|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: "Svi ste vi isti" |
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 01:37
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: "Svi ste vi isti" -
29.01.2007, 15:43
Evo bas za vikend bila sa drugaricama i srele smo u izlasku druga iz srednje kojeg duuugo nismo videle. I poceo da nas malcice smara sa tim proslim danima, a bio je poprilicno alkoholisan. Gde je drugarica poludela i pobesnela samo rekla " Jebes mi mater ako svi ti muskarci nisu isti!".
|
|
|
|
|
|
tisina je zlato...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.12.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 16:46
Godine: 24
|
04.02.2007, 16:48
Mislim da to jos nikad nisam izgovorila,ako jesam ne secam se
Mada..................neke osobine su...........nezaobilazne,ali da su svi isti - NECE BITI ![]() |
|
|
|
"Svi ste vi isti" |
|
|
I'm a dreamer
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 14:38
|
"Svi ste vi isti" -
20.02.2007, 12:39
Ma nisu isti...svaki je muškarac priča za sebe...Isto kao što smo i mi žene...
Ono jedino što ih možda vecinu karakteriše je to što mrze da se briju...ali i to čak ne mora da znači... ![]()
|
|
|
|
|
|
Slatka mala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.09.2006.
Poslednji login: 02.11.2008 23:34
Godine: 30
|
07.03.2007, 01:48
Ja mislim da ipak "nisu svi isti", jer kao sto i oni izmedju sebe komentarisu, a i misle da su sve zene iste, a nismo.
Zar ne? ...nemaju svi muškarci iste fantazije, iste želje, isti pristup životu. Jeste, mnogi muškarci vole plavuše,striptiz-barove, da se okrenu za svakom lepom devojkom na ulici - mnogi, ali ne svi. Kao što ni mi, žene nećemo po ceo dan tračariti uz kaficu i samo razmišljati o tome kako da trosimo novac. |
|
|
|
![]() |
|