|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Tajne koje vam nikada neće reći |
|
Odgovor: Tajne koje vam nikada neće reći |
|
|
|
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Pol: Žensko
|
Odgovor: Tajne koje vam nikada neće reći -
28.07.2007, 11:00
Sigurno uvek ostane nesto (ne)namerno zaboravljeno da se kaze.
I sigurna sam da nikada ne treba insistirati na odgovorima.Pitanja na koja mi zelimo odgovore,koja su nam neobicno vazna su ili trivijalna do stida ili toliko intimna,da su nepristojna i kada je nas najvoljeniji u pitanju. Ally... ne bi zensko bilo zensko,da ne nadje put i do tih odgovora,ponekad na svoju sopstvenu zalost-samo se opteretimo necim cega ili vise nema ili je nebitno njemu,a nama postane bespotreban prtljag u daljem zivljenju sa njim.Zato je najpametnije ne insistirati i obuzdati radoznalost koja prelazi granicu koju osecamo,ako osecamo svog coveka. Najjaci muskarci su najslabiji(nije paradox a nisam ni ja starac FoCho,al' znam,trust me )kada je u pitanju njihova skrivena riznica tajni.I ne otkrivaju ih samo u krevetu-taj filmski shablon je predimenzioniran.Tako jaki,uspesni,ma skoro pa nedodirljivi za mLoge,svojoj dragoj ce,naravno,ako su vremenom shvatili da je vredna njihovog poverenja,reci najneocekivanije reci,recenice i duge price.U zajednickoj voznji do posla.Dok ona popravlja sminku.Po povratku sa dzoginga.Dok ona gleda film , a on (misli ona) pise apstrakt,pa da ne smeta.. . . I te mudrice koje su stekle poverenje ne prevrcu ocima i ne drame i ne ponasaju se kao da se desilo cudo.Pazljivo saslusaju i prateci puls reaguju.A njemu bude lako.Mnogo lakse.Potvrdjuje da u njoj ima i druga. |
|
|
|
|
|
s vetrom u kosi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
|
28.07.2007, 11:57
Na otkrivanju tajni nikada nisam insistirala. Poverenje koje se sticalo - i stiče, put je otkrivanju najskrivenijih tajni. Neko je već rekao da od sluša(o)čevih reakcija zavisi mnogo toga... Tako, kada recimo, vaše voljeno biće kaže - u predorgazmičkom zanosu, egzaltaciji, ili čemu već ... "Oduvek želim da u naš krevet dovedem još jednu ribu..." Ne treba se strovaliti u depresiju i psihičke sunovrate tipa: "Pa, da... Ja ti nisam dovoljna. Ko zna šta radiš okolo, kad nisam tu. Neiživljeni skote. Seksualni manijače!" To odraditi drugačije... Na primer... Uz jutarnju kafu upitati umilnim glasom: "A koga bi doveo u naš krevet, ljubavi?" Neće se ni setiti šta je pričao... Uostalom, kupite same sebi lakovane čizme sa štiklom od 12 cm i zaprepastite ga nekim providnim ogrtačem. Tajne će biti otkrivene na licu mesta! Uostalom, to je još uvek bolja varijanta od rečenice koju bi izgovorio vaš dragi: "Moram da ti priznam nešto... Osećam da me privlači komšija sa trećeg sprata..." A ostale tajne... Sa kojim je sve ribama bio, šta je sve radio pre nego što ste se pojavili u njegovom životu - nisu od nekog krucijalnog značaja... Samo bi vas trovale i na njima ne treba ni insistirati. Ne biti mrtav nije što i biti živ.
|
|
|
|
|
|
Nepopravljiva
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Godine: 33
|
28.07.2007, 13:26
Neke tajne ne moraju biti izgovorene, jednostavno se mogu pročitati izmedju redova. U tom slučaju ipak ostaju tajne...jer on ne zna da ja znam
![]() ![]() |
|
|
|