|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Da li ste ikada udarili muškarca? |
|
|
|
Dama Herc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 10:48
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Jednom
Bio je nepristojan, krajnje, tako da sam mu zavalila samarcinu uhhhhhhhhh, noge su pocele da mi klecaju (ali to niko nije video). Sreca moja, te je zajednicki prijatelj bio sa nama i sredio situaciju, inace bi bilo fajta![]() |
|
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
|
Odgovor: Da li ste ikada udarili muškarca? -
10.04.2006, 01:28
Jel se to meni cini, ili su zene mnogo ratoborne na ovom forumu?
![]() Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|
|
|
|
|
Dama Herc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 10:48
Godine: 34
|
10.04.2006, 15:13
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Poslednji login: 05.05.2006 02:02
Pol: Muško
|
Citat:
! |
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Poslednji login: 22.09.2007 01:37
Godine: 26
|
12.04.2006, 11:32
Sa mladjim bratom sam se do pre dve-tri godine najstrasnije fajtala. Kad smo bili mali- sve do njegovog 7-8 razreda osnovne lomila sam ga kao dnevni eksesajz
, a onda je od "mrvice" nastala planina.. na koj sam ja takodje onako furijasta naletala s' vremena na vrijeme, a on samo ispruzi ruku i "zakoci" me kao na crtacu! Ja se batrgam svim silama da ga dohvatim, vristim, pistim, penim, a on se smeje ! E tad pop**dim pa do'vatim prvo sto mi dodje pod ruku i naravno dok sok traje... i zakljucam sobu do uvece Decka? Pa jednom sam sasula casu vode u lice i to pred bar 30 ljudi- rekao mi covjek: "Gledaj mi u oci ili u pepeljaru" i uzeo u tom trenu moj mobic na kontrolu . Ne bih se usudila da to uradim da mi ostro oko nije u'vatilo oba brata u blizini "Ko na mene krene..." ![]() |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 13.04.2006.
Poslednji login: 19.04.2006 09:43
Godine: 35
|
13.04.2006, 10:42
Secam se da sam u sedmom razredu osnovne skole Borisu udarila samar zato sto je svoje cipele stavio na MOJE mesto... Hahaha.... E, posle mnogo godina sam shvatila da ih mnogo vise boli kad ostanes hladnokrvan... pricas tiho i nosis psa sa sobom...
![]() |
|
|
|
|
|
Samo svoja...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
|
18.05.2006, 15:02
Nažalost, jesam...
U afektu, naravno, kada sam se osećala toliko bespomoćno i izvređano, da, nemam pojma kako, ruka mi je sama poletela i zalepila sam mu takvu šamarčinu, da je na tren izgubio ravnotežu (faktor iznenađenja) ali je i momentalno prestao sa uvredama i optužbama... Nikada više to ne bih uradila...dobro sam prošla jer nije stigao da reaguje (i primeni taktiku koju je preporučio Phoenix) ![]() |
|
|
|
|
|
Moderator
Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 07:10
|
04.06.2006, 03:34
Citat:
![]() |
|
|
|
|