VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Šta biste uradili kada biste bili svedok prevare?
staro
  (#11 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 23:25
Pol: Žensko
Odgovor: Šta biste uradili kada biste bili svedok prevare? - 07.08.2006, 09:19

U ovim situacijama sam pravi noj koji zabija glavu u pesak. I kad je krajnje očigledno da neko nekog vara, ja toga ne postajem svesna do god se ne obelodani. Neka vidi ko treba da vidi. Uostalom, zaista smatram da prevarenom se prvo ukaže prevara, prvi je oseti, samo je pitanje momenta kada je spreman sebi da prizna da je prevaren. Sam će otvoriti oči kada za to dođe vreme, kada bude spreman.
A zaista pokušavam i da ne morališem, pogotovo ne da osuđujem. Držim se one: "Ko ima nek ćuti, ko nema nek ne laje."

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: danas 00:02
Godine: 31
Odgovor: Šta biste uradili kada biste bili svedok prevare? - 16.11.2006, 22:52

Tu čovek mora mnogo da balansira. Ja obično navodim vodu na moju vodenicu, ispipavam teren, proveravam koliko je neko srećan, koliko ima poverenja u dotičnu osobu, kako on/ona postavlja stvari u svojoj vezi, koja je granica tolerancije, sve zajedno, i onda odlučujem. Ako ne kažem, što me obično dugo muči, onda kroz neku drugu analizu provučem da ja izvesnoj personi ne bih baš uvek sve verovala, ako kažem, onda preuzimam svu odgovornost. Ja bih volela da se meni kaže, uvek, u to sam sigurna.

...a ja crtam svoje krugove i praštam stare dugove...

staro
  (#13 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Godine: 24
Odgovor: Šta biste uradili kada biste bili svedok prevare? - 16.11.2006, 23:31

Bila sam u toj situaciji i rekla sam...
Moj prijatelj se zabavljao sa dve moje drugarice s kojima sam bila dobra i ja kazem obema i bude velika frka i niko se ne naljuti na mene...
Sve ispalo extra na kraju a ja

I ne samo zbog toga jednostavno zelim i volela bih da meni neko kaze i zato cu i ja uvek reci,takticno ali cu reci...Pa sad ako se neko naljuti boze moj...
Mislim svi znamo da istina izadje kad tad na videlo i ako znas da ces biti provaljen sta onda varas i muljas

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#14 (permalink))
sladoledzija
Poznata faca
sladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat član

Član od: 19.11.2006.
Poslednji login: 02.07.2008 02:00
Pol: Muško
Godine: 29
Odgovor: Šta biste uradili kada biste bili svedok prevare? - 19.11.2006, 19:30

Desilo se, dva puta i nijednom nisam rekao. Trudim se da iskuliram u oba slucaja sam znao da ce to samo gore biti. Jedna osoba ce me zamrziti zato sto sam joj saopstio tako losu vest, a druga zato sto sam je izdao.

staro
  (#15 (permalink))
Sibila
Novi član
Sibila je na dobrom putu

Član od: 20.11.2006.
Poslednji login: 02.11.2007 20:21
Odgovor: Šta biste uradili kada biste bili svedok prevare? - 20.11.2006, 17:14

ako bi videla prevaru nekoga meni izuzetno dragog... dobro bi razmislila kako saopstitii ono cemu sam bila svedok i to pod uslovom da je prevara bila malo zesca.. ako je prevaren neko od samo poznatih... ne bih se mesala. jer sve se sazna samo sto zabluda traje.

staro
  (#16 (permalink))
bili-piton
Novi član
bili-piton je na dobrom putu

Član od: 30.08.2006.
Poslednji login: 02.01.2008 21:39
Godine: 28
Odgovor: Šta biste uradili kada biste bili svedok prevare? - 23.11.2006, 22:40

Ne bih uradio ama baš ništa.

staro
  (#17 (permalink))
Tigerlily
Iskusni forumdžija
Tigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članova

Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 26.06.2008 19:27
Godine: 25
Odgovor: Šta biste uradili kada biste bili svedok prevare? - 24.01.2007, 14:52

Paaaaaaaaaa... To zavisi da li je u pitanju neki moj prijatelj, ili osoba koju površno poznajem. Prijatelju/prijateljici bih uvek rekla, jer polazim od toga da bih ja smatrala za veliku izdaju kada bi moj prijatelj tako nešto znao i ne bi meni rekao. Time bi, čini mi se, ispao više prijatelj "prevarantu" nego meni. Poznaniku, drugu ili drugarici sa kojima nisam u baš bliskim odnosima ne bih rekla, jer ne osećam da sam pozvana da se, na bilo koji način, mešam u život onih ljudi sa kojima nisam u najprisnijim odnosima.

staro
  (#18 (permalink))
mala
Novi član
mala je na dobrom putu

Član od: 10.12.2006.
Poslednji login: 08.06.2008 21:01
Odgovor: Šta biste uradili kada biste bili svedok prevare? - 24.01.2007, 15:33

sve zavisi,ako je u pitanju neka drugarica sa kojom se poznajem al ne bas super onda ne bih nista uradila,sa druge strane sako e radi o drugarici sa kojom sam dobra i koju cijenim svakako cu joj reci jer izmedju nas nema tajni,uvjek polazim od sebe u takvim situacijama

staro
  (#19 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 19:20
Godine: 26
Odgovor: Šta biste uradili kada biste bili svedok prevare? - 24.01.2007, 16:12

Uh,tesko pitanje!Bila sam svedok mnogo puta a i sada sam...Veoma nezahvalna pozicija a ja trebam da izbalansiram izmedju njih i da nastavim da se grbavim...Jednom sam rekla pa ispala u*rana,sada samo mudro cutim...

...i may not be perfect but i'm always me...

staro
  (#20 (permalink))
TROPRSTI
Početnik
TROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članova

Član od: 13.06.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 11:06
Godine: 51
Odgovor: Šta biste uradili kada biste bili svedok prevare? - 24.01.2007, 16:18

Ako mi je baš dobar prijatelj i toliko nesrećan i naivan da ne primećuje da mu neko usrećuje partnerku rekao bih mu.
,,Partnerka ti se švrlja sa mnom''!

Kada bi zinuo zaprepašćeno, potapšao bih ga po ramenu i rekao ,,šalim se , nije sa mnom''.

Čini mi se da je to najbezbolniji, ili najdebilniji, način da ga malo prodrmam i ostavim njemu na volju da pokrene vijuge i shvati realnost.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen