VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Biti žena na netu
staro
  (#1 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 17:44
Pol: Žensko
Godine: 26
Biti žena na netu - 16.09.2008, 20:50

Koliko Vam je drage dame činjenica da ste žena na netu donela neprilike?

Koliko puta ste "upale" u nezgodnu situaciju,npr.neko Vas je startovao,dosadjivao,maltretirao zato što ste žena?

Da li su žene na netu "slabiji,nežniji pol" ili je situacija možda obrnuta?

A koje su dobre strane?

Šta je to što ste dobile?

...i may not be perfect but i'm always me...

...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Biti žena na netu
staro
  (#2 (permalink))
NSdjanka
..seal in disguise..
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 19:42
Odgovor: Biti žena na netu - 16.09.2008, 21:28

Milsim da ovakva pitanja mogu da legnu i onima koji se predstavljaju kao žena... Šalu na stranu, bila žensko ili muško, na ovakvim mestima si uvek nekako "izložen" raznima... Problem sa ovakvim vidom komunikacije, nije samo laka mogućnost prevare u obliku lažnog predstavljanja ili slično, nego i nemogućnost čitanja iz pogleda, osmeha, ili jednostavnije rečeno nedostatak neverbalne komunikacije... Zbog toga često puta dolazi do nesporazuma... Neko se našali misleći da će to biti shvaćeno i prihvaćeno na pravi način, a onaj drugi već van sebe jer je celu stvar shvatio kao surovi napad na svoj integritet... S druge strane, i na pacijente se lako naleće... (Imala sam tu "čast")... Jednostavno, niti možeš objasniti da nisi zainteresovana, jer je odmah lična uvreda u pitanju, niti se možeš našaliti na njegov račun iz istih razloga, niti smeš biti grub i napušiti budalu jer ne znaš koliko je budala i ne bi nešto da ga nosiš na duši... Ali, bilo kako bilo... Žensko sam, i srećna sam što jesam sa sve pacijentima ili bez njih... /E ako sam opet omaš`la temu ima da `otimice izmaltretiram (skoro) sve muške na forumu/

nije dotakla ništa što bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

staro
  (#3 (permalink))
starsica
zaba Mrazica :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 21:20
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Biti žena na netu - 16.09.2008, 21:40

gledajuci realno, i u relanom svetu nailazimo na pacijente, samo sto su ovde oni mnogo opusteniji i direktniji ne znam bas kad bi mi neko u realu postavio pitanje: "Mogu li da te je*em?" mislim, ima sigurno, ali Bogu hvala, nisam nailazila bas na toliko direktne, samo slicne..
mislim da je ovde pol donekle zanemraljiv, posto uverljivije mozemo da ga isfoliramo mogu da napravim muski profil pa da muvam samu sebe npr. ali time ja postajem pacijent
iskreno, bas ne znam za neke dobre stvari toga sto sam zensko na netu mozda samo en obracam paznju, ali ono..
znam po sebi, dosta sam opustenija ovako nego u realu, to sigurno, posto sam po prirodi prema nepoznatima stidljiva.. mozda mi je dobra strana toga sto sam zensko an netu samo to sto eto, mogu da se hvalim kako sam sisata i guzata, a vi meni morate da verujete, jer vas ne bih lagala.. (ili mozda bih )

Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#4 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Godine: 34
Odgovor: Biti žena na netu - 16.09.2008, 22:05

Citat:
starsica kaže: Pogledaj poruku
mozda mi je dobra strana toga sto sam zensko an netu samo to sto eto, mogu da se hvalim kako sam sisata i guzata, a vi meni morate da verujete, jer vas ne bih lagala.. (ili mozda bih )
Istina je negde tamo

Ne mogu upasti u nepriliku,
ukoliko sama ne stvorim situaciju za takvo nešto.
Može to da bude nepromišljena izjava,
pogrešna procena, nečiji ''loš dan''...

Citat:
Koliko puta ste "upale" u nezgodnu situaciju,npr.neko Vas je startovao,dosadjivao,maltretirao zato što ste žena?
Jednom,
i bilo je sasvim dovoljno
da se naučim pameti. (valjda )
Citat:
Da li su žene na netu "slabiji,nežniji pol" ili je situacija možda obrnuta?
Žene i u RL-u smatram za jači pol,
tako da isto važi i za net.
Citat:
A koje su dobre strane?

Šta je to što ste dobile?
Dobre strane, dobitak - mnogo dobrih ljudi,
kao i pozitivne energije.
(uz dugogodišnju selekciju ).

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#5 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 20:20
Godine: 31
Odgovor: Biti žena na netu - 16.09.2008, 22:32

Nisam žena...ja sam nebeska pojava dobro..ženskog roda

Da mi nešto specijalno smeta..pa i ne smeta mi,dok toliko vremena provodim na netu.

Nezgodne situacije...pa nije ih bilo ...nadam se da ih neće ni ubuduće biti...

Ovde nas ne delim na slabiji i jači pol,prosto,nas delim po karakteru:jači-slabiji,dobar-loš..itd.

A ono što je dobro su ljudi...koji šalju pozitivnu energiju,ma ko oni bili,i ma gde se nalazili .

treći oblačić levo...dugica

staro
  (#6 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 21:15
Odgovor: Biti žena na netu - 17.09.2008, 23:57

Nešto se ne osećam obeleženom kao žensko na netu.
Virtuelni svet možda jeste drugačiji, ali je ipak samo slika realnog sveta, možda tek predimenzionirana.
Svoje Ž na netu nosim sa jednakom lakoćom (teškoćom) kao i u stvarnom životu. I kao što se u svakodnevnom životu nosim sa smaračima, gušačima, pi*kopaćenicima, ženomrscima, ... tako se to nosim i ovde. I sve to smatram samo delom života. Prosto, na neke likove se ubaciš u režim "ignore" i nema neprijatnih situacija.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#7 (permalink))
bellissima
Veteran
bellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimum

Član od: 29.07.2008.
Poslednji login: danas 21:19
Godine: 28
Odgovor: Biti žena na netu - 26.09.2008, 19:59

...ne mislim da je biti zena na netu,
drugacije od - biti muskarac,
sa svim tim se nosim,kao i u realnom zivotu.
Sa lakocom se mogu izboriti sa svim onim stvarima,
koje mi smetaju ,kao i u stvarnom zivotu,
nije bilo nezgodnih situacija,ali i da se dese resive su

A ono sto je dobro je pozitivna energija,koju uglavnom svi
poseduju jer da nije tako,ja sad ne bi bila ovde...

Stvarnost je stvarnija,ako joj dodas malo nestvarnog ...

staro
  (#8 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 18:37
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Biti žena na netu - 26.09.2008, 20:00

...nije lako biti žena na netu... ...ne mogu da odgovorim na petinu poruka koje mi stižu...

...četkam garave......dimnjake...

staro
  (#9 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Godine: 33
Odgovor: Biti žena na netu - 26.09.2008, 22:15

Citat:
lav71 kaže: Pogledaj poruku
...nije lako biti žena na netu... ...ne mogu da odgovorim na petinu poruka koje mi stižu...
Prosledi meni

staro