zajedno, po saznanju jednoga iz te veze, pošteno je i ljudski reći kraj, i makoliko bilo bolno prekinuti.Preljuba je, uzeti nešto što ti ne pripada, kao kad bi iz zlatare ukrao komad zlatnog nakita, pa ako je to nemoralno i sankcioniše se, zašto onda do juče dragu osobu praviti majmunom, nije li to najgori oblik licemerja i nemorala?
Treba poznavati sebe i neulaziti u rizične igre flerta, koji se najčešće, završava preljubom, a tada je već vrag odneo šalu. Mnogo lepših stvari ima, ali nisu naše, lepo je pogledati to što je lepše ali uvek treba imati na umu, pa to nije moje. Vozimo auto koji ima podosta godina, i nije ni lep, pretiče nas neki merdža, zašto ne pređemo u njega, pa poginućemo.Tako je i sa preljubom, hoćemo li da vozimo nešto lepše, a nije naše, pogibija sledi(metaforična), ali teška.
Šta uraditi kao svedok preljube, pa ništa; ćutati, jer kad god je neko na to ukazao postao je grbav.

staro
  (#33 (permalink))
**princess**
*OtRoVnA CicaMaca*
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: juče 11:06
Godine: 19
Odgovor: Šta biste uradili kada biste bili svedok prevare? - 13.04.2007, 20:40

da budem iskrena.... stvarno ne znam.... bila sam u toj situaciji jednom u zivotu... moja tada najbolja drugarica bila sa dechkom jedne moje takodje jako dobre drugarice, a da sve bude komplikovanije ja sam tad bila sa bratom tog dechka... e, bila sam toliko zbunjena, nisam znala shta da radim pa sam cutala, ali sad mi ej krivo shto jesam... mislim, nisam cutala da zashtitim drugaricu, jer sam skontala kakva je osoba (mislim, ko je u stanju d ato uradi svojoj drugarici), nego.... ne znam ni sama, osecala sam se jako glupo....
i kad je istina isplivala na videlo, shto se uvek desi, ispala sam kriva shto sam cutala.... ma.... ne znam stvarno....
e, ako je iko razumeo ovaj post, svaka mu chast

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

staro
  (#34 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Godine: 25
Odgovor: Šta biste uradili kada biste bili svedok prevare? - 14.04.2007, 22:27

tjutala sam.
tjutim i sad.
tjutatju dok ona ne zavrshi fax, pa tju joj onda retji da shutne idiota.

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

staro
  (#35 (permalink))
Crazy Angel
Angel Of Love
Crazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 22.11.2008 20:20
Godine: 28
Odgovor: Šta biste uradili kada biste bili svedok prevare? - 14.04.2007, 22:40

Nebi Mi Bilo Svejedno Ali Nebi Se Ni Mesala
Svako Zivi Svoj Zivot Kako Misli Da Je Najbolje Za Njega

staro
  (#36 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Godine: 26
Odgovor: Šta biste uradili kada biste bili svedok prevare? - 14.04.2007, 22:59

Citat:
**princess** kaže: Pogledaj poruku
e, ako je iko razumeo ovaj post, svaka mu chast
Razumela ja. U pravu si, ovakve stvari mogu da se skrivaju jedno vreme, ali su osuđene na razotkrivanje, pogovo kada su u pitanju varijante koje si ti navela. U suštini je najbolje ne mešati se, ali ja lično nisam sigurna da li bih dobrom prijatelju to mogla da prećutim, mislim da bih pokušala sa nagoveštajima, pa onda sve konkretnije, jer bi mi bilo žao da ga/je neko bukvalno pravi budalom. Ako neko želi da nastavi tu vezu, nastaviće je i ako sazna na neki drugi način, a šansa da se sazna i ono za šta mislimo da je nemoguće saznati je - velika, tako da ne bih osećala grižu savesti da ću time možda uništiti neku vezu. Kao rezime, ako moj prijatelj želi da oprosti svom partneru, oprostiće bez obzira na izvor uz pomoć kog je došao do saznanja, a ja bar neću morati ceo život da gutam knedlu jer sam nekoj dragoj osobi ćutala takvu stvar. Eto, dođoh polako do svog stava, nisam ni znala da ga imam jasno definisanog kada je ova tema u pitanju.

staro
  (#37 (permalink))
tibor
Banovan
tibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članova

Član od: 09.03.2007.
Poslednji login: 19.07.2007 20:27
Godine: 48
Odgovor: Šta biste uradili kada biste bili svedok prevare? - 14.04.2007, 23:33

Posto sam ja ,ja .reci cu samo ovo , nije prijatelj onaj koji te medom maze, vec onaj koji ti istinu u oci kaze.

P.S. samo kukavice vole po nekoliko zena , hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.
nikada je ne bih prevario. papagaji umiru sami.

staro
  (#38 (permalink))
TROPRSTI
Početnik
TROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članova

Član od: 13.06.2006.
Poslednji login: 30.09.2008 16:14
Godine: 51
Odgovor: Šta biste uradili kada biste bili svedok prevare? - 20.04.2007, 12:02

Uskočio i napravio trojku kako bi preljubnici bili sigurni da ih neću ofirati.

staro
  (#39 (permalink))
Aca1983
Poznata fAca
Aca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: danas 17:23
Godine: 25
Odgovor: Šta biste uradili kada biste bili svedok prevare? - 05.05.2007, 13:08

Bilo bi k’o u seriji Policajac s’ Petlovog brda: „Nista nisam video - nista nisam cuo” .

Sreća-sreća-radost-uživancija.

staro
  (#40 (permalink))
lilika
Veteran
lilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članova

Član od: 27.09.2007.
Poslednji login: 15.09.2008 19:21
Godine: 21
Odgovor: Šta biste uradili kada biste bili svedok prevare? - 30.09.2007, 12:01

Citat:
Aca1983 kaže: Pogledaj poruku
Bilo bi k’o u seriji Policajac s’ Petlovog brda: „Nista nisam video - nista nisam cuo” .
I ja bih isto tako jer stvarno neznam sta bih drugo mogla uraditi pogotovo ako je prevarena meni draga osoba nebih joj imala srca reci a i da kazem mislim da bih ipak ja ispala crna ovca u svemu tome zato je bolje cutati.

Mene niko ne voli,
i nikom nije stalo, pa mi dodje zao,
jer ja bih svoje srce svakom dao.