VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Šta je to "muškarčina" ?
staro
  (#1 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: danas 20:42
Pol: Muško
Godine: 36
Šta je to "muškarčina" ? - 28.01.2008, 19:19

Potaknut pisanjem jedne devojchice koja ocekuje od muskarca da bude "pazljiv i nezan, a kad zatreba muskarcina" resio sam da drage dame upitam sta (ili ko) je za vas muskarcina? Koje su to fizicke i(li) karakterne osobine koje musku presonu oznacavaju kao takvu?

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Sta je to "mushkarchina" ?
staro
  (#2 (permalink))
NSdjanka
..seal in disguise..
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 19:42
Pol: Žensko
Odgovor: Sta je to "mushkarchina" ? - 28.01.2008, 19:34

Mislim da univerzalan odgovor na ovakvo pitanje ne postoji...Moj muškarac je neko ko se sa svojim osobinama uklapa u moje nedostatke kao puzzle slagalica, uostalom kao i ja u njegove...Znači svako od nas ima po nekog svog "puzzlića" po svojoj meri...Prema tome, formule nema...Majstorstvo je naći svoj deo slagalice...

nije dotakla ništa što bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

staro
  (#3 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Godine: 33
Odgovor: Sta je to "mushkarchina" ? - 03.02.2008, 17:48

Verovatno je ta devojčica mislila pod tim neko ko je spreman za fajt ako zatreba. Kad je takva situacija i kako se dolazi do nje, to je već druga tema. U svakom slučaju curice vole da imaju zaštitnika pored sebe, makar i u fizičkom smislu.
Mada moram prznati i nije tako loš osećaj

staro
  (#4 (permalink))
kristina-cica
Hocu tanjir i tacka!
kristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 25.01.2008.
Poslednji login: 30.11.2008 02:28
Godine: 28
Odgovor: Sta je to "mushkarchina" ? - 03.02.2008, 20:58

Onaj koji misli da je muskarcina je obican kreten!!!!!

staro
  (#5 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Godine: 34
Odgovor: Sta je to "mushkarchina" ? - 03.02.2008, 22:50

Sada reč '' muškarčina '' upotrebljavam samo kad hoću da nasmejem prvo sebe, pa onda i moje voljeno biće... ...

Kao u filmu: '' Riba zvana Vanda '', kada se tip skinuo, pomirisao ispod pazuha i rekao: '' That is a man ''

Nikada pored sebe nisam imala muškarčinu, već samo nežna i suptilna muška bića , koja nikako ne pripadaju ovoj kategoriji...

Tako da nisam razmišljala o njima...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#6 (permalink))
zmax
"strašan" zmaj
zmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimum

Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: danas 17:46
Godine: 35
Odgovor: Sta je to "mushkarchina" ? - 03.02.2008, 23:21

Takvu mušku presonu ... hoću reći personu,je upravo opisala Najgora,ne bih imala potrebe ništa više da dodam.

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
Verovatno je ta devojčica mislila pod tim neko ko je spreman za fajt ako zatreba. Kad je takva situacija i kako se dolazi do nje, to je već druga tema. U svakom slučaju curice vole da imaju zaštitnika pored sebe, makar i u fizičkom smislu.
Mada moram prznati i nije tako loš osećaj

Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.

staro
  (#7 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 18:37
Godine: 37
Odgovor: Sta je to "mushkarchina" ? - 04.02.2008, 11:16

Citat:
kristina-cica kaže: Pogledaj poruku
Onaj koji misli da je muskarcina je obican kreten!!!!!
...zato postoje papučari, za takve kao što si ti...

...četkam garave......dimnjake...

staro
  (#8 (permalink))
Isahara
Rosa Salvaje
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: danas 18:25
Odgovor: Sta je to "mushkarchina" ? - 04.02.2008, 11:36

Konstrukcija

We all need mirrors to remind ourselves who we are. I'm no different.
Guy Pearce as Leonard Shelby (Memento)

staro
  (#9 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: juče 20:33
Godine: 33
Odgovor: Sta je to "mushkarchina" ? - 04.02.2008, 11:54

Čovek bez snage da krene još jednom ......

Ćuti i prenesi dalje....

staro
  (#10 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 21:43
Odgovor: Sta je to "mushkarchina" ? - 04.02.2008, 12:00

Miškarčina je muška osoba koja se potpuno razlikuje od mene, iako sam se u životu baš trudio da i ja bar u određenom stepenu budem upravo muškarčina. Međutim, nekako mi to upšte nije polazilo za rukom, pa sam odustao od te svoje namere. Pravo da vam kažem, kada bolje razmislim, ne znam ni kako sam uspeo da se dva puta oženim i steknem decu. Sva je sreća da ima, izgleda, žena kojima, ili baš i nije do tih muškarčina, ili su u međuvremenu shvatile da ih je u realnom životu jako malo, pa su mudro odlučile da se zadovolje i tako lošim onomatopejama muškarčina, kao što sam i ja sam...

Rebel