|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Šta biste menjale na sebi? |
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 21:26
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Šta biste menjale na sebi? -
15.07.2008, 20:59
Saveta nambr 2
![]() Citat:
samo što ja nikada nisam kupila taj sapun već njen anticel gel i fercera merila sam čak i obim butkica tada kad sam ga mazala (ima 4 godine već, baš sam se bila nešto uležala i pojaviJo se ) santimetrom i smanjivao se. A masažer sam isto imala običan, neki iz Avona, taj kao jež i sa njim se trljala pod tušem. Ne volim ni gospodžu ni njene alge, al' taj gel stvarno samo mogu da preporučim. E da, i pila sam čaj od lista breze (iz apoteke)(Koka - kola i ostali smrt napici ne nikako, jer ćeš ga se onda uz dugo sedenje rešiti nikad) I savet za sedenje ukoliko moraš da sediš dugo. Kupi onu veliku fitness loptu (aerobik, pilates) i radi vežbe i dok sediš u serijama. Dok radiš ili se zabavljaš na kompu i ne osetiš da si odvežbao dosta a i svakako je zanimljivije od fotelje koja ništa ne radi.
|
|
|
|
|
|
|
zaba Mrazica :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 23.03.2007.
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
|
15.07.2008, 21:28
And Saveta nambr 3
![]() a ako nemas nikakav masazer, pomaze i najobicniji anticelulit gel koji utrljavaj u kriticne delove sa laganom masazom malo je dugotrajniji proces, ali radi, dokazano i pij dosta vode, i bar malo prosetaj preko dana ![]() Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore.. ![]() |
|
|
|
|
|
E n i g m A
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: danas 15:10
Godine: 31
|
15.07.2008, 22:09
Htela bih da imam one lepe sexy nokte.Ovi moji su preslabi i savijaju se kao papir.Jako mi je lepo kad neko ima negovane lepe nokte,a ja to nikako ne mogu da imam.(sto zbog posla,sto zbog prirode)
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.03.2006.
|
22.07.2008, 03:12
Citat:
Mislim, to je baš lako i košta do 2000 dinara otprilike, zavisi gde radiš. Ne znam na kakvu prirodu posla misliš, da li ne smeš dugačke nokte da imaš ili ti se samo listaju zbog nečega, svejedno, ne moraš ih izlivati (da dobiješ na dužini) nego samo uradiš ojačanje tvojih noktiju gelom sa trajnim frenčom, nokat ti diše normalno i raste, ideš samo na korekcije na mesec dana i to je to. Devojke sa tim noktima po salonima rade toplu depilaciju mušterijama i ništa im ne fali. Bukvalno sve možeš da radiš, da kuvaš, pereš, čistiš, samo ako je teška hemija u pitanju nosiš rukavice (koje bi valjda nosila i bez brige o urađenim noktima ). A posle volja ti da ih mažeš kako hoćeš, a ako nećeš uvek izgledaju uredno. Za to sve je dovoljno da pustiš nokat samo milimetar ipo da poraste pa koliko god da je slab.Što se tiče nege zajebi sve kreme, reklame, dikle i ostale đavole, AD kapi u apoteci kupiš one bebeće i mažeš, neguješ i hraniš i zanoktice i nokte superiška ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Nepopravljiva
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
|
23.07.2008, 06:20
Promenila bi ovo moje prećutkivanje tj. malo više bi volela da imam sposobnost da nekog postrojim u momentu bez puno razmišljanja, da sam više asertivna, da ne dozvoljavam da me ljudi koriste i penju mi se na glavu, da u momentu isteram svoje bez dvoumljenja
![]() Te stvari me izvedu iz takta jer ćutim i nerviram se...Kakve veze to ima sa temom? ![]() ...pa od toga se dobijaju bore....a takve bore su najgore... ![]() |
|
|
|
|
|
...limiT_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: juče 20:33
|
29.07.2008, 13:44
Pokušavala ali ništa,valjda je bog imao razlog da me ovako
unakaradi,pa sad ko k' meni,a ko od mene,može i trčećim korakom ![]() |
|
|
|
|
|
Colonel Walter Kurtz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 21:30
Pol: Muško
|
30.07.2008, 17:12
Nadam se da mi dame nece zameriti sto se oglasavam na ovoj temi posto sam (hvala bogu) jos muskarac...
Ja bih menjao na sebe usi i nozne prste. Izgleda da su ti detalji danas postali vrlo vazni. Pa, sto se kaze, na vreme da se osavremenim... ![]() Rebel
|
|
|
|