VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Dlakava tema
staro
  (#11 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 21:12
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Dlakava tema - 13.04.2006, 23:08

A htedoh lepo devojci još danas da skrenem pažnju da na ovoj temi obavezno koristi SR Serbian (latin) sa language bara

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 20:56
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Dlakava tema - 13.04.2006, 23:27

E pa ko joj kriv, shto joj nisi skrenula pazznju na vreme

iliti ko je sisa

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#13 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Godine: 27
Odgovor: Dlakava tema - 14.04.2006, 08:28

Citat:
gogothegreat kaže:
Predlažem da pređete na sisanje stabala u Šumadiji

aman zene tema je VASA depilacija i ostavite svoje bolje polovine da uzivaju u svojoj posumljenosti...
mene jedino da u snu ubace u kakav taj vas vosak i depiliraju, drugacije
a ne da ima konca za zube (e zloco luda si totalno )

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#14 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Godine: 26
Odgovor: Dlakava tema - 14.04.2006, 09:47

Pa da se vratimo polako na temu.

Citat:
SQUAW kaže:
Žene, kako se borite sa šumadijom? Imate li neke zimske ili letnje varijante obračuna sa nogicama, preponama, obrvama + svemu ostalom što se čupati da? Čupanje, brijanje, depilacija (epilacija!?), koji vam je način najefikasniji?

Ili ste u fazonu, svaka dlaka na svom mestu?

staro
  (#15 (permalink))
Betty Boop
Početnik
Betty Boop će uskoro postati poznat članBetty Boop će uskoro postati poznat član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 07.01.2008 03:43
Godine: 28
Odgovor: Dlakava tema - 14.04.2006, 13:36

Kod mene je situacija sledeca: sto se tice lica, tu posao zavrsava pinceta, tj. idu samo obrve, a za brkcice vosak. Sto se tice donjih mi extremiteta, e tu sam fanatik i nemam milosti vec, gde strci tu se skida.
A sto se tice jace mi polovine, sve u granicama normale mi je prihvatljivo.

"Bupu pi du pu !"

staro
  (#16 (permalink))
idavik
Novi član
idavik je na dobrom putu

Član od: 29.03.2006.
Poslednji login: 07.05.2006 21:44
Godine: 23
Odgovor: Dlakava tema - 15.04.2006, 20:50

Citat:
zlocazlockasta kaže:
Dobro zene, za nas je lako..
Ali kako se borite sa sumadijom vaseg dragana?
Dlakave noge, ruke, guza, grudi, "onaj" dio.. Pa vam se svaki put kada radite "nesto" cini kao da upravo koristite fucking konac za zube
Na diskretan pomen depilacija vasa dlakavija polovina skace kao da ste mu rekli da se sprema atoski udar:
"Sta ti bre mislis da sam ja?! Ne pada mi na pamet da brijem noge ili grudi pa da me prozovu pe*erom! Sta fali mojoj guzi, sta fali "njemu"..."

Kako ih ubjediti?
Ako je atomski, ne dolazi u obzir ... Ako je napalm, preživeću, nekako...

staro
  (#17 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: Dlakava tema - 04.05.2006, 17:36

a joj, i ovo malo dlaka mi se najezilo od muke. na moju veliku srecu, roditelji me obdarise siromasnim dlakavim genima, pa pinceta za obrve i zilet za sve ostalo brzo zavrse posao

Dlakava tema
staro
  (#18 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 23.10.2008 06:53
Dlakava tema - 08.10.2006, 09:41

nemam ceste potrebe za tim..sam kusava,sto bi se reklo..ali povremeno posetim tetu u salonu i onda koristi vosak..za noge i prepone..na drugim mestima nema nista..ruke,brkovi i takooo....
obrve nemam..imam trajnu sminku..veoma dobra stvar..ustedi ujutro mnogo vremena...

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

staro
  (#19 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Odgovor: Dlakava tema - 27.11.2006, 23:36

tesim se konstatacijom da je maljavost svakako bolja od cosavosti...

staro
  (#20 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Godine: 23
Odgovor: Dlakava tema - 28.11.2006, 00:39

Citat:
bluella kaže:
obrve nemam..imam trajnu sminku..
A bas sam se pitala kako jednu koleginicu ne mrzi svako prokleto jutro da iscrtava obrve (nadam se da sam razumela sta si htela da kazes )

Evo, promenila sam potpis

Odgovor

« Ideal