|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Moćni muškarci |
|
|
|
|
Nepopravljiva
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Moćni muškarci -
12.02.2008, 20:10
Citat:
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
..seal in disguise..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 19:42
|
12.02.2008, 20:17
Neron me zbunjuje...
Sad pojma nemam o čemu pričamo... O onima koji su (kao) moćni muškarci ili onima koji su bolji š..ci? Šalu na stranu ali ta tvoja Anamarija je iz nekog razloga pored tebe bila i sa tim Grkom kakav god on bio...A zašto?... Zašto joj samo ti nisi bio dovoljan?... Zato što joj je smotani Jorgos mogao priuštiti još ponešto sem tih zabranjenih "susreta"... ![]() njene ruke su bele kao led njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje |
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Pol: Muško
Godine: 44
|
12.02.2008, 20:27
Citat:
Bolji je od mene kada ga vidiš,ali se valjda ne qrči i previše je fin u odnosu na mene,mada je i meni rekla koji qrac živiš u Šapcu kada se čini d aje i Bg mali za tebe... Šta joj priuštio... Nazove tel. konzulat koji je preko puta njene kuće,ona ode i uzme povratnu kartu za Ljubljanu,nekad Minhen...on je u upravnom odboru Panatenaikosa,kk kluba,večeraju,piju vino,jednu noć je 'ebe i sutradan kupi sebi kavali kaiš i sedne na avion i nazad...ako sam ja u Zemunu,kao što sam često bio,čim siđe sa aviona ona pre kuće nadje mene na keju dok pijem viljamovku i okružen buljukom klinki u vezi posla... Ako ne znaš poentu eto ti je... šta će meni čak i pola Srema kada tebe pored mene nema,zalud meni konji vrani... Vozi Porshe-a 911 novog i novog Porsche Cayena jeep-a , ali je sa mnom doživela spust niz venac i on ne zna da okreće pod ručnom auto kao u filmovima... ![]() |
|
|
|
|
|
|
..seal in disguise..
Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 19:42
|
12.02.2008, 20:41
Citat:
![]() njene ruke su bele kao led njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje |
|
|
|
|
|
|
...limiT_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: juče 20:33
Godine: 33
|
18.02.2008, 13:10
Postajem potpuno nemoćna pred tipovima čija je moć posledica njih samih a ne samo sticaj životnih okolnosti.
Moćam muškarac- ume da nosi tu svoju moć! Kraj sebe vidim takodje moćnog muškarca ali on nije Donžuan.... ![]() Priznajem izreku : "Moć je najjači afrodizijak" ....jer, znanje je moć ! Sve počinje i završava se mozgom. |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.02.2008.
Poslednji login: juče 00:18
|
18.02.2008, 13:17
Privlace me muskarci koji su toliko mocni da sebi mogu priustiti luxuz nemoci.
Vazi za svaku definiciju moci. ![]() |
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Pol: Muško
Godine: 44
|
18.02.2008, 13:27
Citat:
Izvadio sam se , jer je naišao moj najrođeniji zet,pa em sam uzeo pare od njega,em on lep i na funkciji u ministarstvu,em sa službenim autom,tek da interventna ne postane bezobzirna toliko da i ja postanem još gori kao što umem... Volim blamove,ali žešće... sitnice nisu preporučljive...![]() |
|
|
|
|