VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Da li ste ikada udarili muškarca?
staro
  (#111 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 21:04
Pol: Muško
Odgovor: Da li ste ikada udarili muškarca? - 11.08.2008, 12:32

Citat:
Becar kaže: Pogledaj poruku
Dosao sam do nekih istrazivanja da je veoma korisno da te zensko udari to je neki znak da hoce grubu igru,naravno sad ne treba joj prosipati mozak zbog toga(doduse slabiji deo vecine) nego baciti se na akciju u dvoje
Veoma interesantan podatak i, uveren sam, od neprocenjive koristi za modernu seksologiju koja počiva na visoko rezolutnim naučnim opservacijama autentičnih poklonika najdubljih prostara ženskoga ida iritiranog nezgrapnim i sebičnim mačo nasrtajima kojima se sputava ego i potcenjuje super ego viših tipova ženki homo sapiensa, u uslovima okruženja promuskuitetnim mužijacima provincijskog i ruralnog tipa...

Rebel

Poruku je izmenio memento, 11.08.2008 u 17:18.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#112 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 17:56
Godine: 38
Odgovor: Da li ste ikada udarili muškarca? - 11.08.2008, 19:20

Citat:
Dosao sam do nekih istrazivanja da je veoma korisno da te zensko udari to je neki znak da hoce grubu igru,naravno sad ne treba joj prosipati mozak zbog toga(doduse slabiji deo vecine) nego baciti se na akciju u dvoje
...hoces da kazes...da prvo prebijes njenog frajera,da bi te ona udarila,a ti onda zakljucis da ona voli i zeli "grubo"?...
...sine...jbt...tesko se snalazim u tvojim istrazivanjima...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#113 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 20:36
Pol: Žensko
Godine: 36
Odgovor: Da li ste ikada udarili muškarca? - 11.08.2008, 21:38

Taman posla , vrlo sam miroljubivo orjentisana prema svima...

staro
  (#114 (permalink))
prewrnuta_torta
*Ded' Mraz'ca*
prewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimum

Član od: 18.06.2008.
Poslednji login: danas 19:28
Godine: 19
Odgovor: Da li ste ikada udarili muškarca? - 11.08.2008, 23:06

aham... ako se to racuna... kada sam imala 6 godina... 'umlatila' sam nekog decka (moje godiste, moje visine i bio je jak jer mi je i uzvratio udarac ali ipak sa ja bila jaca ) jer mi je unistio kasetu sa omiljenim pesmama... posle toga... nikada vise... bilo mi je zao sto sam mu povredila ego i ponos... ali to mu je bilo za nauk da ne dira tudje stvari bez pitanja... a pogotovo da ih ne unistava
sada... ne verujem da bih digla ruku na nekog... jedino ako to zaista zasluzi...

I don't want a lot for Christmas... Make my wish come true, all I want for Christmas is... you

staro
  (#115 (permalink))
Becar
Iskusni forumdžija
Becar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamant

Član od: 09.06.2007.
Poslednji login: danas 19:12
Godine: 23
Odgovor: Da li ste ikada udarili muškarca? - 12.08.2008, 11:28

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
...hoces da kazes...da prvo prebijes njenog frajera,da bi te ona udarila,a ti onda zakljucis da ona voli i zeli "grubo"?...
...sine...jbt...tesko se snalazim u tvojim istrazivanjima...
Ma kakvo prebijanje frajera raznih to mi se nije desavalo ne zato sto imam drustvo gde smo svi ili bokseri ili tekvondisti nego zato sto to nije moj nacin da otimam nekome ribu pa cak ni da je muvam ili dajem signale ispred njega,to nikako.Devojke su razne lupaju ti samare iz ko zna kakvih razloga moze da bude i slucajno kako znam neke primere,ali u svakom slucaju ti samari budu pozitivni verovatno joj je zao sto nije samnom ili pak to sto hoce grubu igru.Ovo istazivanje nisam ja izmislio nego gledao na Diskaveriu

staro
  (#116 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 17:56
Godine: 38
Odgovor: Da li ste ikada udarili muškarca? - 12.08.2008, 14:11

Citat:
Ma kakvo prebijanje frajera raznih to mi se nije desavalo ne zato sto imam drustvo gde smo svi ili bokseri ili tekvondisti nego zato sto to nije moj nacin da otimam nekome ribu pa cak ni da je muvam ili dajem signale ispred njega,to nikako.Devojke su razne lupaju ti samare iz ko zna kakvih razloga moze da bude i slucajno kako znam neke primere,ali u svakom slucaju ti samari budu pozitivni verovatno joj je zao sto nije samnom ili pak to sto hoce grubu igru.Ovo istazivanje nisam ja izmislio nego gledao na Diskaveriu
...a naslov teme je?...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#117 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 20:20
Godine: 31
Odgovor: Da li ste ikada udarili muškarca? - 12.08.2008, 14:20

...već sam negde spomenula...da ne bih...bolje mu je udariti na sujetu,ako je to zaista zaslužio

treći oblačić levo...dugica

staro
  (#118 (permalink))
ciwil
Početnik
ciwil je na dobrom putu

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: 20.09.2008 13:41
Odgovor: Da li ste ikada udarili muškarca? - 28.08.2008, 17:51

Ne, mada ima trenutaka kada bih to sa uživanjem odradila!

staro
  (#119 (permalink))
ajrin
Početnik
ajrin će uskoro postati poznat članajrin će uskoro postati poznat članajrin će uskoro postati poznat član

Član od: 11.08.2008.
Poslednji login: juče 00:52
Godine: 22
Odgovor: Da li ste ikada udarili muškarca? - 28.08.2008, 19:00

gazim pa mazim

express yourself, don't repress yourself

staro
  (#120 (permalink))
izabelitta
Iskusni forumdžija
izabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimum

Član od: 31.08.2006.
Poslednji login: danas 18:33
Godine: 37
Odgovor: Da li ste ikada udarili muškarca? - 28.08.2008, 19:11

Jesam, bas danas... Zagrcnuo mi se muz, pa sam ga izmlatila po ledjima. No, bila je to agresija sa plemenitom namerom...

Odgovor