VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Zene u ku'inji..
staro
  (#11 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 07.09.2008 16:43
Pol: Žensko
Zene u ku'inji.. - 30.09.2006, 16:16

kuvanje me opusta.muvala sam se u kuhinji od malena i posmatrala roditelje kako prave razne poslastice,a vrlo rano i sama pocela da ih pravim.danas sam,bez lazne skromnosti,virtuoz za sporetom.najvise volim da spremam kuvana jela,znaci pecenje ostavljam drugima,a obozavam i da spremam kolace.

specijalitet danasnjeg dana: muffins sa visnjama IMG_1635.JPG

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Zene u ku'inji..
staro
  (#12 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 12.09.2008 14:40
Godine: 23
Odgovor: Zene u ku'inji.. - 30.09.2006, 17:35

Volim i znam da kuvam, spremam, mesim pečem... ali imam još puno toga da naučim. Zaista uživam u tome Nekad me i mrzi, ali onda me mrzi i da živim. Ono što ne podnosim je pranje sudova tako da uvek ja spremam hranu, a drugi peru sudove

Evo, promenila sam potpis

staro
  (#13 (permalink))
Ivana-psy
Poznata faca
Ivana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimum

Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: juče 15:56
Godine: 24
Odgovor: Zene u ku'inji.. - 30.09.2006, 18:42

Citat:
cvrena moja kaže:
tako da uvek ja spremam hranu, a drugi peru sudove
Ju sto mi to poznato , ali ne zalim se!

Kuvam i ja, ponekad!!! Od kad sam pocela da studiram, svasta sam morala da naucim, samacki zivot je cudo! Sad mi ide super, i kuvam i pecem i mesim, nema problema, ali da volim to da radim, i ne!!!

"toliko puteva.. koji izabrati, gde poci, koga povesti..???"

staro
  (#14 (permalink))
makycica
Iskusni forumdžija
makycica je dijamantmakycica je dijamantmakycica je dijamantmakycica je dijamant

Član od: 25.09.2006.
Poslednji login: 07.07.2008 22:50
Odgovor: Zene u ku'inji.. - 30.09.2006, 19:12

Ja mrzim da kuvam, a ne volim baš ni da perem sudove (bežim iz kuhinje)... Ali ponekad moram, a kad se mora onda se mora i tačka... Imam još mnogo toga da naučim nisam baš neki stručnjak ali polako ima vremena još sam mala...

Odgovor: Zene u kuhinji
staro
  (#15 (permalink))
Najgora
Dama Pik
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 06:25
Godine: 33
Odgovor: Zene u kuhinji - 01.10.2006, 19:16

nekako više volim da kuvam nego da pravim kolače.Snalazim se u kuhinji, ali ne rado.Imam momenata kad sam raspoložena da inoviram ali češće gledam šta mi je brže da spremim.Ali zato obožavam da mesim sve od kiselog testa. A sudovi su posebna priča...

Poruku je izmenio Najgora, 01.10.2006 u 19:44.

staro
  (#16 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 19:46
Godine: 25
Odgovor: Zene u kuhinji - 06.11.2006, 22:19

Volim da kuvam za vise osoba za sebe samu bas i ne,nesto me mrzi...
inace volim da se igram sa zacinima i verujte da nemam pojma kako ali uvek ispadne sve taman osim sto ponekad bude malo ljuce....

Inace volim kuhano i povrce,nisam neki ljubitelj mesa osim ribe...

Volim da mesam slatko i slano... i volim vocne kolace

Uglavnom jos se niko nikada nije pozalio na moje kuhanje

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#17 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 22:24
13.02.2008, 23:30

Kuvam od kako sam se osamostalila, odnosno od moje osamnaeste godine. Umem da kuvam, moram da kuvam, ali ne volim to da radim.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#18 (permalink))
orhidejaorhidej
Početnik
orhidejaorhidej će uskoro postati poznat član

Član od: 05.11.2007.
Poslednji login: 15.02.2008 21:41
Godine: 40
Odgovor: Zene u kuhinji - 14.02.2008, 22:50

Kuvam zato sto moram navikli smo na to ali ne volim uopste da se zadrzavam oko toga i kolace napravim za cas u bilo koje doba samo je dovoljno da deca izraze zelju sta im se jede.A ne pravim samo zbog njih,ni ja ne mogu odoleti kolacima

staro
  (#19 (permalink))
Tami80
trag u beskraju
Tami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen član

Član od: 30.01.2008.
Poslednji login: 10.10.2008 22:19
Godine: 28
Odgovor: Zene u kuhinji - 26.02.2008, 10:57

Umem da kuvam i volim da kuvam.
Sto se kolaca tice...tu se ne znalazim bas najbolje...mozda zato sto ih nesto bas i ne volim....

" Ljude treba suditi samo po njihovim vrlinama , a ne po njihovim manama; medjutim,po vrlinama nas ocenjuju samo nasi prijatelji, a nasi neprijatelji nas ocenjuju samo po nasim manama."

staro
  (#20 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 10:55
Godine: 29
Odgovor: Zene u kuhinji - 27.02.2008, 21:41

Znam da kuvam, volim da kuvam, volim da eksperimentisem u kuhinji, podjednako volim da spremam slano i slatko i kiselo i ljuto, obozavam rodjendane i druge proslave u nasoj kuci a vidim da i gosti uzivaju u mojim remek-delima
To sto ne volim da perem sudove je za neku drugu temu.

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu