VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Zene i fudbal
staro
  (#1 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 16:54
Pol: Muško
Zene i fudbal - 04.06.2006, 06:36

Da li to ide jedno sa drugim?Nasa omiljena tema u narednih mesec dana nece biti Jassica Alba,niti Mercedesov novi van,vec samo jedna nepresusna tema,fudbal.E sad,kako dilujete sa tim?Ja sam jedan od srecnika pa sam okruzen zenama koje vole da bace pogled na ekran tako da je TV rezervisan za nekoliko kanala u sledecim danima.Sad ima i nekih kojima smo vec dosadili pricom o mundijalu Kako vi reagujete na sve to

Not all treasure is silver and gold, mate.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Zene i fudbal
staro
  (#2 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Zene i fudbal - 04.06.2006, 12:50

Sa' cu ti ja kazem
Volim fudbal, mada mi on ne predstavlja najvazniju sporednu stvar na svetu. Pre sam ga volela jos vise, ali kako je moj tadasnji momak to poceo da zloupotrebljava, te fudbal postao glavna razbibriga u nasoj vezi - nekako mi se odjednom smucio Tada sam otprilike prestala i kladionicu da posecujem
Znaci: gledam fudbal, ali ne po svaku cenu. Ako na TV-u ima neki iole dobar film - necu gledati fudbal.

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#3 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 01:37
Godine: 25
Odgovor: Zene i fudbal - 04.06.2006, 15:29

Ne volim fudbal. Znaci svaki drugi sport mi je zanimljiviji od fudbala. Picigen je zakon.
A sto se tice teme zene i fudbal, tu nemam nikakvih problema jer ga prosto ne gledam a ne gleda ga ni moj decko (jer ne voli ni on fudbal).
Neverovatno ali sam okruzena ljudima koji ne vole fudbal. Ni moj brat ne voli fudbal.

goldie

staro
  (#4 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Godine: 26
Odgovor: Zene i fudbal - 04.06.2006, 18:23

Nisam sigurna koliko će me ovo svetsko prvenstvo zainteresovati u samom startu, pa od toga zavisi i kako ću se ponašati... Prošlo sam propratila od početka do kraja, iako je bilo u sred ispitnog roka. Nekada umem više da se zanesem i navijam nego neki muškarci, samo ukoliko se dovoljno zainteresujem. Ne pratim slepo fudbal, i nikada to nisam radila. Ne mogu da razumem ljude koji verno prate francusku, nemačku, englesku... ligu. Gledam ponekad ligu šampiona, gledam velika takmičenja i ne bežim od fudbala glavom bez obzira.
Moj dragi je miran pored mene. Ako budem zainteresovana gledaćemo i navijaćemo zajedno, a ako ne - pa, bar ću imati više vremena koje ću posvetiti sebi.

Žene i fudbal - nije nespojivo, ali se ipak retko dešava.

PS. Ma fudbal uopšte nije tako loš za gledanje, samo treba znati u šta gledati.

staro
  (#5 (permalink))
bebagm
Početnik
bebagm ima spektakularnu auru oko sebebebagm ima spektakularnu auru oko sebebebagm ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 27.05.2006.
Poslednji login: 02.09.2008 16:49
Godine: 28
Odgovor: Zene i fudbal - 04.06.2006, 20:50

Mmmmm. . . Stankovic je i moj favorit. Volim da gledam dobre utakmice npr. Ligu sampiona. Ranije sam isla i na par derbija i to sam sa vatrenijim Delijama al sad me vise to ne privlaci toliko.

staro
  (#6 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 06:33
Odgovor: Zene i fudbal - 04.06.2006, 22:57

Sto se mene tice fudbal pratim. Cak sam ovog proljeca igrala za ekipu mog fakulteta u univerzitetskoj ligi (nije da sam se nesto proslavila, ali sam makar uzivala u igri).
Predstojece SP namjeravam da pratim...

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#7 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Godine: 34
Odgovor: Zene i fudbal - 05.06.2006, 10:55

Prezivecu nekako , mada prve utakmice sigurno necu gledati, mozda tek tamo od polufinala ..bolje i tako, nego da bezim od kuce

staro
  (#8 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: Zene i fudbal - 05.06.2006, 12:10

fodbal mi nije najomiljeniji sport, ali ga volim. redovno gledam svjetsko prvenstvo, evropsko prvenstvo i africki kup.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#9 (permalink))
Sonja
Poznata faca
Sonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamant

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 06:22
Godine: 27
Odgovor: Zene i fudbal - 08.06.2006, 04:04

Ne volim fudbal.Mislim da nema dosadnije sporta od fudbala.Cak sam pre neki dan iznela pametni predlog da se smanji teren,jerbo se kukavci muce dok ga predju,a golova nigdi.
Ako moram da gledam,koncentrisem se na oznojana muska tela u svoj svojoj snazi,a preferiram italijanska,jel'te .
Njega evo recimo bas volim.

Sto se kladionice tice,moj bivsi decko je obicavao(uvrtevsi sebi ludacki u glavu,ne znam ni sama kako,da sam vidovita i da mogu da pogodim rezultat),da me zove u bilo koje doba dana i noci i kaze "Real ili Barcelona","Benfika ili Sporting" (jos uvek imam trzanje na pomen pojedinih timova ) i ocekuje da kazem kec iks il' dvojka.
'Fala bogu vise ne moram da s' bavim time ...sto se,opet,Nemacke tice,gledacu verovatno od cetvrtfinala ili polufinala,naravno ako prodju ItalijanCi..

staro
  (#10 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 05:17
Odgovor: Zene i fudbal - 08.06.2006, 06:26

onomad sam bila teski fanatik sto se tice fubala.. isla po utakmicama i vikala 'ajmo ceooo stadion' pratila sve kupove, od svetskih pa do onih lokanih.. u istoriji fanatizma navijala za vise od jednog kluba.. jerbo mi nije zanimljivo stalno navijati za isti
danas mnogo manje pratim fudbal, gotovo nikako da kazem.. jerbo ovde i nisu bas u fudbal fazonu, pa sam ispala iz price.. gledacu prvenstvo (ako budem u prilici) ako ne, onda obavezno pratiti putem novina ili interneta..

Odgovor