VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Čime odbijate muškarce?
staro
  (#31 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Čime odbijate muškarce? - 18.02.2008, 12:44

Zanimljivo... i ja ih odbijam prodornošću...

Ako ste pomislili na nešto prodorno u smislu 'boleće te,bolje nemoj' onda ne mislimo na isto... tek da se ogradim od zlih & bludnih pomisli

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
triViALna
Iskusni forumdžija
triViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimum

Član od: 04.02.2008.
Poslednji login: juče 00:18
Pol: Žensko
Odgovor: Čime odbijate muškarce? - 18.02.2008, 13:08

Pih, koji si ti strateg! AmaN bRe - ja ovdI ne pricam o self-marketingu, nego samo iznosim saldo. Prema tome - prodorno u smislu proderi se!

Kada pocnem da razmisljam tako o nekim utiscima koje su mi izneli ljudi nakon upoznavanja, uvek me iznova frapira jedna cinjenica: ogrOOOmna diskrepanca izmedju sopstvenog pogleda na sebe i utiska koji ostavljam na ljude. I cudno je da su se svi muskarci (ajde da se koncentrisem na njih) koji su mi bili i jesu bitni u zivotu poklapali u jednom stavu: svi su mi pre ili kasnije rekli da sam ih u prvom momentu upoznavanja neopisivo nervirala zbog nekog nedefinisanog osecaja "tako blizu, a tako daleko", ili nesto u tom smislu...

Pa sam zato poceO da racunam i presabiram sebe...

Never confuse movement with action.

staro
  (#33 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Čime odbijate muškarce? - 18.02.2008, 13:16

Citat:
triViALna kaže: Pogledaj poruku
Pih, koji si ti strateg! AmaN bRe - ja ovdI ne pricam o self-marketingu, nego samo iznosim saldo. Prema tome - prodorno u smislu proderi se!

Kada pocnem da razmisljam tako o nekim utiscima koje su mi izneli ljudi nakon upoznavanja, uvek me iznova frapira jedna cinjenica: ogrOOOmna diskrepanca izmedju sopstvenog pogleda na sebe i utiska koji ostavljam na ljude. I cudno je da su se svi muskarci (ajde da se koncentrisem na njih) koji su mi bili i jesu bitni u zivotu poklapali u jednom stavu: svi su mi pre ili kasnije rekli da sam ih u prvom momentu upoznavanja neopisivo nervirala zbog nekog nedefinisanog osecaja "tako blizu, a tako daleko", ili nesto u tom smislu...

Pa sam zato poceO da racunam i presabiram sebe...
Tako je i moja bivša,a i većina pre i posle nje,mislila ili tako se nosila... Voleo sam nemoguće misije i volim još uvek,a da se muškarci plaše žena plaše se... i ja se bojim glupih,pa molim Boga da ne ulećem sa njima u opštenje ma koje vrste...

staro
  (#34 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Godine: 34
Odgovor: Čime odbijate muškarce? - 23.04.2008, 10:16

Verovatno osobinama, kojim ih na prvi pogled i privučem - direktnošću i spontanošću...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#35 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Godine: 31
Odgovor: Čime odbijate muškarce? - 23.04.2008, 19:39

samopouzdanjem. prilaze mi uglavnom muskarci kojima je ego dovoljno velik da predju preko toga, a takvi kod mene ne pale. zacaran krug

Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...

staro
  (#36 (permalink))
minnie
Početnik
minnie je na dobrom putu

Član od: 08.10.2008.
Poslednji login: 19.11.2008 14:36
Odgovor: Čime odbijate muškarce? - 11.10.2008, 12:24

svojom arogancijom, kazu da umem da budem kucka

staro
  (#37 (permalink))
Aiko
Veteran
Aiko je dostigao maksimumAiko je dostigao maksimumAiko je dostigao maksimumAiko je dostigao maksimumAiko je dostigao maksimumAiko je dostigao maksimumAiko je dostigao maksimumAiko je dostigao maksimumAiko je dostigao maksimumAiko je dostigao maksimumAiko je dostigao maksimum

Član od: 02.10.2008.
Poslednji login: danas 21:04
Godine: 38
Odgovor: Čime odbijate muškarce? - 11.10.2008, 14:58

odbijam ih sa osmehom na licu, onda im je lakše da podnesu poraz..ali to su retke situacije kad moram nekog da odbijem, uglavnom radim na preventivi i trudim se da nikom ko mi se ne dopada u tom smislu, ne dajem lažnu nadu..

Svaka je žena lepa u mraku, iz daljine i pod kišobranom..

staro
  (#38 (permalink))
lado
zena u crwenom
lado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostale

Član od: 21.08.2008.
Poslednji login: danas 21:19
Godine: 41
Odgovor: Čime odbijate muškarce? - 11.10.2008, 15:11

mozda sto volim da budem direktna pa kazem stvari onakve kakve su,bez ulepsavanja

ako sejes kaktuse,ne ocekuj grozdje

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić > Čime odbijate muškarce?
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Čime osvajate muškarce? SQUAW Ženski kafić 90 danas 01:09
Čime hranite vaše ljubimce? SQUAW Kućni ljubimci 19 07.11.2008 15:35
Čime se bavite? Lady S Posao 116 07.11.2008 11:26
Čime se bavite u dijaspori? Lady S Dijaspora 21 01.07.2008 07:54
ODBOJKA: SP u Japanu za muškarce irnik Spomenar 9 04.12.2006 05:12