VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Moćni muškarci
staro
  (#11 (permalink))
NSdjanka
..seal in disguise..
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 19:42
Pol: Žensko
Odgovor: Moćni muškarci - 12.02.2008, 20:02

Samopouzdanje je ključ uspeha kod svih... Meni se posebno dopadaju baš takvi muškarci... Ljudi koji veruju u sebe i svoje sposobnosti, koji imaju šta da kažu i poznaju način na koji će to reći... Kojima bankovni račun nije obrnuto proporcionalan njihovom IQ... Eto...Samo toliko

nije dotakla ništa što bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Moćni muškarci - 12.02.2008, 20:03

Citat:
NSdjanka kaže: Pogledaj poruku
Mislim da je ipak novac taj koji im daje moć... Pogledaj samo ko je svrstan medju moćnike danas... Uglavnom oni sa gomilom keša...
Pa najbogatijim mnoge ne bi dale ni za kakve pare...

Ne može se moć sagledati kroz prizmu toga... Imao sam curu koja je u isto vreme kada i sa mnom bila sa zaljubljenim Grkom,koji je ozenjen,lep kao Bog i ima jahtu od 500.000,-e i bukvalno...negde sam vec pisao o tome,ali ko zna kada i gde... elem vidjali su se jednom u 2 meseca,toliko je moćan da ih je zena provalila i tako,ona nije u filmu bila da ga ojadi,kupovala kaiševe,parfeme i sl.,da je mene slušala oteli bi ga i naplatili od degenericnog brata Grka malo keša... njoj je imponovala spoznaja da mu je stalo do nje... Meni je mogla da kaže za njega,njemu za mene nikada,znao me kao njenog prijatelja,a što reče čim mu stalno pričam o tebi on ne sumnja...

Znači eto... ja tada na dnu,on lep i bogat,ali moć nije kada se kriješ od žene i to bezuspešno i juriš nju kao da jedino ona ima onu stvar,na stranu što nije zanemariti kako izgleda i van lokalnih Dorćolskih okvira...

Elem melem da je moć u parama... ne bi joj palo na pamet da sa mnom provodi vreme;ne bi ga žena ucenjivala,jer Grčki zakon je naklonjen ženama,a na kraju od silne Grčke i Evrope sa sve svojim parama on našao Anamariju koju sam i ja obrlatio sa sićom u džepu...

Moć je u mozgu najviše,ako usput imaš i pare i to je još moćnije,ali i od moćnijih ima moćniji,pa je diskutabilno raspravljati...

Zaboli me qra. za njegovu moć,ako ima pare nije bolji 'ebač,ako je pametniji nije luđi,ako je lepši manji mu je,ako mu je veći moj je voljeniji,manje može da popije,ne zna gde da nađe gram koksa u 2 noću telefonom....

staro
  (#13 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Godine: 33
Odgovor: Moćni muškarci - 12.02.2008, 20:10

Citat:
Samopouzdanje je ključ uspeha kod svih... Meni se posebno dopadaju baš takvi muškarci... Ljudi koji veruju u sebe i svoje sposobnosti, koji imaju šta da kažu i poznaju način na koji će to reći... Kojima bankovni račun nije obrnuto proporcionalan njihovom IQ... Eto...Samo toliko
Moraš priznati da takvi imaju harizmu

staro
  (#14 (permalink))
NSdjanka
..seal in disguise..
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Odgovor: Moćni muškarci - 12.02.2008, 20:17

Neron me zbunjuje... Sad pojma nemam o čemu pričamo... O onima koji su (kao) moćni muškarci ili onima koji su bolji š..ci? Šalu na stranu ali ta tvoja Anamarija je iz nekog razloga pored tebe bila i sa tim Grkom kakav god on bio...A zašto?... Zašto joj samo ti nisi bio dovoljan?... Zato što joj je smotani Jorgos mogao priuštiti još ponešto sem tih zabranjenih "susreta"...

staro
  (#15 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Odgovor: Moćni muškarci - 12.02.2008, 20:27

Citat:
Neron me zbunjuje... Sad pojma nemam o čemu pričamo... O onima koji su (kao) moćni muškarci ili onima koji su bolji š..ci? Šalu na stranu ali ta tvoja Anamarija je iz nekog razloga pored tebe bila i sa tim Grkom kakav god on bio...A zašto?... Zašto joj samo ti nisi bio dovoljan?... Zato što joj je smotani Jorgos mogao priuštiti još ponešto sem tih zabranjenih "susreta"...
Alo ja sam uleteo i bio zastupnik za Srbiju,a nije njega našla pored mene živog...

