VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Moj naj macan...
staro
  (#321 (permalink))
cvishna
Čuvar Zaborava
cvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimum

Član od: 22.02.2008.
Poslednji login: danas 17:58
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: Moj naj macan... - 19.07.2008, 14:50

S nežnošću gledah ti stopa trag, trag na snegu belom
i znadoh da ćeš biti mi drag, drag u životu celom

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#322 (permalink))
Zvonchica
Bee
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: danas 16:04
Godine: 24
Odgovor: Moj naj macan... - 25.07.2008, 09:28

Lep čovek

Clark Gable

~*~*~*~*~*~*~*~*~
Tinkerbell
~*~*~*~*~*~*~*~*~

staro
  (#323 (permalink))
Becar
Iskusni forumdžija
Becar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamant

Član od: 09.06.2007.
Poslednji login: danas 21:10
Pol: Muško
Godine: 23
Odgovor: Moj naj macan... - 25.07.2008, 16:11

Evo vam moja slika i trazim savet mali posto sa ovom slikom koju sam pre neki dan uradio konkurisem za jedan magazin u zemlji za izbor u yu elite model man.To je neki izbor 100 za manekene u jednoj zemlji ce se odrzati i potpisivati ugovor o sponzorstvu sa najvecim modnim agencijama.Slika je original i nema nikakve ispravke.Drzite mi palceve da prodjem.Hvala
Priložene slike
Tip fajla: jpg ja jaj ajaja.jpg (17.2 KB, 26 pregleda)

staro
  (#324 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Odgovor: Moj naj macan... - 25.07.2008, 19:13

"On je čovek koji govori ljudima; čovek, istina, obdaren življim senzibilitetom, većim entuzijazmom i nežnošću, raspolaže većim poznavanjem ljudske prirode, i ima obuhvatniju dušu nego što se moze pretpostaviti da su prosečne duše u ljudskom rodu; to je čovek zadovoljan svojim ličnim strastima i voljom, i raduje se više no ostali ljudi životnom duhu koji je u njemu;

on uživa u kontemplaciji sličnih težnji i strasti koje se manifestuju u zbivanjima sveta, i obično oseca nagon da ih stvara i onde gde ih ne moze naći. Pored ovih osobina, on ima jos jednu sposobnost: da odsutne stvari uticu na njega kao da su prisutne više nego na ostale ljude; sposobnost da u sebi dočara strasti koje su zaista daleko od toga da budu iste kao one koje proizilaze iz stvarnih dogadjaja, a koje medjutim ( naročito u onim delovima opšte simpatije koji raduju i vesele) mnogo više liče na strasti koje dolaze od stvarnih dogadjaja nego li išta što su ljudi, samo svojim sopstvenim umom, navikli da osećaju u sebi.Otuda, a i iz prakse, to je čovek koji je stekao veću spremnost i moć izražavanja onoga što misli i oseća, a naročito onih misli i osecanja, koja se po njegovom ličnom izboru, ili prema strukturi njegovog sopstvenog uma, radjaju u njemu bez neposrednog spoljnjeg uzbudjenja."

William Wordsworth

Mada su D.V. & co. uvek dobro kotirani, a ni "o" od ovoga pokazali nisu. A i gde da mi/ nam pokažu ( )

Možda da pođem na izbor na koji ide Becar, pa ako ih čak ni tamo nema, bar ću Bećaru držati pesnice...

staro
  (#325 (permalink))
gaga73
gaga73 je dostigao maksimumgaga73 je dostigao maksimumgaga73 je dostigao maksimumgaga73 je dostigao maksimumgaga73 je dostigao maksimumgaga73 je dostigao maksimumgaga73 je dostigao maksimumgaga73 je dostigao maksimumgaga73 je dostigao maksimumgaga73 je dostigao maksimumgaga73 je dostigao maksimum

Poslednji login: danas 20:49
Godine: 35
Odgovor: Moj naj macan... - 25.07.2008, 20:05

..savrsen...

"....svet kakav zelimo,treba izgraditi u sebi...."

staro
  (#326 (permalink))
NSdjanka
..seal in disguise..
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 19:42
Odgovor: Moj naj macan... - 02.08.2008, 20:25

Što ovakvih nije bilo u moje vreme?.. Evo slatke, mlađane forumašice... Praznik za oči

nije dotakla ništa što bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

staro
  (#327 (permalink))
gaga73
gaga73 je dostigao maksimumgaga73 je dostigao maksimumgaga73 je dostigao maksimumgaga73 je dostigao maksimumgaga73 je dostigao maksimumgaga73 je dostigao maksimumgaga73 je dostigao maksimumgaga73 je dostigao maksimumgaga73 je dostigao maksimumgaga73 je dostigao maksimumgaga73 je dostigao maksimum

Poslednji login: danas 20:49
Godine: 35
Odgovor: Moj naj macan... - 10.08.2008, 19:21

"....svet kakav zelimo,treba izgraditi u sebi...."

staro
  (#328 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 21:21
Godine: 33
Odgovor: Moj naj macan... - 11.08.2008, 19:34

To su ramena, prava... da odmoriš nogice... da ga masiraš i mažeš na plaži da ne izgori... iako nema potrebe...

Mnogo je lepo građena ova čokoladica iz majne kolekcije, od glave do pete

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#329 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 20:36
Godine: 36
Odgovor: Moj naj macan... - 11.08.2008, 21:36

staro
  (#330 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 17:56
Pol: Muško
Godine: 38
Odgovor: Moj naj macan... - 11.08.2008, 21:41

Citat:
Becar kaže: Pogledaj poruku
Evo vam moja slika i trazim savet mali posto sa ovom slikom koju sam pre neki dan uradio konkurisem za jedan magazin u zemlji za izbor u yu elite model man.To je neki izbor 100 za manekene u jednoj zemlji ce se odrzati i potpisivati ugovor o sponzorstvu sa najvecim modnim agencijama.Slika je original i nema nikakve ispravke.Drzite mi palceve da prodjem.Hvala
...sine...groodi i trbusnjaci su ok...ali moras malo da poradis na rukama i ramenima...predlazem vezbu koju muskarci praktikuju u trenucima samoce...ni ne osetis da si se umorio...

...hell ain't a bad place to be...