VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Da li volite vise zensko ili musko drustvo?
staro
  (#1 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 01:37
Pol: Žensko
Godine: 25
Da li volite vise zensko ili musko drustvo? - 26.07.2007, 19:15

Ajde zene/devojke da vas cujem, koje drustvo vam vise prija? Da li radije volite biti u velikom zenskom drustvu ili u velikom muskom drustvu gde ste jedina zenska osoba? (Kad kazem veliko drustvo mislim na vise od 4 osoba)

Kada vam je zabavnije? Da li mislite da kada ste u muskom drustvu da se muskarci drugacije ponasaju nego kad niste tu?

goldie

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Da li volite vise zensko ili musko drustvo?
staro
  (#2 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Godine: 26
Odgovor: Da li volite vise zensko ili musko drustvo? - 26.07.2007, 19:27

Čini mi se da sam ranije imala mnogo više drugarica nego sada. Sada mnogo lakše sklapam prijateljstva sa muškarcima i vrlo je malo žena koje su mi stvarno zanimljive. Zapravo, u mom životu je svega nekoliko kvalitetnih ženskih osoba i sa njima uvek imam o čemu da pričam i one me ne nerviraju. Ako moram da biram između velikog muškog i velikog ženskog društva - uvek ću pre odabrati muško mada je kombinovano nekako najbolja varijanta

Citat:
Da li mislite da kada ste u muskom drustvu da se muskarci drugacije ponasaju nego kad niste tu?
Pa ne znam, nisam nikad bila prisutna da procenim. Ne verujem.

staro
  (#3 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 20:41
Godine: 33
Odgovor: Da li volite vise zensko ili musko drustvo? - 26.07.2007, 19:48

Meni je potpuno svejedno. Imam i puno drugarica i puno drugara. Zabavljam se kad izađem sa ženskama, ali se zabavljam isto tako i kad izađem sa dečacima, baš isto. Verovatno zavisi od toga i kako se postaviš prema društvu, šta znam, i kakav si ti u stvari.

Citat:
Kada vam je zabavnije?
Ma, meni, bre, zabavno samoj sa sobom, pa mi uvek dobro. Ne mogu da kažem kad mi je zabavnije, jer kad se zabavljam ja se zabavljam pa taman bila u društvu Marsovaca. Kad nisam za društvo, jednostavno nisam za društvo. I kada mi neko ne odgovara, svejedno je kog je pola.

Citat:
Da li mislite da kada ste u muskom drustvu da se muskarci drugacije ponasaju nego kad niste tu?
Ne. Jer se i ja ponašam uvek isto. Da l' ćemo da obaramo ruke ili da pričamo o viklerima ili sisama koje su upravo prošle, svejedno je. Ali primetila sam nešto drugo. Da se žene drugačije ponašaju čim na teritoriju stupi muška noga. Odmah krenu da se uvijaju, izbacuju kosu iz okovratnika, puće usta i trepću. E to je fenomen koji obožavam da posmatram. A posle da im dupe pomeram. Uvek spremne za lov Muškarci su daleko daleko opušteniji od žena, pa je možda to razlog zbog kojeg žene biraju češće muško društvo. Em pumpaju svoj ego, em nema nijedne u blizini koja bi mogla da bude druga glavna, em su u centru pažnje. A i retko će muškarac da ti skine nekog mužjaka za koga ti zapelo oko baš tad

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Poruku je izmenio SQUAW, 26.07.2007 u 20:48. Razlog: slovce

staro
  (#4 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Godine: 33
Odgovor: Da li volite vise zensko ili musko drustvo? - 26.07.2007, 19:50

Mislim da bi mi bilo malo neprijatno da se nadjem u nekom većem muškom društvu Sigurno se ne bi ponašali opušteno kao kad ja ne bih bila tu
Opet ni u ženskom nije ništa bolje naći će se neka koja mi ne prija
Mešano nekako dobro zvuči a još bolje manje i odabrano

staro
  (#5 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 14:38
Odgovor: Da li volite vise zensko ili musko drustvo? - 03.08.2007, 18:40

Potpuno mi je sve jedno... Ja se isto dobro osecam i u muskom i u zenskom drustvu...Jedino su mi nekako muskarci duhovitiji pa se sa njima sladje ismejem...

