|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Zenski WC |
|
Odgovor: Zenski WC |
|
|
|
Onaj Koji Je Puk'o
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: 02.11.2008 21:50
Pol: Muško
Godine: 31
|
Odgovor: Zenski WC -
28.06.2008, 21:32
Citat:
samo da demantujem _baba_-u ![]() Velika je zabluda da muškarci peru ruke posle WC-a ......Svega 5-10% muškaraca opere ruke posle "piškenja" I sad zamisli vidiš nekog poznatog kako izlazi iz WC i krene da se rukuje sa tobom i ti mu ladno kažeš samo: "Marš" (all rights reserved )...... faca osobe koju si "marširao" ![]() ![]() ![]() btw... Spadam u onih 5-10% ![]() P.S Nadam se da je veći procenat žena koje operu ruke kada izađu iz WC-a ? ![]() |
|
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Citat:
Truli zapad , dođeš ovde i vidiš šta je lepota od toaleta na svakom koraku .Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
|
_BLU_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 21:19
|
29.06.2008, 01:19
Citat:
A bila sam ubedjena da sam bar nesto naucila gledajuci americke filmove Ako nista drugo, a ono makar da muskarci peru ruke posle shoranja.Pa jbt, ja sam stalno nekoj zabludi. ![]() Citat:
Kako se zove film u kojem je Martin Lawrence kriminalac koji je slucajno postao pandur? Pa kad je gledao kroz ventilaciju tipa koji maze neku kremu po pishku mishku, ne opere ruke i onda izadje da se rukuje sa Martinom? E sad si me podsetio na to ![]() ![]() Citat:
![]() ![]() ...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...
|
|||
|
|
|
|
|
zaba Mrazica :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 21:26
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
|
29.06.2008, 01:47
strasno ne volim didem sa drugaricama u wc, iz razloga sto imam stidljivu besiku
pa i nemogu da sarabockam kad ima nekog pored mene ali i inace ne volim da posecujem wc-e u kaficima, iz razloga sto jako retko tamo ima klozet papira pa elem, em cu bit' upisana, em ni ruke necu brisati, pa onda tako jebes pishanje ![]() Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore.. ![]() |
|
|
|
|
|
uvek ista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 03:33
Godine: 46
|
29.06.2008, 02:49
Citat:
![]() Žene imaju problem za svako rešenje
|
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.06.2008.
Poslednji login: danas 14:02
|
29.06.2008, 10:03
Hm, kod nas jedno vreme bio zajednicki toalet, dok ostalih 7 nije osposobljeno. Imao sam osecaj da sam na Kosovu polju. Krv i ulosci na sve strane. Ne mozes da nadljes ljudsku kabinu, a imas osecaj da tete koje ciste samo cekaju da udjes pa da uguraju kolica za tobom i tapkaju nogom da te isteraju.
Sad je drugacije, bar u onom koji koristim. Imas osecaj da mozes da jedes sa poda. Tete ga ciste svakih sat vremena (potpisi na spisku na zidu), a na spratu nas ima 3-4 u mojim smenama, manje nego kabina,... Prosto ti neprijatno da hodas po njemu, imas osecaj da ces ga "oskrnaviti", da ce ostati stope iza tebe. Verujem da je tako i u susednom zenskom. U donjim, gde je uvek guzva, po recima spremacica, nije bas tako, ali tamo vise ne idem. Btw, zasto zene kad idu, prave ekskurzije, a poseta ni jednom mestu nije kopletna ako se ne obidje i ta institucija? |
|
|
|