|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Paranoja u Ulici brestova |
|
Odgovor: Paranoja u Ulici brestova |
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 10:22
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Paranoja u Ulici brestova -
26.07.2006, 16:29
Ja na sreću nisam imala nikakve slučajeve... možda zato što kad se vraćam kući već je uveliko dan
šalim se... bila sam baš u dobroj kondiciji, bavila se sportom itd... pa sam bila prilično sigurna da bih mogla i Karl Luisu da pobegnem kad bi me pojurio... a i znam neke opasne poteze i nisam paranoična nikad bila, uvek sam ja pratila te drugarice koje se plaše, pa ja klaj klaj sama... a sad, sad im ne bih ni bežala džast kiding agen Ne plašim se, mogu da idem sama po najcrnjem mraku, i idem, ali neću baš namerno prolaziti kroz neko žbunje, ako mogu da ga obiđem. A da sam sretala tih manijaka po haustorima i gradskom prevozu, jesam veliki je ovo grad, ima ih... dolazili su čak i u školsko dvorište kad procene da nema dečaka i skidali gaće... al' ti nisu opasni... i dok drugarice bespotrebno larmaju, ja istrtljam nešto kao "Ajde bre, pokrij tu sramotu" ili nešto u tom fazonu, jer izgleda njih ta paranoja i pali... pa im ja ne priuštim to zadovoljstvo...E, ali moja tetka je imala doživljaj koji se često u mojoj porodici prepričava Elem, vraćala se sa nekog puta, pre dosta godina, onako, prilično kasno, kad je čovek krenuo da je prati... e sad, ona kaže da nije paranoja (inače nije takav lik) i da je bila ubeđena da će joj nešto napraviti samo da se dokopaju mraka i prilaza ulazu, koji nije bio baš osvetljen, te ona ubrza malo korak, šmugne iza ćoška, čučne, otvori kofer, izvadi peglu i sačeka dotičnog... e da l' je taj hteo nešto da napravi il' nije, nije se baš lepo proveo... prvo što je popio peglu (i to pravu ), drugo što je ona krenula da pravi buku, pa je još i tu neki komšija iz prizemlja pripretio i krenuo da izlazi kroz prozor pa je dotični krenuo da trči bez reči u onom pravcu iz kojeg je došao...
|
|
|
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 21:15
Pol: Muško
Godine: 32
|
26.07.2006, 18:29
Realno opasnost postoji, sranja se deshavaju raznorazni bolidi vrshljaju nocu.
Shta se desilo kod mene u zgradi nedavno.. Komshika doshla kod komshike i zajebavale se do 3 sata ujutru, izlaze iz stana, ova jedna zove lift .. otvara vrata .. i nastavlja da pricha ne gledajuci u lift.. U jednom trenutku se okrene.. kad neki baja stoji u liftu skroz go okrenut ledjima ! Naravno vriska histerija .. budi ova muzza, naravno dok je ovaj poverovao da ga ne zajebavaju lik je pobegao istim tim liftom.. (NE TO NISAM BIO JA! )Sledecu noc sam i ja ishao zgradom u polugardu ..jebote chesto ni svetla nema zamisli pichish kroz mrak i spichish se u neku budalu koja eto stoji tako u mraku..?! Prvo udri posle vidi da nije baba sa chetvrtog.. Koliko chesto se ove stvari deshavaju nije ni bitno, strashno je kakve posledice na psihu moze da ima samo jedno takvo sranje kakvo je beba dozzivela na primer...a drugo shto josh milion drugih devojaka pa i mushkaraca ne moze normalno da zivi i da se krece nocu iako se njima lichno nikada nishta nije dogodilo... A znam neke koje je strah i danju od ljudi pa i svega ostaloga pa ne izlaze iz kuce godinama a to je vec patologija i unishtavanje kvaliteta zzivota.. Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 15:56
Pol: Muško
Godine: 15
|
26.07.2006, 19:01
Ja iskreno nemam starh od mraka i mnoooooooooggooo mi se puta desavalo da se ciku vracam po mraku jer je jedan deo puta neosvetljen.
Al' ipak sva ta hrabrost nestaje posle jednog dobrog horora! Tako sam jednom prlikom ost'o sam u kuci ( nista neobicno ), stim s'o sam samo pola sata pre toga odgled'o "Noc vestica H20" Na najmanji sum, u krevet! Ne mogu ni da zamislim s'a bi se desilo da sam se nas'o na nekoj neosvetljenoj ulici ![]()
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.12.2006.
Poslednji login: 23.09.2007 08:58
|
20.12.2006, 23:37
ja se zdravo plasim mraka, vracanja kuci sama i slicno.
nisam imala neke ozbiljne susrete te vrste, ali znam nekoga ko je to imao i ko i dan danas ima strah od tog dogadjaja. |
|
|
|
|
|
Beatrix Kido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
|
21.12.2006, 00:35
Secam se.... da bih dok sam bila mala...
kada bih otvorila oci usred noci premirala od straha gledajuci strashnu siluetu od gomile odece prebacene preko stolice... Ubica mekog srca. |