|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Zene u kuhinji |
|
Odgovor: Zene u ku'inji.. |
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 03.10.2007 20:36
Pol: Žensko
|
Odgovor: Zene u ku'inji.. -
15.04.2006, 21:37
Ja bih mogla da se pohvalim svojim znanjem i umećem u kuhinji.
U poslednje vreme se ne trudim previše, ali kada se potrudim umem da spremim sve što mi treba i više od toga. Ipak, koliko god da se snalazim sa spremanjem nekih nazovi zahtevnih jela, toliko sam fenomen koji neke jednostavne stvari (tipa kuvanje jaja i makarona) redovno uprska... I, da, još jedna stvar - kad god se svojski potrudim da nešto napravim najbolje što umem i da ostavim utisak - tada redovno uprskam i od ukusnog ručka/večere ispadne samo preslan grašak, živo pile ili poluživ krompir ![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
Poslednji login: 05.05.2006 02:02
Pol: Muško
|
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Početnik
Poslednji login: 03.10.2007 20:36
|
16.04.2006, 22:44
Citat:
Dobro, de, tako se kaze ![]() |
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 21:18
Godine: 33
|
28.04.2006, 21:48
Ja sam u kuhinji k'o riba u vodi. Valjda je to ženama u mojoj familiji u genima, tako da se ne zna ko je bolja kuvarica, iako se poneka ističe u slatkišima, neka u testu, neka u slanišima, varivima, goormanloocima, salatama i koznaštasvejoš. Nekada nešto zbrzam, a nekada se zabodem u kuhinju i satima nešto drndam po šerpama. Znam skoro sve da pravim i pored toga što dosta toga ne jedem i ne probam dok kuvam.
Inače, od svega što je moranje (a moram da kuvam, na stranu što mi nije teško, imam jednog maleckog što treba da poraste) napravim zezanje. Tako da odvrnem mjuzu, zabodem se za šporet i loodo se zabavljam. Uvek pravim nasmešene tanjiriće. I ne volim da šljiskam po tanjiru kako šta stignem, sve ja to lepo poređam i obavezno crtam smajlije. Tako da je Mali Od 'Ladnog Oružja retko odbijao da jede ono što deca inače retko jedu, kao što je kelj, kupus, blitva i ostale đakonije, junouvotajmin. A i ja volim da mi se obrok nasmeje kao moj stomačić njemu.Danas je moja nasmešena blitva sa integralnim pirinčem čak imala i cigaru od testenine. ![]() p.s. godinama smišljam kako da od peglanja napravim zafrkanciju al' mi ne ide... ne ide baš da namerno topim print na majicama... ![]()
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.04.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 18:34
Godine: 31
|
03.05.2006, 22:53
Na žalost, ja se nikako ne snalazim u toj ulozi... Vervatno zato što još uvek nemam potrebu, jer moja mama kuva tako diiivna jela! (a i ona je počela malo ozbiljnije da kuva sa nekih 40 godina...)
Ali zato moj momak sprema tako diiivnu hranu, sve od predjela pa do deserta a ja mu samo asistiram (ljuštim krompir, perem posuđe i eventualno uradim nešto, nakon što mi on objasni kako se to radi)! PS: Možda mogu ovo da stavim i na mušku temu... |
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Godine: 34
|
24.05.2006, 00:50
od muza sam i naucila da kuvam
, tacnije on me je "oslobodio", jos tacnije, "oslobodio" je sebe.. sto se mora, nije ni tesko, samo pustim masti na volju, i bude obrok njami - njami..![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.05.2006.
Poslednji login: 22.09.2008 21:02
Godine: 30
|
24.05.2006, 13:04
obozavam da kuham! kad ne znam sta bih od sebe, kada se jako lose osecam, onda je kuhanje spas... i sve znam! zvuci skromno
ali tako je! najbitnije je da je sve fenomenalnog ukusa, mirisa i izgleda i svi srecni i zadovoljni! ![]() |
|
|
|