VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Da li ste ikada udarili muškarca?
staro
  (#11 (permalink))
greco
forever man
greco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen član

Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 14.09.2008 10:44
Pol: Muško
Godine: 24
Odgovor: Da li ste ikada udarili muškarca? - 08.04.2006, 13:40

Citat:
goldie kaže:
Ja bi tukla sve muskarce , samo da sam malo jaca

Nemoj tako, ja npr. nikada nisam, niti cu udariti zensko. Srami se!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Goga
Dama Herc
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 10:48
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Da li ste ikada udarili muškarca? - 09.04.2006, 00:25

Jednom Bio je nepristojan, krajnje, tako da sam mu zavalila samarcinu uhhhhhhhhh, noge su pocele da mi klecaju (ali to niko nije video). Sreca moja, te je zajednicki prijatelj bio sa nama i sredio situaciju, inace bi bilo fajta

staro
  (#13 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
Odgovor: Da li ste ikada udarili muškarca? - 10.04.2006, 01:28

Jel se to meni cini, ili su zene mnogo ratoborne na ovom forumu?

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

staro
  (#14 (permalink))
Goga
Dama Herc
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 10:48
Odgovor: Da li ste ikada udarili muškarca? - 10.04.2006, 15:13

Citat:
Kunic kaže:
Jel se to meni cini, ili su zene mnogo ratoborne na ovom forumu?
Samo po zasluzi

staro
  (#15 (permalink))
Phoenix
Iskusni forumdžija
Phoenix će uskoro postati poznat članPhoenix će uskoro postati poznat član

Poslednji login: 05.05.2006 02:02
Odgovor: Da li ste ikada udarili muškarca? - 10.04.2006, 18:14

Citat:
goldie kaže:
samo bi tukla muskarce da sam jaca a nisam
Kad ne možeš da ih pobediš, ti im se pridruži - tuci žene !

staro
  (#16 (permalink))
ribenzzi
Iskusni forumdžija
ribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članova

Poslednji login: 22.09.2007 01:37
Godine: 26
Odgovor: Da li ste ikada udarili muškarca? - 12.04.2006, 11:32

Sa mladjim bratom sam se do pre dve-tri godine najstrasnije fajtala. Kad smo bili mali- sve do njegovog 7-8 razreda osnovne lomila sam ga kao dnevni eksesajz , a onda je od "mrvice" nastala planina.. na koj sam ja takodje onako furijasta naletala s' vremena na vrijeme, a on samo ispruzi ruku i "zakoci" me kao na crtacu! Ja se batrgam svim silama da ga dohvatim, vristim, pistim, penim, a on se smeje ! E tad pop**dim pa do'vatim prvo sto mi dodje pod ruku i naravno dok sok traje... i zakljucam sobu do uvece

Decka? Pa jednom sam sasula casu vode u lice i to pred bar 30 ljudi- rekao mi covjek: "Gledaj mi u oci ili u pepeljaru" i uzeo u tom trenu moj mobic na kontrolu . Ne bih se usudila da to uradim da mi ostro oko nije u'vatilo oba brata u blizini "Ko na mene krene..."

staro
  (#17 (permalink))
Simona
Novi član
Simona je na dobrom putu

Član od: 13.04.2006.
Poslednji login: 19.04.2006 09:43
Godine: 35
Odgovor: Da li ste ikada udarili muškarca? - 13.04.2006, 10:42

Secam se da sam u sedmom razredu osnovne skole Borisu udarila samar zato sto je svoje cipele stavio na MOJE mesto... Hahaha.... E, posle mnogo godina sam shvatila da ih mnogo vise boli kad ostanes hladnokrvan... pricas tiho i nosis psa sa sobom...

staro
  (#18 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Odgovor: Da li ste ikada udarili muškarca? - 04.05.2006, 17:20

kad zasluze, pogotovo oni smaraci

staro
  (#19 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Da li ste ikada udarili muškarca? - 18.05.2006, 15:02

Nažalost, jesam...

U afektu, naravno, kada sam se osećala toliko bespomoćno i izvređano, da, nemam pojma kako, ruka mi je sama poletela i zalepila sam mu takvu šamarčinu, da je na tren izgubio ravnotežu (faktor iznenađenja) ali je i momentalno prestao sa uvredama i optužbama...

Nikada više to ne bih uradila...dobro sam prošla jer nije stigao da reaguje (i primeni taktiku koju je preporučio Phoenix)

staro
  (#20 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 07:10
Odgovor: Da li ste ikada udarili muškarca? - 04.06.2006, 03:34

Citat:
zlocazlockasta kaže:
Sa mladjim bratom sam se do pre dve-tri godine najstrasnije fajtala. Kad smo bili mali- sve do njegovog 7-8 razreda osnovne lomila sam ga kao dnevni eksesajz , a onda je od "mrvice" nastala planina.. na koj sam ja takodje onako furijasta naletala s' vremena na vrijeme, a on samo ispruzi ruku i "zakoci" me kao na crtacu! Ja se batrgam svim silama da ga dohvatim, vristim, pistim, penim, a on se smeje ! E tad pop**dim pa do'vatim prvo sto mi dodje pod ruku i naravno dok sok traje... i zakljucam sobu do uvece
Uh, sto mi ovo zvuci poznato

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

Odgovor