staro
  (#6 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Godine: 23
Odgovor: Da li volite vise zensko ili musko drustvo? - 06.08.2007, 15:04

Sve zavisi ko je od muskaraca odnosno od zena u tom drustvu... Volim da se druzim sa muskima i imam nekoliko drugova koje obozavam i nizasta ih ne bi menjala, ali imam i takvih drugarica... Potrebnan mi je razgovor i druzenje i sa jednima i sa drugima. Tako da je moj odgovor - podjednako, najvise volim kad se svi skupimo na jednom mestu Tada sam bas, bas happy

Evo, promenila sam potpis

staro
  (#7 (permalink))
psssst
tisina je zlato...
psssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostale

Član od: 04.12.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 16:46
Godine: 24
Odgovor: Da li volite vise zensko ili musko drustvo? - 06.08.2007, 22:17

Obzirom da sam u mojoj najblizoj okolini cesto bila okruzena muskim drustvom s tim drustvom nemam problema i osecam se sasvim opusteno. I isto kao sto imam drugarice imam i drugove koje ni za koga ne bih menjala - taj vid komunikacije, kao i moju otvorenost neki ponekad protumace pogresno
Da sam sama u muskom drustvu ipak nije idealna kombinacija....
A da li se ponasaju isto kad sam ja tu i kad nisam?! Pa Bolje reci da iz poznatih izvora znam da se u sustini ne razlikuje ponasanje vec se samo nadje po koja tema vise ,ali ja to nisam dozivela
Zensko drustvo se podrazumeva ,a odredjene teme rezervisane su za odredjena drustva, s time sto mi je interesantno da cujem odgovore 'obe strane' na istu temu kad imam priliku
Sve u svemu idealna kombinacija za druzenje jeste mix( ne volim bilo koju vrstu separatisanja )

Prave stvari se uvek nalaze u rukama pogrešnih ljudi...

staro
  (#8 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Odgovor: Da li volite vise zensko ili musko drustvo? - 07.08.2007, 14:37

Samo mi je bitno da prija-a pol?Nebitan.
Iskristalisala sam i suzila taj krug koji cine prijatni ljudi.Sada cak umem i da kazem "ne" kada mi se namece nekakvo druzenje,za koji i intuitivno znam da nece ici valjano.
Musko drustvo... Tu je kljucnu ulogu imao pisaci sto. Da,da...Brat i ja smo imali jedan radni sto.I kada su mu dolazili drugovi,ja sam nastavljala da ucim (kao...)Tiho.Toliko sam bila tiha,da su zaboravljali da sam tu.Vremenom sam stekla njihovo poverenje, pa sam cesto znala ono sto ni bratu nisu govorili.I savetodavac sam bila.Ali,uz njih sam naucila mnogo.Ne samo o muzici,sportu...nego o muskom pogledu na sve.Boze,koliko se razlikujemo!aLLy,pokupila sam i fazona puno Sta vole/ne vole,a na sta su alergicni,na primer.I stosta jos...
I nekako su laksi za druzenje-to je jedna od tih razlicitosti.
Nema durenja i nerasciscenih racuna-barem kod ovih mojih(nasih).Dum,tras-sto na um,to na drum.Bez prenemaganja i dvosmislenih recenica.
Da sam ikada rekla stoti deo onoga sto oni kazu jedni drugima,a o nadimcima da ne govorim...drugaricama,izbio bi Treci Svetski,garaNT.
Drugarice
Ima tu cHari,iha-a-a...ne samo bablin' i u krug,u krug,pa o5 o muskarcima.Ne.kada je vece zensko drustvo,nesto se ne snalazim.A sa jednom,dve,tri maksimalno-e,to je uzivanjcija

...

staro
  (#9 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Godine: 25
Odgovor: Da li volite vise zensko ili musko drustvo? - 19.08.2007, 04:03

zadnje vreme mi prija druzenje samo sa jednim drugom i jednom drugaricom.
sve ostale izbegavam

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

staro
  (#10 (permalink))
Sosa
Početnik
Sosa će uskoro postati poznat članSosa će uskoro postati poznat članSosa će uskoro postati poznat član