|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Muskarci pitaju, zene odgovaraju! |
|
|
|
E n i g m A
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: danas 15:10
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: Muskarci pitaju, zene odgovaraju! -
23.11.2008, 10:35
Citat:
![]() I da....ovo je bio ipak odgovor na tvoje pitanje-a ne pitanje. Volecu svetlost,jer mi pokazuje put;ali volecu i tamu,jer mi omogucava da vidim zvezde
|
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 28.10.2008.
Poslednji login: 29.11.2008 22:30
|
23.11.2008, 21:36
![]() Ne volim glumce! ![]() Figo! Bolji je! Malo poruzan, dlakav, ali...uh! ![]() Ne zna sto se pale na doticnog glumca...Meni se on najvise dopada u reklami za Nescafe jer volim tu kafu, no ne bi bilo lose ni popiti je snjim....onako iz ciste radoznalosti... interesuje me srce li ili ne! |
|
|
|
|
|
..seal in disguise..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 19:42
|
juče, 20:23
Citat:
Za devojčice je prijateljstvo poput kulta... Prijateljica je nešto poput sestre, osoba od poverenja, neko ko je uvek tu, neko ko sluša, boluje, pati zajedno sa mnom... Prijateljica je zadnja linija odbrane od svega i svačega... Neko pred kim sam ogoljena do kraja... Neko pred kim ništa nije blam... Znači ima prijateljstava i prijateljstava... Dečaci ih imaju puno... Raznih ...Devojčice samo jednu ili dve... Ali prave... ![]() njene ruke su bele kao led njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje |
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 14.11.2008.
Poslednji login: danas 20:58
|
juče, 23:00
Ko voli od sinova da pravi devojcice? Mislim da svaka majka, koja ima sina, voli da joj sin bude pravi muskarac. Lepo vaspitan, kulturan, sa odredjenim manirima, ali muskim, naravno. Mamin sin je uvek najlepsi, to je normalno. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
..seal in disguise..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 19:42
|
juče, 23:05
Iz sličnih razloga zbog kojih vi padate na Pamelu Anderson...
![]() njene ruke su bele kao led njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Muskarci pitaju, zene odgovaraju! |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Žene pitaju, muškarci odgovaraju | Buba Erdeljan | Muška kafana | 154 | 24.11.2008 17:06 |
| Moja Prica | gradandjela | Književnost | 67 | 18.10.2008 13:49 |
| Zene koje su obelezile istoriju | Lillith | Istorija | 43 | 11.10.2008 17:18 |
| Ko voli sex vise, muskarci ili zene? | veljko yaric | Erotika & sex | 57 | 11.05.2008 08:02 |