VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Muskarci pitaju, zene odgovaraju!
staro
  (#61 (permalink))
alokin74
OnajKojiLajeNaZvezde
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 21:20
Pol: Muško
Godine: 34
Odgovor: Muskarci pitaju, zene odgovaraju! - 23.11.2008, 10:26

Citat:
jovuk kaže: Pogledaj poruku
Ne znam odakle ti to da zene vole od sinova da prave devojcicu?Govoris iz licnog iskustva...ili...?

pročitaj naziv teme i drži ga se dobro ...

ovde mi (muškarci) pitamo, a ne vi (žene)

lickate ih, doterujete, oblačite odelca sa kravatom, duge kosice, minđušice ... terate ih da sednu kada piške ... ne date im da se uvaljaju u prašinu u parku dok jure za golubovima sa drugom decom ... padne mi mrak na oči kada vidim tako nešto u gradu

Sve u vezi sa ženom je zagonetka. I sve u vezi sa ženom ima jedno rešenje, a to je trudnoća - Fridrih Niče

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#62 (permalink))
jovuk
E n i g m A
jovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimum

Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: danas 15:10
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Muskarci pitaju, zene odgovaraju! - 23.11.2008, 10:35

Citat:
alokin74 kaže: Pogledaj poruku
pročitaj naziv teme i drži ga se dobro ...

ovde mi (muškarci) pitamo, a ne vi (žene)

lickate ih, doterujete, oblačite odelca sa kravatom, duge kosice, minđušice ... terate ih da sednu kada piške ... ne date im da se uvaljaju u prašinu u parku dok jure za golubovima sa drugom decom ... padne mi mrak na oči kada vidim tako nešto u gradu
Da li si ti ikad cuo za retorsko pitanje?Pitanje koje se postavlja,ali se ne ocekuje odgovor na njega.E,ovde je bilo bas to

I da....ovo je bio ipak odgovor na tvoje pitanje-a ne pitanje.

Volecu svetlost,jer mi pokazuje put;ali volecu i tamu,jer mi omogucava da vidim zvezde

staro
  (#63 (permalink))
Eris
Novi član
Eris je na dobrom putu

Član od: 28.10.2008.
Poslednji login: 29.11.2008 22:30
Odgovor: Muskarci pitaju, zene odgovaraju! - 23.11.2008, 21:36

Citat:
biterlemon kaže: Pogledaj poruku
Zasto padate na jednog drugostepenog glumca kao sto je Dzordz Kluni?

Ne volim glumce!
Figo! Bolji je! Malo poruzan, dlakav, ali...uh!
Ne zna sto se pale na doticnog glumca...Meni se on najvise dopada u reklami za Nescafe jer volim tu kafu, no ne bi bilo lose ni popiti je snjim....onako iz ciste radoznalosti... interesuje me srce li ili ne!

staro
  (#64 (permalink))
NSdjanka
..seal in disguise..
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 19:42
Odgovor: Muskarci pitaju, zene odgovaraju! - juče, 20:23

Citat:
love hunter kaže: Pogledaj poruku
Mogu li dve zene da budu prijateljice? Ali trajne, iskrene, neshto kao mi dechaci? Chini mi se da ste tu prilichno tanke....

Mislim da dečaci i devojčice na sasvim drugi način shvataju prijateljstvo... Vi ćete prijateljem nazvati i onog momka s kim jednom nedeljno odigrate partiju basketa, popijete pivo tu i tamo kad se sretnete, ili kome (ili ko vam) odradite poneku sitnu uslugu... Za koliko takvih prijatelja možete da stavite "ruku u vatru", pozvati ga u dva noću jer ste u bedaku, ili mu bez problema priznati da ste "jednoj" dozvolili da vas voza jer ste toliko zaljubljeni u nju, da vam je sve jedno šta vam i kako radi sve dok je sa vama? Pred koliko njih bi mogli da se rasplačete (sasvim ljudski), a da vas ne proglasi za pi...cu i slinu?
Za devojčice je prijateljstvo poput kulta... Prijateljica je nešto poput sestre, osoba od poverenja, neko ko je uvek tu, neko ko sluša, boluje, pati zajedno sa mnom... Prijateljica je zadnja linija odbrane od svega i svačega... Neko pred kim sam ogoljena do kraja... Neko pred kim ništa nije blam...
Znači ima prijateljstava i prijateljstava... Dečaci ih imaju puno... Raznih ...Devojčice samo jednu ili dve... Ali prave...

nije dotakla ništa što bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

staro
  (#65 (permalink))
tutifruti
Iskusni forumdžija
tutifruti obasjava toplim zrakom Suncatutifruti obasjava toplim zrakom Suncatutifruti obasjava toplim zrakom Suncatutifruti obasjava toplim zrakom Suncatutifruti obasjava toplim zrakom Suncatutifruti obasjava toplim zrakom Suncatutifruti obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 14.11.2008.
Poslednji login: danas 20:58
Odgovor: Muskarci pitaju, zene odgovaraju! - juče, 23:00

Citat:
alokin74 kaže: Pogledaj poruku
Zašto volite da od sinova pravite devojčice?

Ko voli od sinova da pravi devojcice? Mislim da svaka majka, koja ima sina, voli da joj sin bude pravi muskarac. Lepo vaspitan, kulturan, sa odredjenim manirima, ali muskim, naravno. Mamin sin je uvek najlepsi, to je normalno.

"Zivot je ono sto ti se desava dok ti pravis planove za zivot"

staro
  (#66 (permalink))
NSdjanka
..seal in disguise..
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 19:42
Odgovor: Muskarci pitaju, zene odgovaraju! - juče, 23:05

Citat:
biterlemon kaže: Pogledaj poruku
Zasto padate na jednog drugostepenog glumca kao sto je Dzordz Kluni?
Iz sličnih razloga zbog kojih vi padate na Pamelu Anderson...

nije dotakla ništa što bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić > Muskarci pitaju, zene odgovaraju!
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Žene pitaju, muškarci odgovaraju Buba Erdeljan Muška kafana 154 24.11.2008 17:06
Moja Prica gradandjela Književnost 67 18.10.2008 13:49
Zene koje su obelezile istoriju Lillith Istorija 43 11.10.2008 17:18
Ko voli sex vise, muskarci ili zene? veljko yaric Erotika & sex 57 11.05.2008 08:02