VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Kakva ste domacica?
staro
  (#31 (permalink))
NSdjanka
..seal in disguise..
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 19:42
Pol: Žensko
Odgovor: Kakva ste domacica? - 07.02.2008, 23:29

Od svih kućnih poslova najviše volim da čitam...

nije dotakla ništa što bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
kristina-cica
Hocu tanjir i tacka!
kristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 25.01.2008.
Poslednji login: 30.11.2008 02:28
Godine: 28
Odgovor: Kakva ste domacica? - 07.02.2008, 23:47

Danas je moderno ne biti dobra domacica. Ne znam zasto bi se stidela da kazem da umem dobro da kuvam, da sam uredna i da mi ide od ruke? Cak, sta vise, ponosna sam na svoje umece. Najvise mi naravno, prijaju pohvale od ljudi koji mi dolaze u goste, a naravno, i porodice. Biti dobra domacica ne znaci biti po cijeli dan u kuhinji sa pregacom i maramom. I jos nesto... Mislim da ce svaka zena biti ponosna na to sto je dobra domacica, tek onda kad bude imala pravog domacina. Za sve ostale, biti domacica znaci robovanje. Ja sam ponosna...

staro
  (#33 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 03:33
Godine: 46
Odgovor: Kakva ste domacica? - 07.02.2008, 23:52

Nemam muza, pa mogu kako hocu...mislim sto se tice domacinskih obaveza

Žene imaju problem za svako rešenje

staro
  (#34 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 20:00
Odgovor: Kakva ste domacica? - 08.02.2008, 15:14

Citat:
NSdjanka kaže: Pogledaj poruku
Od svih kućnih poslova najviše volim da čitam...
......i ja.....

Secam se scene kada smo moj bivsi i ja probali da zivimo zajedno......U stanu totalni haos.......ja na trosedu citam Henri Milera......Inace stan koji smo iznajmili od prijatelja je imamo ogromnu i saroliku biblioteku.... Dok nisam sve procitala nista od kucnih poslava.....

Od tada su prosle neke godine......sada sam bolja domacica......Ni preterana picajzla, ni aljkavusa...uravnotezeno......

Inace hvala mojoj dragoj mami sto me sve naucila, nije joj bilo lako sa svim otporom koji sam pruzala.....

Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.

staro
  (#35 (permalink))
Tami80
trag u beskraju
Tami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen član

Član od: 30.01.2008.
Poslednji login: 29.11.2008 11:59
Odgovor: Kakva ste domacica? - 18.02.2008, 23:31

Citat:
kristina-cica kaže: Pogledaj poruku
Danas je moderno ne biti dobra domacica. Ne znam zasto bi se stidela da kazem da umem dobro da kuvam, da sam uredna i da mi ide od ruke? Cak, sta vise, ponosna sam na svoje umece. Najvise mi naravno, prijaju pohvale od ljudi koji mi dolaze u goste, a naravno, i porodice. Biti dobra domacica ne znaci biti po cijeli dan u kuhinji sa pregacom i maramom. I jos nesto... Mislim da ce svaka zena biti ponosna na to sto je dobra domacica, tek onda kad bude imala pravog domacina. Za sve ostale, biti domacica znaci robovanje. Ja sam ponosna...

Svaka cast,u potpunosti se slazem sa tobom.Bravo!

" Ljude treba suditi samo po njihovim vrlinama , a ne po njihovim manama; medjutim,po vrlinama nas ocenjuju samo nasi prijatelji, a nasi neprijatelji nas ocenjuju samo po nasim manama."

Poruku je izmenio Najgora, 22.02.2008 u 23:03. Razlog: citat

staro
  (#36 (permalink))
Rohalj Baze
Frajla Juca
Rohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostale

Član od: 19.07.2008.
Poslednji login: danas 14:03
Odgovor: Kakva ste domacica? - 19.08.2008, 11:20

mislis kakva je on domacica..... super, nebi ga menjala

staro
  (#37 (permalink))
Mishica
Novi član
Mishica je na dobrom putu

Član od: 09.05.2007.
Poslednji login: 11.09.2008 21:50
Odgovor: Kakva ste domacica? - 02.09.2008, 17:30

Kakva ste domacica?

Očajna...

staro
  (#38 (permalink))
izabelitta
Iskusni forumdžija
izabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimum

Član od: 31.08.2006.
Poslednji login: danas 18:33
Godine: 37
Odgovor: Kakva ste domacica? - 04.09.2008, 09:16

Efikasna Minutaza potrebna da se obracunam sa haosom mi je na zavidnom nivou, i gledam da sto brze sklonim sve sto me nervira da bih posle mogla da duuugo nista ne radim.
Inace, jedna od mojih zivotnih filozofija je da prasina treba da negde padne da bi bila obrisana, mislim, ne hvatam je u letu...

Vrag odneo šnalu...

staro
  (#39 (permalink))
gerbes
GJO
gerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostale

Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: danas 11:04
Pol: Muško
Godine: 38
Odgovor: Kakva ste domacica? - 04.09.2008, 09:52

Moram da priznam: veoma loša, a i suviše rutava za moj ukus...

Moj ego piše čekove koje moje telo ne može da unovči

staro
  (#40 (permalink))
Kal_el
:)
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 02:48
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Kakva ste domacica? - 04.09.2008, 10:02

Savrşena
pedantna , uredna , uvek sve na svom mestu ...
tako da zene koje dodju u stan ni ne ulaze u kuhinju nego direktno odu u druge prostorije

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

Odgovor