VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: "Svi ste vi isti"
staro
  (#11 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
Pol: Žensko
Odgovor: "Svi ste vi isti" - 18.01.2007, 15:43

Ma jok,svi smo drugaciji

No me toques

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Masha 92
Početnik
Masha 92 je na dobrom putu

Član od: 12.01.2007.
Poslednji login: 31.03.2007 17:47
Godine: 16
Odgovor: "Svi ste vi isti" - 18.01.2007, 22:24

Citat:
mariposa kaže: Pogledaj poruku
Ma jok,svi smo drugaciji
ko svi?

Vise je za zaljenje onaj ko zbog pameti izgubi ljubav,nego onaj ko zbog ljubavi izgubi pamet...

staro
  (#13 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Odgovor: "Svi ste vi isti" - 19.01.2007, 13:43

Ne moze se reci da su sve zene iste ni svi muskarci isti

No me toques

staro
  (#14 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Godine: 25
Odgovor: "Svi ste vi isti" - 19.01.2007, 15:30

Hm,ne mogu to da kazem i verujem da ni necu moci reci jer istini za volju nijedan nije bio isti,svaki je imao nesto drugo il sam ja samo bila sretnica svo ovo vreme

Inace kad prigovaram odmah kazem konkretan razlog,prosto ne mogu da cutim i skupljam a ta recenica ''svi ste vi isti'' me nekako podseca na to skupljanje....

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#15 (permalink))
DarkRed
NEDOBRI Moderator
DarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimum

Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 23:09
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: "Svi ste vi isti" - 19.01.2007, 19:00

... donekle ste u pravu, ali samo donekle. Meni se desilo već da mi devojke prigovaraju što te mrzi ovo, što te mrzi ono? Što nedeljom popodne moraš da gledaš fudbal, umesto da idemo da se šetamo? (Di da se šetam a ono popodne utakmica Engleskog prvenstva pa sat vremena pauza i derbi Italijanskog prvenstva? Ali kad uvidiš da im smeta, malo popustiš... pa opet malo pritegneš... )

Šalu na stranu, svi smo mi specifični (i muški i ženske), svi imamo svoje ritmove života - doba dana kad nešto volimo da obavimo, odnosno rasporedimo vreme kad upražnjavamo određene aktivnosti (Sansi nemoj se cepaš! ). Ali zarad mira u kući/vezi moramo da se uskladimo da bi funkcionisali (Ih koliko puta mi se desilo da mi nedostaje želim da je tu i nazovem je, a ona pere,uvija,suši... kosu, sređuje nokte... i par puta mi je rekla - "Gledaj fudbal" - pa nema sad - "A jel? A šta bi ti?" - "Sve ste vi ISTE!, dobro ne 100% al... )

"Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag."
(Beli je svakako naj.... )

staro
  (#16 (permalink))
mariposa
Veteran

Odgovor: "Svi ste vi isti" - 19.01.2007, 19:06

Citat:
DarkRed kaže: Pogledaj poruku
... donekle ste u pravu, ali samo donekle. Meni se desilo već da mi devojke prigovaraju što te mrzi ovo, što te mrzi ono? Što nedeljom popodne moraš da gledaš fudbal, umesto da idemo da se šetamo? (Di da se šetam a ono popodne utakmica Engleskog prvenstva pa sat vremena pauza i derbi Italijanskog prvenstva? Ali kad uvidiš da im smeta, malo popustiš... pa opet malo pritegneš... )

Šalu na stranu, svi smo mi specifični (i muški i ženske), svi imamo svoje ritmove života - doba dana kad nešto volimo da obavimo, odnosno rasporedimo vreme kad upražnjavamo određene aktivnosti (Sansi nemoj se cepaš! ). Ali zarad mira u kući/vezi moramo da se uskladimo da bi funkcionisali (Ih koliko puta mi se desilo da mi nedostaje želim da je tu i nazovem je, a ona pere,uvija,suši... kosu, sređuje nokte... i par puta mi je rekla - "Gledaj fudbal" - pa nema sad - "A jel? A šta bi ti?" - "Sve ste vi ISTE!, dobro ne 100% al... )
Joj nemoj tako

No me toques

staro
  (#17 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 01:37
Godine: 25
Odgovor: "Svi ste vi isti" - 29.01.2007, 15:43

Evo bas za vikend bila sa drugaricama i srele smo u izlasku druga iz srednje kojeg duuugo nismo videle. I poceo da nas malcice smara sa tim proslim danima, a bio je poprilicno alkoholisan. Gde je drugarica poludela i pobesnela samo rekla " Jebes mi mater ako svi ti muskarci nisu isti!".

goldie

staro
  (#18 (permalink))
psssst
tisina je zlato...
psssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostale

Član od: 04.12.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 16:46
Godine: 24
Odgovor: "Svi ste vi isti" - 04.02.2007, 16:48

Mislim da to jos nikad nisam izgovorila,ako jesam ne secam se

Mada..................neke osobine su...........nezaobilazne,ali da su svi isti - NECE BITI

Prave stvari se uvek nalaze u rukama pogrešnih ljudi...

"Svi ste vi isti"
staro
  (#19 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 14:38
"Svi ste vi isti" - 20.02.2007, 12:39

Ma nisu isti...svaki je muškarac priča za sebe...Isto kao što smo i mi žene...
Ono jedino što ih možda vecinu karakteriše je to što mrze da se briju...ali i to čak ne mora da znači...

staro
  (#20 (permalink))
DanijElla
Slatka mala
DanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan član

Član od: 26.09.2006.
Poslednji login: 02.11.2008 23:34
Godine: 30
Odgovor: "Svi ste vi isti" - 07.03.2007, 01:48

Ja mislim da ipak "nisu svi isti", jer kao sto i oni izmedju sebe komentarisu, a i misle da su sve zene iste, a nismo. Zar ne?

...nemaju svi muškarci iste fantazije, iste želje, isti pristup životu. Jeste, mnogi muškarci vole plavuše,striptiz-barove, da se okrenu za svakom lepom devojkom na ulici - mnogi, ali ne svi. Kao što ni mi, žene nećemo po ceo dan tračariti uz kaficu i samo razmišljati o tome kako da trosimo novac.

Žena nije stvar od celika, ona je cvet. Ona ne traži suvoparnu stvarnost, ona želi vedrinu ljubaznih reci. Bolje je svakog dana reci nešto milo, nego surovom ozbiljnošcu raditi za nju celog veka.

Odgovor