|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Davitelj!!! |
|
Odgovor: Davitelj!!! |
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.04.2006.
Poslednji login: 20.07.2008 11:49
Pol: Muško
Godine: 31
|
Odgovor: Davitelj!!! -
29.05.2006, 01:15
Nisam ni mislio na primenu fizicke sile
Nego "sakom u glavu " kao sinonim za brzo i efikasno odjebavanje takvih smorova ![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.04.2006.
Poslednji login: 20.07.2008 11:49
Pol: Muško
Godine: 31
|
29.05.2006, 01:20
A sto se tice toga imam proveren recept
Cuj ovo imao sam jednog drugara u tom fazonu (sexualni apstinent i ko zna sta sve nisam hteo ni da otkrivam) prica svoju tuznu pricu ko zna koji put malo modifikovanu za tu priliku i pita me sledece: Jesam li ti matori pricao vec kako me je zena ostavila zbog.....? ( necu dalje) samo sam odgovorio : Nemam pojma Ispricaj mi PONOVO! Nije vise nikad i nije mi se pojavljivao sa takvim sranjima ![]() |
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Pol: Žensko
Godine: 34
|
29.05.2006, 08:11
Citat:
ili ne daj Boze ![]() |
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 23.07.2006.
Poslednji login: 24.07.2006 00:42
Godine: 21
|
23.07.2006, 02:44
Hell no, boli mene uvo za takve osobe, zasto da ti bude friend ako je takav takva.... za mene su davitelji oni koji te stalno zovu na tel, i koji stalno salju poruke i od kojih se jedva okrenesh :D ali brzo ih se ja rijesim
|
|
|
|
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 20:46
|
12.10.2006, 23:04
Ponekad pomislim da sam magnet za davitelje i posesivce. U početku sam tolerisala njihova gušenja da ih ne bih povredila. Danas u startu sasečem. Tuđe pikanterije me ne interesuju, ne razumem kako drugi mogu toliko intime da iznose, banalnosti se grozim, i ako neko i počne sa tim prekidam sa rečenicom: "Čekaj, to mene ne interesuje. Nisam ja ta da bih to slušala.". Zatim, ima onih davitelja-posesivaca koji očekuju da im pružiš vreme koje nisi spreman da pružiš. Guše me svakodnevna ispijanja kafe, telefoniranja i slično tome. I to jednostavno prekinem. Kada me učestalost kontakata počne gušiti, kažem "Slušaj, počećemo se gušiti. Neću da te vidim i čujem jedno vreme. Treba nam pauza. Daj da se uželimo jedno drugog."
I jedino kome ne mogu da se suprotstavim su roditelji mojih prijatelja. Iz poštovanja ne mogu reći:"Slušajte, gušite me." |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|