|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Da li placete zbog muskarca? |
|
Odgovor: Da li placete zbog muskarca? |
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 06:22
Pol: Žensko
Godine: 27
|
Odgovor: Da li placete zbog muskarca? -
12.07.2006, 23:12
Citat:
Placem jedino kad mi treba drustvo za kafu,a muskom primerku se ne ide.
|
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 20.07.2006.
Poslednji login: 23.02.2007 12:09
|
25.07.2006, 11:09
Pred muskarcima nikada ne placem. Ne pokazujem im svoje slabosti i ne dozvoljavam im da me povrede. U dobrim sam odnosima sa muskarcima tako da mi se nije desavalo da me toliko iznerviraju, iznevere, prevare ili bilo sta da sam morala da placem zbog njih.
Jedini do sada put sam plakala za muskarcem pre jedno mesec dana kada sam raskinula sa momkom i to zbog toga jer je meni jako stalo do njega, volim ga i lepo mi je bilo sa njim, ali sada je sve ok, setim ga se, ali ne placem vise za njim, zivot ide dalje. |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.07.2006.
Poslednji login: 02.09.2006 15:08
Godine: 24
|
25.07.2006, 13:49
Jednom sam zaplakala, i mislim da nema nista lose u tome. Zasto bih skrivala ako me je zaista povredio...
|
|
|
|
|
|
Epona of The Nosfera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 21:35
Godine: 22
|
02.08.2006, 01:11
Placem kada sam u fazi patnje. Onda me u suze natera bukvalno sve sto podseca na njega. Pre ove veze nikada nisam zaplakala pred momkom, a da je on uzrok tih suza. Sada je situacija malo drugacija. Iako sam veoma srecna u vezi, bilo je par situacija kada sam bila povredjena i nisam mogla da se suzdrzim. Kada nismo u istom gradu i ne vidimo se neko vreme, ume toliko da mi nedostaje da pustim koju. Ali, verovale ili ne, nekada placem i od srece, isto zbog muskarca...
|
|
|
|
|
|
Delete Woman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 00:57
|
03.08.2006, 13:12
Znam ženskog (pa i muškog) sveta koji je sklon da suzama manipuliše. To malo čak i prezirem.
Sebe ne smatram lakoj na suzi. Pogotovo na suzi zbog nekog njega. Dugo sebi nisam dopuštala to. A potom me je par puta situacija slomila. I sada znam da kada si povređen, kada boli do razdiranja, mnogo je lakše pustiti suzu. A ako je taj neko vredan toga, ako se vredi boriti za kvalitet veze, zašto ne pokazati kada i koliko si stvarno povređen. A ako nisi od onih kojima je suza oružje, ako te on zbilja poznaje, znaće i koja je težina te tvoje suze. |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|