|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Svaka bi zena trebala imati i znati |
|
Svaka zena bi trebala znati |
|
Odgovor: Svaka zena bi trebala znati |
|
|
|
|
Odgovor: Svaka bi zena trebala imati i znati |
|
|
Divlji badem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: Svaka bi zena trebala imati i znati -
25.10.2007, 20:56
Jedan je dječačić upitao svoju majku: "Zasto plačeš?"
"Zato što sam žena" - odgovorila mu je. "Ne razumijem" - rekao je dječak. Mama ga je samo zagrlila i rekla: "Nikada i nećeš". Kasnije je upitao oca: "Zašto mi se čini da mama plače bez ikakvog razloga?" "Sve žene plaču bez ikakvog razloga" - bilo je jedino što je tata znao reći. Dječačić je odrastao i postao muškarac, i još uvijek se pitao zašto žene plaču. Naposljetku je nazvao Boga. Kad ga je dobio, upitao ga je: "Bože, zašto se žene tako lako rasplaču?" Bog odgovori: "Kad sam stvarao ženu morala je biti posebna. Dao sam joj ramena, dovoljno jaka da nose svu težinu ovoga svijeta, a opet dovoljno nježna da mogu pružati utjehu. Dao sam joj unutrašnju snagu da podnese porod i odbijanje koje joj toliko puta stiže od njezine djece. Dao sam joj čvrstinu koja joj omogućuje da ide dalje kad svi drugi odustanu, i da se brine za svoju obitelj u doba bolesti i nevolje bez prigovora. Dao sam joj osjećajnost da voli svoju djecu bez obzira na sve, čak i ako ju je njezino dijete veoma povrijedilo. Dao sam joj snagu da nosi svoga muža kroz njegove pogreške i načinio je od njegovog rebra da bi štitila njegovo srce. Dao sam joj mudrosti da zna da dobar muž nikada ne bi povrijedio svoju ženu, ali povremeno testira njezinu snagu i odlučnost da postojano bude uz njega. I napokon, dao joj je suzu da je isplače. To je samo njezino na korištenje kad god joj zatreba. Vidiš, sine moj, ljepota žene nije u odjeći koju nosi, u njezinoj figuri, ili u načinu na koji se česlja. Ljepota žene mora se vidjeti u njezinim očima, jer to je ulaz u njezino srce - mjesto gdje stanuje ljubav." |
|
|
|
|
|
Divlji badem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Godine: 31
|
25.10.2007, 21:06
U svakoj starijoj osobi je jedna mlađa koja se pita koji se vrag tu dogodio.
-Cora Harvey Armstrong- U meni vrišti jedna mršava ženskica koja hoće izaći. Obično mogu ušutkati kuju s keksima. (Unknown) Najteže godine života su oe između deset i sedamdeset. -Helen Hayes (at 73)- Ne želim o njima razmišljati kao o dlačicama na bradi. O njima razmišljam kao o obrvama. -Janette Barber- Stvari će se strašno pogoršati prije nego postanu još lošije. -Lily Tomlin- Moja druga najdraža obaveza u kući je peglanje. Prva je lupanje s glavom u gornji okvir kreveta na kat sve dok se ne onesvijestim. -Erma Bombeck- Čovjek mora napraviti ono što čovjek mora napraviti. Žena mora napraviti ono što on ne može. -Rhonda Hansome- Fraza "zaposlena majka" je suvišna. -Jane Sellman- Svaki put kad zalupim vrata stvarnosti, ona DOJURI KROZ PROZOR. -Jennifer Unlimited- Ono što žene moraju raditi, moraju raditi dva puta bolje nego muškarci da bi ih se smatralo upola toliko dobrima. Sva sreća da to i nije tako teško. -Charlotte Whitton- 35 je dob kad konačno imaš sređenu glavu, ali onda ti tijelo počne ići kvragu. -Caryn Leschen- Pokušavam ici dan za danom, ali nekad me par dana napadne najednom. -Jennifer Unlimited- Ako ne možeš biti dobar primjer - onda ćeš morati biti užasno upozorenje. -Catherine- Ne vrijeđaju me vicevi o glupim plavušama jer znam da nisam glupa, a nisam ni plava. -Dolly Parton- Da su visoke pete tak super, muškarci bi ih jos uvijek nosili. -Sue Grafton- Ne budem više usisavala dok Connor ne napravi jednog na kojem se može jahati. -Roseanne Barr- Dok su žene depresivne, ili jedu ili kupuju. Muškarci zarate sa susjednom zemljom. -Elayne Boosler- Iza svakog uspješnog muškarca je iznenađena žena. -Maryon Pearson- U politici, ako hoćeš da se nesto kaže, pitaj muškog. Ako hoćeš da se nešto napravi, pitaj ženu. -Margaret Thatcher- |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Godine: 25
|
26.10.2007, 19:29
2. Nikad nećeš moći spasiti muškarca: on mora biti sretan sam po sebi pre nego što vas dvoje postanete sretan par.
Ovo je toliko tachno da boli..... Ako sam nije kompletan, nishta i niko mu ne moze pomoci. moras se navitji na tugu i sretju, moras da volis i da te vole, moras biti deo stvarnosti, ipak, nikada ne napustaj svoje snove! |
|
|
|