|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Ženske priče |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 31.08.2006.
Poslednji login: danas 18:33
Pol: Žensko
Godine: 37
|
Odgovor: Ženske priče -
04.09.2008, 23:41
Hmm, pa kad mi je neko blizak - blizak mi je, i to onda podrazumeva da mogu da pricam otvoreno o svemu. Imam nekoliko najblizih ljudi, ali razlicitog pola. Ne mogu sad tacno da procenim razlike, ali ja i muskarcu prijatelju mogu da se poverim bez neke selekcije u izboru tema i problema. Drugo je to sto taj onda mozda koluta ocima, ili me zeza zbog slomljenog nokta, no ako smo prijatelji njegovo je da slusa, a moje da se praznim. Pa saslusala sam i ja bogami mnoge muske probleme, od problema s karburatorom do tananih emotivnih zavrzlama, i to tako ide u krug. Zenske price mi se razlikuju jedino po tome sto se manje prica o automobilima, sportu, politici i tome kako smuvati neku zensku.
![]() |
|
|
|
|
|
..seal in disguise..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 19:42
|
04.09.2008, 23:58
Slatko skroz kad Sox i ja sednemo u "naš" kafić u centru i uz kafu zaboravimo na vreme... Volim da ćaskam sa njom jer znam da me neće pogrešno razumeti, neće pomisliti da se foliram kad krenem sa svojim beskrajnim monolozima, pustiće me da ispričam svoje, pa reći šta ima... Reći, ali ono što misli, a ne ono što želim da čujem... Volim čak i da ogovaram s njom, jer mi onda i to ogovaranje nekako konstruktivno zvuči
![]() njene ruke su bele kao led njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje |
|
|
|
|
|
smucalica...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 20:36
Godine: 36
|
05.09.2008, 23:50
![]() Šta da kažem...Retko kad se sretnu dve osobe poput nas koje mogu da razglabaju o svemu, ali zaista o svemu...Volim da pričam sa njom, volim da saslušam nju i ako mogu da pomognem, a volim i kad mi samo da na znanje svojim pogledom da me je potpuno razumela...Takav odnos nemam sa drugim prijateljicama, samo sa njom... Svako bi trebao u životu da ima takvu slatku pored sebe... ![]() |
|
|
|
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 20:38
|
23.09.2008, 22:45
Poverenje poklanjam čoveku, nebitno mi je da li stoji ili čuči dok piški.
Otvaram se jednako lako (ili teško) i prijatelju i prijateljici. Ne biram posebne reči za muške, posebne za ženske sagovornike. Niti teme. Slušamo se uzajamno, zato smo valjda i prijatelji. Ali, ipak, postoje mali rituali ženskog društva u kom uživam. Recimo, subota, oko podneva, mi ispijamo kaficu uz pikantan tračeraj o muškom svetu (četiri lujke u lokalnom serijalu "Sex i grad", sa tačno podeljenim ulogama ). U toj varijanti muško čeljade ne bi smetalo, ali mislim da ne bi prihvatili tu privilegiju mučenja.Isto tako, postoje mali rituali muškog društva kojima mogu da prisustvujem, ali mi je zdravo dosadno. S obzirom da se u fudbal i vojsku razumem kao Marica u kriv ...., užasno mi je dosadno da po n-ti put slušam doživljaje iz vojske ili navijačke dogodovštine, uz obaveznu analizu kvaliteta selektora i trenera reprezentacije. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Ženske priče |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Poučne priče - Melem za dušu | HLEBmaster | Filozofija | 224 | juče 18:28 |
| Priče iz života.. | yige_gui | Pričaonica | 40 | 28.11.2008 21:06 |
| Da li verujete u bapske priče? | makilli | Društvo oko nas | 61 | 20.11.2008 23:10 |
| Najdraže priče i bajke iz detinjstva | yige_gui | Kad sam bio mali... | 28 | 15.05.2008 01:08 |
| Ženske suze su OK ili... | Goga | Muška kafana | 33 | 18.02.2008 22:05 |