|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Zene u ku'inji.. |
|
|
x3m member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 07.09.2008 16:43
Pol: Žensko
|
Zene u ku'inji.. -
30.09.2006, 16:16
kuvanje me opusta.muvala sam se u kuhinji od malena i posmatrala roditelje kako prave razne poslastice,a vrlo rano i sama pocela da ih pravim.danas sam,bez lazne skromnosti,virtuoz za sporetom.najvise volim da spremam kuvana jela,znaci pecenje ostavljam drugima,a obozavam i da spremam kolace.
specijalitet danasnjeg dana: muffins sa visnjama IMG_1635.JPG
|
|
|
|
Odgovor: Zene u ku'inji.. |
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.09.2006.
Poslednji login: 07.07.2008 22:50
|
Odgovor: Zene u ku'inji.. -
30.09.2006, 19:12
Ja mrzim da kuvam, a ne volim baš ni da perem sudove (bežim iz kuhinje)... Ali ponekad moram, a kad se mora onda se mora i tačka... Imam još mnogo toga da naučim nisam baš neki stručnjak ali polako ima vremena još sam mala...
![]() |
|
|
|
Odgovor: Zene u kuhinji |
|
|
Dama Pik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 06:25
Godine: 33
|
Odgovor: Zene u kuhinji -
01.10.2006, 19:16
nekako više volim da kuvam nego da pravim kolače.Snalazim se u kuhinji, ali ne rado.Imam momenata kad sam raspoložena da inoviram ali češće gledam šta mi je brže da spremim.Ali zato obožavam da mesim sve od kiselog testa. A sudovi su posebna priča...
|
|
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 19:46
Godine: 25
|
06.11.2006, 22:19
Volim da kuvam za vise osoba za sebe samu bas i ne,nesto me mrzi...
inace volim da se igram sa zacinima i verujte da nemam pojma kako ali uvek ispadne sve taman osim sto ponekad bude malo ljuce.... Inace volim kuhano i povrce,nisam neki ljubitelj mesa osim ribe... Volim da mesam slatko i slano... i volim vocne kolace Uglavnom jos se niko nikada nije pozalio na moje kuhanje ![]() William Wordsworth |
|
|
|
|
|
Delete Woman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 22:24
|
13.02.2008, 23:30
Kuvam od kako sam se osamostalila, odnosno od moje osamnaeste godine. Umem da kuvam, moram da kuvam, ali ne volim to da radim.
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.11.2007.
Poslednji login: 15.02.2008 21:41
Godine: 40
|
14.02.2008, 22:50
Kuvam zato sto moram navikli smo na to ali ne volim uopste da se zadrzavam oko toga i kolace napravim za cas u bilo koje doba samo je dovoljno da deca izraze zelju sta im se jede.A ne pravim samo zbog njih,ni ja ne mogu odoleti kolacima
![]() |
|
|
|
|
|
trag u beskraju
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 30.01.2008.
Poslednji login: 10.10.2008 22:19
Godine: 28
|
26.02.2008, 10:57
Umem da kuvam i volim da kuvam.
![]() Sto se kolaca tice...tu se ne znalazim bas najbolje...mozda zato sto ih nesto bas i ne volim.... ![]() |
|
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 10:55
Godine: 29
|
27.02.2008, 21:41
Znam da kuvam, volim da kuvam, volim da eksperimentisem u kuhinji, podjednako volim da spremam slano i slatko i kiselo i ljuto, obozavam rodjendane i druge proslave u nasoj kuci a vidim da i gosti uzivaju u mojim remek-delima
![]() To sto ne volim da perem sudove je za neku drugu temu.Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam. |
|
|
|