|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Moj naj macan... |
|
|
|
*Ded' Mraz'ca*
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.06.2008.
Poslednji login: danas 19:28
Pol: Žensko
Godine: 19
|
Odgovor: Moj naj macan... -
23.08.2008, 00:29
Oliver James
![]() danas ga uocih u jednom filmicu... bas bih ga rado posedovala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I don't want a lot for Christmas... Make my wish come true, all I want for Christmas is... you
![]() |
|
|
|
|
|
smucalica...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 20:36
Pol: Žensko
Godine: 36
|
Odgovor: Moj naj macan... -
23.08.2008, 00:54
Ma, Džordžika, sa ovom dvodnevnom neobaveznom bradicom...
![]() ![]() Džordž Kluni je najveći džentlmen! Zamislite sledeću situaciju - vozite se gradom, i slučajno vas okrzne automobil. Okrenete se da se obračunate sa vozačem, i ugledate Džordža Klunija za volanom. Upravo to se desilo Klunijevoj obožavateljki u italijanskom gradu Penabili, kada je glumčeva limuzina okrznula njen automobil Lanča "Ypsilon". Džentlmen Kluni odmah je priznao odgovornost za nesreću. Kada je žela otišla da preuzme automobil sa popravke, sačekalo ju je iznenađenje - nov novcijat automobil, sa porukom "Žao mi je, i nadam se da ćete mi oprostiti. Džordž Kluni". Šta mislite, da li mu je oprostila? |
|
|
|