VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Prikaz rezultata glasanja: tip muškarca za izbegavanje
oni koji su uvek spremni za flert i avanturu 8 11.11%
ljubomorni 11 15.28%
(pre)ozbiljni 2 2.78%
zapušteni 29 40.28%
oženjeni 10 13.89%
neozbiljni 3 4.17%
nešto drugo... 9 12.50%
Učesnika ankete do sada: 72. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Muškarci za izbegavanje
staro
  (#1 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Pol: Žensko
Godine: 33
Muškarci za izbegavanje - 15.07.2007, 20:29

Nadješ se u situaciji, stratuje te tip, krenete sa nekom pričom...posle nekog vremena upali se kontrolna lampica ...Oh ne!!! Ovog treba izbegavati....

Ja sam glasala za opciju zapuštenog tipa, takve treba izbegavati u svakom slučaju ne samo kad je flert u pitanju

Poruku je izmenio Najgora, 15.07.2007 u 20:49. Razlog: da glasam...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Muškarci za izbegavanje
staro
  (#2 (permalink))
la femme
Poznata faca
la femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen član

Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Godine: 28
Odgovor: Muškarci za izbegavanje - 16.07.2007, 12:37

Izbor u ovoj anketi je vise nego tezak! Ja bih najradje glasala za sve ponudjene opcije!

Glasala sam za one koji su uvek spremni za flert i avanturu! Posto ja nisam preterano tolerantna osoba po tom pitanju, , tesko bi to moglo da funkcionise!

P.S. Slazem se Najgorom, ali zapusteni muskarac mi nekako dodje kao moguca "podvrsta" ostalih navedenih, tako da mi se on podrazumeva!

staro
  (#3 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Godine: 25
Odgovor: Muškarci za izbegavanje - 16.07.2007, 12:57

JA nisam glasala jer dajem tri glasa za ozenjene,zapustene i avanturiste,sa ostalima vec mogu na kraj,nekako

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 20:36
Odgovor: Muškarci za izbegavanje - 16.07.2007, 13:24

Ja mislim da bih sa svakim mogla da izađem na kraj osim sa ljubomornima. Begam glavom bez obzira A da, i sa radikalima, i tako slično orijentisanim tipovima... zapušten može da se sredi, iseče nokte i kupi sapun, stavi zube, šta znam..., al' kad šljuneš u glavi, teško E, ja recimo takve najviše izbegavam

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#5 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Odgovor: Muškarci za izbegavanje - 16.07.2007, 15:09

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
... zapušten može da se sredi, iseče nokte i kupi sapun, stavi zube, šta znam..., al' kad šljuneš u glavi, teško E, ja recimo takve najviše izbegavam
A sam kontala da samo neko ko je dibidus šljunut u glavu može da bude zapušten

staro
  (#6 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 20:36
Odgovor: Muškarci za izbegavanje - 16.07.2007, 15:21

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
A sam kontala da samo neko ko je dibidus šljunut u glavu može da bude zapušten
Možda više lenj ili nemaran, nego šljunut. Nisu meni zapušteni nešto simpatični, ali svakako mi nisu prvi na listi. Oni koje izdvojih su mi samo gori

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#7 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: Muškarci za izbegavanje - 16.07.2007, 18:26

svi tipovi gore navedenih muskaraca su mi za izbjegavanje, ali glasah za one zapustene, jer jedino na to mogu sami da uticu. sto bi moja baba rekla: dijete moje, ako hoces da budes čist,u stvari ti samo sapun i voda trebaju...go baba, go...

nattydread is coming to dinner

staro
  (#8 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 20:38
Odgovor: Muškarci za izbegavanje - 16.07.2007, 21:37

U prvom momentu htedoh najpre da glasam za oženjene. A onda pročitah postove na ovu temu, pa shvatim da smo tu iste - ljubomorni i posesivni likovi me guše i definitivno ih treba izbegavati.
A zapušteni? Protiv fizičke zapuštenosti bih se i mogla boriti (voda, sapun, veš mašina, pegla, zubar, veterinar, pardon, lekar)... sve se to da nametnuti, ali mentalne...
Pri tom, ljubomorne i posesivne smatram poprilično mentalno zapuštenim.
Tako da je moj konačan odogovor - zapušteni.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#9 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
Pol: Muško
Odgovor: Muškarci za izbegavanje - 16.07.2007, 23:59

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Ja mislim da bih sa svakim mogla da izađem na kraj osim sa ljubomornima. Begam glavom bez obzira A da, i sa radikalima, i tako slično orijentisanim tipovima... zapušten može da se sredi, iseče nokte i kupi sapun, stavi zube, šta znam..., al' kad šljuneš u glavi, teško E, ja recimo takve najviše izbegavam

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...