VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Šta biste menjale na sebi?
staro
  (#51 (permalink))
**princess**
**CicaMaca**
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: 22.08.2008 14:57
Pol: Žensko
Godine: 19
Odgovor: Šta biste menjale na sebi? - 30.06.2007, 20:04

pa nemam pojma... ne bi menjala nishta verovatno... ja sam za nekog i ovako nesavrsheno savrshena

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#52 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 23:05
Godine: 32
Odgovor: Šta biste menjale na sebi? - 14.09.2007, 08:57

E sad kad se raskukam

Nervira sto mi je kosa tako ravna i nije skroz crna,oči su mi jako sitne i nisu neke druge boje,noge su mi nekako zdepaste,a i struk baš nije nešto posebno.Ramena mi uvek nekako dodju prevelika pa mi grudi ispadnu sitne,a i nos bi mozda mogao da mi bude malo manji.
Hm..obrve mi nikad nisu iste ,a i ova gornja usna da je za tanja,mislili bi ljudi da je nemam.Uši mi nisu klempave ali imaju čudan oblik,na jednom čak imam veliki mladež.

Nisam zgodna al sam neophodna

ako vec moraš da progutaš žabu...ne gledaj je dugo...

staro
  (#53 (permalink))
lav71
tvrdog_lav
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 23:05
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Šta biste menjale na sebi? - 14.09.2007, 09:09

Citat:
TVO.JA_ kaže: Pogledaj poruku
E sad kad se raskukam

Nervira sto mi je kosa tako ravna i nije skroz crna,oči su mi jako sitne i nisu neke druge boje,noge su mi nekako zdepaste,a i struk baš nije nešto posebno.Ramena mi uvek nekako dodju prevelika pa mi grudi ispadnu sitne,a i nos bi mozda mogao da mi bude malo manji.
Hm..obrve mi nikad nisu iste ,a i ova gornja usna da je za tanja,mislili bi ljudi da je nemam.Uši mi nisu klempave ali imaju čudan oblik,na jednom čak imam veliki mladež.

Nisam zgodna al sam neophodna
...ima ih koje su i gore prošle...

staro
  (#54 (permalink))
alokin74
samo vas posmatram
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: danas 19:09
Pol: Muško
Godine: 34
Odgovor: Šta biste menjale na sebi? - 16.09.2007, 22:50

Citat:
Dani kaže: Pogledaj poruku
Ne bi nista menjala na sebi za sada sam zadovoljna svojim izgledom mada hm... volela bi da imam oci boje neba to je za sada to. Sa godinama verovatno svi bi nesto da menjaju na sebi.
Takva sam kakva sam i neopterecujem se previse tome kako izgledam. Ali eto moram da priznam da imam veliku srecu sto se tice prirode i genetike hvala mojim roditeljima. Vazno je da sam ja zadovoljna sobom, ako se nekom ne svidjam nije moj problem sta mu ja mogu.
ako je to tvoja slika, onda stvarno nema potrebe da bilo šta menjaš. imala si sreće sa prirodom.

Citat:
Jolly_walker kaže: Pogledaj poruku
... kao u reklami za kontur jastuk: "Šta sve nisam probala, pa ništa- ja i dalje hrčem."
profesor Vukoje, vmc novi sad (iliti vojna bolnica u petrovaradinu, ispod mosta, lečio je i operisao i ženu libijskog vođe gadafija)

Evo mene, evo vas, rat ...

staro
  (#55 (permalink))
Sosa
Početnik
Sosa će uskoro postati poznat članSosa će uskoro postati poznat članSosa će uskoro postati poznat član

Član od: 08.04.2007.
Poslednji login: 22.08.2008 22:59
Godine: 22
Odgovor: Šta biste menjale na sebi? - 26.09.2007, 19:45

Dodala bih tamo gde fali!

ko tebe , ti njega

staro
  (#56 (permalink))
coolgirl
La Nińa [:
coolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostale

Član od: 28.02.2007.
Poslednji login: juče 20:17
Odgovor: Šta biste menjale na sebi? - 25.11.2007, 01:17

Nista posebno... Voljela sam da sam manje lijena
Ne,voljela bih... Hmm,ako mislite na fizicki izgled... Nista,sve sto zelim promijeniti,mogu,ali niko nije savrsen...I nije fora biti savrsen,vako ima mane,i takav je zivot

Sanjaj velicanstvene snove,i sto sanjas - to ces i postati!

staro
  (#57 (permalink))
antiprotivna
Banovan
antiprotivna će uskoro postati poznat član

Član od: 18.04.2007.
Poslednji login: juče 11:29
Odgovor: Šta biste menjale na sebi? - 07.12.2007, 01:54

Nega,pa onda opet njega,a posle možeš doći ti:::

staro
  (#58 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 12:17
Godine: 29
Odgovor: Šta biste menjale na sebi? - 11.12.2007, 11:11

....paaaa imala sam 20 kg viska, onda sam odlucila da to promenim tako da sada imam 8kg viska, a i toga cu da se resim.....
....nikada ne bih radila neku estetsku korekciju hirurskim putem, mislim da to mnogo boli a ja se jako plasim bola....
....s druge strane gojaznost mi je popunila neka manjke od ranije i za divno cudo "popuna" ostaje bas tamo gde treba.....
....rekla bih da sam jedna vrlo zadovoljna zena....

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

staro
  (#59 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 17.08.2008 20:35
Odgovor: Šta biste menjale na sebi? - 11.12.2007, 11:18

Dodje mi da se sad sama osHisHam!Ovo je nehumano-susHi,susHi....i mokro

staro
  (#60 (permalink))
makica @-,-'-
Početnik
makica @-,-'- je na dobrom putu

Član od: 27.01.2008.
Poslednji login: 03.05.2008 16:13
Odgovor: Šta biste menjale na sebi? - 27.01.2008, 18:48

sada sam htela da napisem sta ne bih, ali sam istog trenutka shvatila da ja nisam ja, tj da nisam ono sto jesam sada ne bih imala njega!!!

Sta se nalazi iza nas i sta se nalazi ispred nas su male stvari u odnosu na ono sta se nalazi u nama!

Odgovor