Bolji je od mene kada ga vidiš,ali se valjda ne qrči i previše je fin u odnosu na mene,mada je i meni rekla koji qrac živiš u Šapcu kada se čini d aje i Bg mali za tebe...

Šta joj priuštio... Nazove tel. konzulat koji je preko puta njene kuće,ona ode i uzme povratnu kartu za Ljubljanu,nekad Minhen...on je u upravnom odboru Panatenaikosa,kk kluba,večeraju,piju vino,jednu noć je 'ebe i sutradan kupi sebi kavali kaiš i sedne na avion i nazad...ako sam ja u Zemunu,kao što sam često bio,čim siđe sa aviona ona pre kuće nadje mene na keju dok pijem viljamovku i okružen buljukom klinki u vezi posla...

Ako ne znaš poentu eto ti je... šta će meni čak i pola Srema kada tebe pored mene nema,zalud meni konji vrani...

Vozi Porshe-a 911 novog i novog Porsche Cayena jeep-a , ali je sa mnom doživela spust niz venac i on ne zna da okreće pod ručnom auto kao u filmovima...

staro
  (#16 (permalink))
NSdjanka
..seal in disguise..

Odgovor: Moćni muškarci - 12.02.2008, 20:41

Citat:
Neron kaže: Pogledaj poruku

Ako ne znaš poentu eto ti je... šta će meni čak i pola Srema kada tebe pored mene nema,zalud meni konji vrani...
Ja o tome i govorim samo si ti zapeo pa... Bila je s njim zbog para, a sa tobom...

staro
  (#17 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: juče 20:33
Godine: 33
Odgovor: Moćni muškarci - 18.02.2008, 13:10

Postajem potpuno nemoćna pred tipovima čija je moć posledica njih samih a ne samo sticaj životnih okolnosti.
Moćam muškarac- ume da nosi tu svoju moć!
Kraj sebe vidim takodje moćnog muškarca ali on nije Donžuan....
Priznajem izreku : "Moć je najjači afrodizijak" ....jer, znanje je moć !
Sve počinje i završava se mozgom.

Ćuti i prenesi dalje....

staro
  (#18 (permalink))
triViALna
Iskusni forumdžija
triViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimum

Član od: 04.02.2008.
Poslednji login: juče 00:18
Odgovor: Moćni muškarci - 18.02.2008, 13:17

Privlace me muskarci koji su toliko mocni da sebi mogu priustiti luxuz nemoci.
Vazi za svaku definiciju moci.

Never confuse movement with action.

staro
  (#19 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION

Odgovor: Moćni muškarci - 18.02.2008, 13:27

Citat:
triViALna kaže: Pogledaj poruku
Privlace me muskarci koji su toliko mocni da sebi mogu priustiti luxuz nemoci.
E ova ti je dobra... Kad se setim kako sam zalutao u Kupinovo i ostao bez goriva prvo u njemu,a onda ispred Hayat-a u 2h po ponoći sa sve obljubljenom scenografkinjom sa javnog servisa... Kaže to samo s tobom čovek može da doživi,ali je morala da pozajmi karticu kako bi natočili gorivo,mada nas je i interventna startovala kao u filmovima baš tada,pošto sam ja potrošio sve na salasu 137...

Izvadio sam se , jer je naišao moj najrođeniji zet,pa em sam uzeo pare od njega,em on lep i na funkciji u ministarstvu,em sa službenim autom,tek da interventna ne postane bezobzirna toliko da i ja postanem još gori kao što umem...

Volim blamove,ali žešće... sitnice nisu preporučljive...

staro
  (#20 (permalink))
Rohalj Baze
Frajla Juca
Rohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostale