ja bre mogu da zivim u krtogu do nosa, samo dok mogu u njemu da se snalazim, bolje receno, dobro se snalazim u mom krtogu
iako ne volim nered, nigde, ja sam za ono da se skloni samo vidljivo na neko mesto na kom se nered nece videti

ali, svesna svojih obaveza, dodje i meni minut, pa sklonim

retko, ali dodje

jedino gde ne tolerisem nered je kuhinja i kuhinjski sto.. iako ga ne sklonim ja svaki put, tanjiri moraju cisti, isto kao i pribor sa kojim jedem i u koji odlazem hranu

kupatilo djene-djene, nikad nije toliko zapusteno da ne mozes da budes u njemu
najgora prostorija u kuci je definitivno shok soba, odnosno prostorija u koju se odlaze sve sto ne treba po kuci.. a bogami, greskom se tamo nadje dosta stvari koje trebaju, pa onda oci kopamo jedni drugima gde su sklonili..
i da, moja kuca inace jede stvari. pojeo mi je do sada par grudnjaka, carapa i majci.. sestri isto tako i par mindjusa.. nema gi nigde

tako da.. rekla bih da nisam losa domacica, iako umem savrseno dobro da zavorim oci na nered i da se probijam kroz njega dosta dugo.. dok ne dosadi

i iskreno, u neredu najbolje i fukncionisem, jer bas kad je nered, znam gde sta ostavim, dok kad sklonim, ne mogu da se snadjem

normalno li je to?