VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Kako zena moze da upropasti muskarca?
staro
  (#41 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Kako zena moze da upropasti muskarca? - 01.12.2007, 17:07

Citat:
Ivana-psy kaže: Pogledaj poruku
da ga sutne zbog boljeg tipa i jos da mu kaze da je bolji i u krevetu.. udari ga u ego i sujetu ..
Daj da upoznam takvu kako bi me spustila na zemlju ,vreme mi je...A dobila bi i spomenik kao prva....

A potpisivanjem i gluplje mogu da upropaste i mnogo superiornije muskarce,a tek uz Sinalco i podrsku nekog iz porodice sto svoje sto muske jos lakse...istinito,jer iz meda niko nije ruke prao,a iz wc solje niko nije lizao ruku,ako je tamo kojim slucajem dospela...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Kako zena moze da upropasti muskarca? - 01.12.2007, 18:44

Citat:
Neron kaže: Pogledaj poruku
Daj da upoznam takvu kako bi me spustila na zemlju ,vreme mi je...A dobila bi i spomenik kao prva....

A potpisivanjem i gluplje mogu da upropaste i mnogo superiornije muskarce,a tek uz Sinalco i podrsku nekog iz porodice sto svoje sto muske jos lakse...istinito,jer iz meda niko nije ruke prao,a iz wc solje niko nije lizao ruku,ako je tamo kojim slucajem dospela...

Ne moramo mnogo da se trudimo ...

Sa ovakvim stavovima upropastićete se sami, '' pu pu '' daleko bilo ...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#43 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Godine: 31
Odgovor: Kako zena moze da upropasti muskarca? - 01.12.2007, 18:58

Citat:
lav71 kaže: Pogledaj poruku
...najbolji način je da se uda za njega...
bwahahaha!
Za ovo ce past reputacija kad mi opet dozvole .
Ja zapravo pojma nemam , svi su nesto prosperirali kraj mene

Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...

staro
  (#44 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Odgovor: Kako zena moze da upropasti muskarca? - 01.12.2007, 19:05

Citat:
Goga kaže: Pogledaj poruku
Ne moramo mnogo da se trudimo ...

Sa ovakvim stavovima upropastićete se sami, '' pu pu '' daleko bilo ...
Učiš oca kako se prave deca ili si imala 17 godina braka , pa je tvoja merodavnija , i cerku od 19 godina i klinca od 9 godina ..... sto ne probas da potpisivanje bilo kakvih papira za lakoću podnošljivosti življenja zameniš za drugačije poglede na svet oko sebe ili barem da učiš od svakog,jer ludi se uče na svojim,medju njima sam i ja,a pametni na tudjim greškama ..... greška uslovno samo,jer Nikola i Jovana su mi sve samo ne greška ....

staro
  (#45 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 21:15
Godine: 42
Odgovor: Kako zena moze da upropasti muskarca? - 01.12.2007, 19:07

Nateraj ja da te zavoli vise od sebe!
Voli ga vise od sebe (ili glumi ako si dovoljno sposobna to da uradis, verovatno nisi...)!

I tada nestani bez traga i nagovesti da nema vise povratka i nema vise ni komunikacije...

A ako bas zelis da pati dozivotno, reci mu samo da ti je potrebno neko vreme bez komunikacije ali ces se sigurno vratiti. Posle se muvaj sa nekim njegovim poznanikom kojeg najvise mrzi...

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

staro
  (#46 (permalink))
believer
Veteran
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 18:56
01.12.2007, 19:08

Citat:
Ivana-psy kaže: Pogledaj poruku
da ga sutne zbog boljeg tipa i jos da mu kaze da je bolji i u krevetu.. udari ga u ego i sujetu ..
nikako
nego ostane s njim
pa se skita po sokaci
u alkohol kad ga baci....

Citat:
biterlemon kaže: Pogledaj poruku
Nateraj ja da te zavoli vise od sebe!
Voli ga vise od sebe (ili glumi ako si dovoljno sposobna to da uradis, verovatno nisi...)!

I tada nestani bez traga i nagovesti da nema vise povratka i nema vise ni komunikacije...

A ako bas zelis da pati dozivotno, reci mu samo da ti je potrebno neko vreme bez komunikacije ali ces se sigurno vratiti. Posle se muvaj sa nekim njegovim poznanikom kojeg najvise mrzi...

leleeeeee
ovo izgleda kao ozbiljan savet,sa smislom
i da znas da cu da ga primenim ovih dana

ploviti se mora i bez broda

Poruku je izmenio goldie, 01.12.2007 u 21:22. Razlog: dve uzastopne poruke

staro
  (#47 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 21:15
Odgovor: Kako zena moze da upropasti muskarca? - 01.12.2007, 19:19

Citat:
bealiver kaže: Pogledaj poruku
leleeeeee
ovo izgleda kao ozbiljan savet,sa smislom
i da znas da cu da ga primenim ovih dana
nemoj, mozes pri tom da upropastis i sebe...

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

staro
  (#48 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Godine: 34
Odgovor: Kako zena moze da upropasti muskarca? - 01.12.2007, 20:35

Citat:
Neron kaže: Pogledaj poruku
Učiš oca kako se prave deca ili si imala 17 godina braka , pa je tvoja merodavnija , i cerku od 19 godina i klinca od 9 godina ..... sto ne probas da potpisivanje bilo kakvih papira za lakoću podnošljivosti življenja zameniš za drugačije poglede na svet oko sebe ili barem da učiš od svakog,jer ludi se uče na svojim,medju njima sam i ja,a pametni na tudjim greškama ..... greška uslovno samo,jer Nikola i Jovana su mi sve samo ne greška ....
...

Moja reč nikako nije merodavnija, bez obzira na godine braka, godine starosti moje ili mog deteta. Uostalom, kao ni tvoja, jer svi ovde imamo pravo da iznesemo svoje mišljenje.
Sa takvim iskustvom - ne bi trebalo da se upuštaš u ovakvu vrstu konstrunktivnog dijaloga...
Nije mi bio cilj da povređujem tvoja osećanja.
To je bila samo obična konstatacija.

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#49 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION

Odgovor: Kako zena moze da upropasti muskarca? - 01.12.2007, 20:43

Citat:
Goga kaže: Pogledaj poruku
...

Moja reč nikako nije merodavnija, bez obzira na godine braka, godine starosti moje ili mog deteta. Uostalom, kao ni tvoja, jer svi ovde imamo pravo da iznesemo svoje mišljenje.
Sa takvim iskustvom - ne bi trebalo da se upuštaš u ovakvu vrstu konstrunktivnog dijaloga...
Nije mi bio cilj da povređujem tvoja osećanja.
To je bila samo obična konstatacija.
Nije meni lako povrediti osecanja kao ni sve ostalo,samo sam shvatio da ili me nisi razumela ili nisi htela da me razumes...Budala moze da zivi i 100 godina,a neko i sa 20 mnogo toga shvati na pravi nacin,zavisi og mnogo cega..malo genetika,ma