VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Da li ste ikada udarili muškarca?
staro
  (#41 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 21:19
Pol: Žensko
Odgovor: Da li ste ikada udarili muškarca? - 26.02.2007, 21:19

Ma samo padaj Sqwojka, padam i ja svaki put kad prepricavam!
Cuj je l' upec'o nesto?
Upeca covek mene Bog te mazo!

*I moram da dodam...ne znam da li se racuna kad nekom, ovaj muskom, koji spava pored tebe, slucajno, u snu, laktom razbijes nos...
Iju, jadan moj muz! Dobro je ostao ziv pored mene!

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 01:49
Odgovor: Da li ste ikada udarili muškarca? - 26.02.2007, 23:14

pa kad sam bila mladja .Posto sam bila jedina devojcica u komsiluku igrala sam se sa decacima i oni su me stalno cuskali,gurkali i udarali ,posto sam im samo smetala.Kad je videla moja mama situaciju i objasnila mi da se nedam tuci ,ali da prva ne zapocnem tucu. Ja jedva docekala pa sledeci put pokazala zube i bilo je rvanja i tuce , nisam se dala tuci.
Tukla sam se i sa bratom i to ljudski,bila sam pravi razbojnik.
Na fakultetu sam jednog momka osamarila,samo sam mu vratila istom merom, secam se da je ostao zapanjen,nije ocekivao povratni udarac.
Sad smatram da je bolje resiti sve recima i da ponekad reci vise bole nego udarac.

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

staro
  (#43 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 14:38
Odgovor: Da li ste ikada udarili muškarca? - 02.03.2007, 17:45

Pa nisam neki tabadžija...ali jesam se ko luda mlatila sa bratom kad smo bili mali...
I sad jedino po nekad slučajno zakačim dragog...po oku...glavi... ali nije još ni jednom zajaukao

staro
  (#44 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
Odgovor: Da li ste ikada udarili muškarca? - 02.03.2007, 17:51

Pa jesam,jednom mi jedan momak sprecio put..pa sam ga sutnula ..bas izmedju noge..

No me toques

staro
  (#45 (permalink))
la femme
Poznata faca
la femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen član

Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Godine: 28
Odgovor: Da li ste ikada udarili muškarca? - 02.03.2007, 19:47

Citat:
_baba_ kaže: Pogledaj poruku
*Muzu sam slucajno razbila arkadu lego kockicom.
joj, bas sam se nasmejala, iako su ovo u principu "tuzne" price! ali, ovo mi stvarno nije jasno kako si uspela da izvedes - razbiti arakadu lego kockicom??

ja nesto i nisam vicna udaranju, ukoliko se na racuna tuca sa bratom dok smo bili mladji - to je bio svakodnevni rat! parola mi je bila "izgubila sve sam bitke al' jos vodim rat"! naime, obicno sam ja izvlacila deblji kraj u nasim medjusobnim obracunima ali nisam odustajala, uvek sam se nadala da ce se situacija obrnuti! sta ces, bas sam volela glavom kroz zid...

staro
  (#46 (permalink))
Doti
Veteran
Doti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamant

Član od: 15.02.2007.
Poslednji login: danas 08:26
Odgovor: Da li ste ikada udarili muškarca? - 10.03.2007, 23:56

E ovo je pravo pitanje za mene, u osnovoj skoli sam se tukla sa decacima jer im je udario pubertet u glavu tako da sam stigla cak i do direktora, naravno izvukla sam se malo primirila ali i sada posle toliko godina jos cuci ona devojcica u meni, za svaki slucaj ako iskrsnu neki problemi.

staro
  (#47 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Odgovor: Da li ste ikada udarili muškarca? - 28.03.2007, 16:06

Nisam nikog udarila - uključujući i sopstvenu decu, jer smatram da su batine potpuno beskorisna pojava. Udariti muškarca...?! Čemu? Zašto? Ako ti nešto ne odgovara, okreneš se i odeš.

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

staro
  (#48 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Godine: 25
Odgovor: Da li ste ikada udarili muškarca? - 18.04.2007, 21:47

Pa.....
ovaaajj.....
jesam bre!
i to vetji broj komada
u 3. osnovne dvojicu, poshto su me neshto zafrkavali na chasu, ja ih lepo pobacam na pod i prebijem, pred uchiteljicom koja ostala shokirana.... Posle rekla mojoj majci da se nije nadala da ja tako fina i mirna mogu neshto tako da uradim K'o Brus Li ( ok, trenirala sam karate...)

u 4. osnovne ... moj brat se potukao sa neka dva brata ( jedan 82. drugi 84.) i ja pridjem da razvadim.... neki od njih dvojice me zakachi pa ih ja tako potabam da sam ih poizuvala ( bukvalno).
Posle doshao njihov otac kod mog da trazi da se nadju cipele njegove dece i da se zali ( a moj otac hotje da pukne od smeha)

od 5. do 8. samo jednom/dva puta, sa drugom iz klupe...

u srednjoj su isto neke budale nashle da se sile pa sam bila prinudjena da nekog kretena istabam u gradu.... posle se zalio mom tadashnjem dechku....

Shta tju kad su svi oni mislili da mogu da se sile na zensko, ne poshtujutji blagodeti treninga

sigurno bilo josh neshto, ali se ne setjam....

naravno, moj brat se ne rachuna u ovo...

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

staro
  (#49 (permalink))
Crazy Angel
Angel Of Love
Crazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 22.11.2008 20:20
Godine: 28
Odgovor: Da li ste ikada udarili muškarca? - 23.04.2007, 02:41

Jesam
Istukla Sam Skolskog Druga U Gimnaziji Obavezno Sam Se Tukla I Sa Bracom

staro
  (#50 (permalink))
**princess**
*OtRoVnA CicaMaca*
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: juče 11:06
Godine: 19
Odgovor: Da li ste ikada udarili muškarca? - 03.05.2007, 20:16

jesam... dobro u osnovnoj su me izludjivale napaljene pubertetlije...
a bash sam se juche poshibala sa bivshim dechkom... mislim, ako je on u stanju da digne ruku na mene, zashto mu ne bi ja vratila istom merom, misli da ga se bojim zato shto sam slabija... ma ne boji se jovana ni boga ni djavola!

I'm not evil.... I'm just up to no-good...