|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Moćni muškarci |
|
Odgovor: Mo?ni mu?karci |
|
|
strawberry blonde
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.12.2007.
Poslednji login: 22.06.2008 14:09
Pol: Žensko
Godine: 24
|
Odgovor: Mo?ni mu?karci -
07.01.2008, 20:17
Licno smatram da zene privlace muskarci mocni u onoj sferi koja je za tu zenu, licno najznacajnija...Za zene koje novac smatraju najbitnijim to su muskarci koji ga imaju, dok su za zene koje smatraju inteligenciju, duhovitost, emotivnost za pozeljne osobine mocni oni muskarci koji su na tim poljima razvijeni.
|
|
|
|
Odgovor: Moćni muškarci |
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.01.2008.
Poslednji login: 19.04.2008 13:55
Godine: 31
|
Što moćniji na profesionalnom, finansijskom, emotivnom, verbalnom, erotskom = ličnom planu, to za mene interesantniji i poželjniji.
Ne bojim se moćnih muškaraca, čak šta više - oni su mi inspiracija. Volem bre da budem vrat, samo nemam kome ![]() |
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 03:53
Pol: Muško
Godine: 44
|
Odgovor: Moćni muškarci -
18.01.2008, 11:05
Citat:
Teško je biti u svemu,jer i moć je relativna... Od moćnijeg ima moćnijih,ali koliko je ko svestan sopstvene i kako i gde je pokazuje zavisi i koliko moćan utisak ostavlja... Ne mogu se sa Brunejskim sultanom nositi na okeanu,kada je njegovo plovilo preskupo i za neukusno bogate,ali ne može ni sultan sa mnom u mnogo čemu,a znam da bi i on voleo... Rezime... Više bi se ljudi menjalo sa mnom,a ja ne bih ni sa jednim... i sve dok je tako dovoljno sam moćan ili ljudi koji odišu takvim stavom su dovoljno interesantni... Žena te provali kada pozoveš konobara u restoranu da li se foliraš ili ne... One koje ne provaljuju mufljuze ili su blago retardirane ili im odgovara da i sebe lažu,verovatno zato što malo njih ima izbora... ![]() ...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...
|
|
|
|
|
|
|
...seal...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 08:42
|
28.01.2008, 23:06
Kad kažu "moćni muškarac" odmah mi padnu na pamet svi oni "moćni" političari bez imalo harizme, tajkuni koji se još uvek nisu oslobodili svojih skorojevićkih manira, direktorčići koji najpre zaposle pola svoje familije pa postanu face u svom selu, lokalne siledžije koje su moćne dok ne natrče nekom malo boljem baji...Ne bih muškarce delila na moćne i nemoćne...Pre na muškarce i njihove loše kopije...
njene ruke su bele kao led njene misli su ciste, ona misli da voli,ona veruje, veruje |
|
|
|
|
|
Dama Pik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 23:29
Godine: 33
|
12.02.2008, 19:24
Citat:
Citat:
mislim, džaba pare ili položaj ako ne ume da pleni pojavom ![]()
|
||
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.09.2007.
Poslednji login: 10.10.2008 16:21
Pol: Muško
|
12.02.2008, 19:40
Pa jako velika vecina zena,ne kazem da sve tako misle i gledaju,pod mocnim muskarcem smatraju sa debelim novcanikom i bakovnim racunom.A sta je sa ostalim vrednostima muskarca?
|
|
|
|
|
|
...seal...
Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 08:42
|
12.02.2008, 19:48
Mislim da je ipak novac taj koji im daje moć... Pogledaj samo ko je svrstan medju moćnike danas... Uglavnom oni sa gomilom keša... njene ruke su bele kao led njene misli su ciste, ona misli da voli,ona veruje, veruje |
|
|
|
|
|
Dama Pik
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 23:29
Godine: 33
|
12.02.2008, 19:52
Citat:
Novac im daje moć da manipulišu ali ne i da zavedu ženu ![]()
|
|
|
|
|