|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Šta biste menjale na sebi? |
|
|
|
|
|
samo vas posmatram
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: danas 19:09
Pol: Muško
Godine: 34
|
Odgovor: Šta biste menjale na sebi? -
16.09.2007, 22:50
Citat:
profesor Vukoje, vmc novi sad (iliti vojna bolnica u petrovaradinu, ispod mosta, lečio je i operisao i ženu libijskog vođe gadafija) |
|
|
|
|
|
|
La Nińa [:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.02.2007.
Poslednji login: juče 20:17
Pol: Žensko
|
25.11.2007, 01:17
Nista posebno... Voljela sam da sam manje lijena
![]() Ne,voljela bih... Hmm,ako mislite na fizicki izgled... Nista,sve sto zelim promijeniti,mogu,ali niko nije savrsen...I nije fora biti savrsen,vako ima mane,i takav je zivot ![]()
|
|
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 12:17
Godine: 29
|
11.12.2007, 11:11
....paaaa imala sam 20 kg viska, onda sam odlucila da to promenim tako da sada imam 8kg viska, a i toga cu da se resim..... ![]() ....nikada ne bih radila neku estetsku korekciju hirurskim putem, mislim da to mnogo boli a ja se jako plasim bola.... ![]() ....s druge strane gojaznost mi je popunila neka manjke od ranije i za divno cudo "popuna" ostaje bas tamo gde treba..... ![]() ....rekla bih da sam jedna vrlo zadovoljna zena.... ![]() Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam. |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.01.2008.
Poslednji login: 03.05.2008 16:13
|
27.01.2008, 18:48
sada sam htela da napisem sta ne bih, ali sam istog trenutka shvatila da ja nisam ja, tj da nisam ono sto jesam sada ne bih imala njega!!!
![]() ![]()
|
|
|
|