|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Da li ste ikada udarili muškarca? |
|
|
|
|
|
|
|
|
_BLU_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 19:24
Pol: Žensko
|
Odgovor: Da li ste ikada udarili muškarca? -
26.02.2007, 20:40
Odakle da pocnem?
*U osnovnoj skoli mi jedan klipan zapalio kosu. I pobegao. Medjutim sreli smo se na stepenistu, ja sam silazila, on se penjao, pa je leteci i on silazio... Mislim, ide po skoli i nosi sprej i upaljac i ni manje ni vise nego improvizovanim brenerom meni po kosi. Posle mi bilo zao sto sam ga zveknula. *Napao me manijak u sred bela dana! Prvo sam ga sutnula tamo gde najvise boli, a onda pocela da se derem po ulici, pa je pobegao. *Komsija dolazi s pecanja i ja mu trcim u susret i vicem :"jesi upecao nestooo?!" Na ovo ooo zbog prebrzog trcanja i lose procene rastojanja, meni je vrh pecaljke rasparao nepce i krajnike. Refleksno sam zbog bola, zafrljacila reket za stoni tenis prema njemu i razbila mu glavu. *Muzu sam slucajno razbila arkadu lego kockicom. *Bratu takodje, samo klompom. Nekako im najcesce strada glava. Eto, bila sam malo divlja kad sam bila mladja. Sad ne volim nasilje i ne volim fizicke obracune. "Udaram" recima, samo u slucaju provokacije i to onako na fin nacin. A to zaboli nekad vise nego deset samara. ...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...
|
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Pol: Muško
Godine: 27
|
26.02.2007, 21:03
baba jebote ti pravi razbijac
![]() |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 21:03
Pol: Žensko
Godine: 33
|
26.02.2007, 21:07
Citat:
sorry ![]()
|
|
|