VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Ženske priče
staro
  (#1 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 29.09.2008 10:22
Pol: Žensko
Godine: 26
Ženske priče - 16.04.2007, 00:35

Da li o nekim stvarima razgovarate samo sa prijateljicama? Da li se vaše priče razlikuju kada razgovarate sa ženama, ili možete o svemu opušteno bez obzira na to da li je sagovornik žena ili muškarac? O čemu ćaskate samo sa prijateljicama i kako izgledaju te "ženske priče"?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Ženske priče
staro
  (#2 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 05:18
Godine: 25
Odgovor: Ženske priče - 16.04.2007, 00:46

Kad sam samo sa prijateljicama/prijateljicom onda se uglavnom zapocinju feministicke teme. Tada ta tema bude interesantna i prijatna. Kada se ta tema zapocne u prisustvu nekog muskarca uvek se taj oseca ugrozenim i onda nam kvari ugodjaj. Tako da to ostaje lepa iskljucivo zenska tema.

Ili recimo ako je neka drugarica razocarana u nekog muskarca, onda obicno ide pljuvanje po muskom rodu kompletnom.

Ili recimo kada se nadjem sa prijateljicama u nekom izlasku i popijemo po nesto , onda pocinju varijante muvanja sa muskarcima iz okoline i opet tovar na njihov racun.

Ovo su znaci vise zenske teme, a sve ostale teme mogu i pred muskim i pred zenskim drustvom.

goldie

staro
  (#3 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Ženske priče - 16.04.2007, 14:21

Iskreno, ja ženskih drugarica čak i nemam...
Imam dve tzv drugarice i tu je relacija jednosmerna - one pričaju ja slušam (kada i ako sam raspoložena za to)

E već muških drugarica imam dvojicu i sa njima potpuno opušteno pričam o svemu...
o svemu znači ipak do određene granice

Jedan je stariji od mene dosta i ništa lepše nego čuti njegovo viđenje mojih dilema i trilema, doživljanja i događaja...
Drugi mi je jako blizak po godinama i odlično se kapiramo...a obzirom da se znamo od vrtića - nema toga što ne bih mogla da mu kažem
čovek je prvi saznao za "one dane" još davne 1990-te, pa onda za prvi sex..pa za probleme sa svakim dečkom...itd

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

staro
  (#4 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Ženske priče - 16.04.2007, 16:38

naravno. priče sa žeMskama su rezervisane za razglabanja o seksu - razmjena mišljenja i iskustava, onim danima, podrobnoj analizi uložaka i vrstama kontracepcije, mjerkanje i šmekanje (onako usput) muških pozadina, bicepsa i tricepsa, raznorazne pričice o izlascima, alkoholu i glavoboljama...i mislim da sam obuhvatila cjelokupnu tematiku

nattydread is coming to dinner

staro
  (#5 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Odgovor: Ženske priče - 17.04.2007, 09:39

Priče sa ženama se ipak razlikuju, jer su opuštenije. Pa, ne mogu sa drugarom da razmatram PMS probleme, logično.
Imam par prijateljica sa kojima sam bliska. Tu se malo, uz kaficu, olajavaju svi koji nisu prisutni, normalno... Sex, dijete, "e, da vidiš kakve cipele sam kupila"... Mada, ruku na srce, spadam u vrlo ekstravertne osobe - nije mi problem da pričam o bilo čemu. Naravno, uvek do granice koju postavlja kućno vaspitanje.

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

staro
  (#6 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Odgovor: Ženske priče - 17.04.2007, 19:07

o "onim" stvarima ne razgovaram sa drugaricama.
totalno bi mi bilo bez veze da sa njima pricham o tome....

imam jednog bash dobrog druga sa kojim pricham o tome i nekoliko drugova sa kojima opet mogu da pricham na tu temu...

sa drugaricama ne mogu.... pojma nemam zashto...

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

staro
  (#7 (permalink))
cicka
BitterSweet
cicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članova

Član od: 15.05.2007.
Poslednji login: 04.08.2007 15:25
Odgovor: Ženske priče - 17.05.2007, 17:32

Imam nekoliko drugarica ali iskreno te price nisu nista intimnije od prica sa koleginicama na poslu, jedino smo malo opustenije i raspolozenije za neko zezanje, gledanje muskih prolaznika i naravno nezaobilazno smekanje tipova za drugim stolom.

A pravih prica i intimnih prica ima ali sa drugarima, nema tabu tema, redovno razmenjujemo misljenja o seksu, pms-u, devojkama, muskarcima...o svemu...nekako su mi jednostavniji za takvu vrstu price, ne treba da pazim kako cu nesto reci, kojim tonom itd.

Osmeh Je Kriva Linija Koja Ispravlja Sve Stvari

staro
  (#8 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: juče 21:35
Godine: 20
Odgovor: Ženske priče - 28.08.2007, 03:02

imam dve bas, bas dobre drugarice, i sa njima mogu o svemu da pricam.. od PMSa, pa do do traktora
salu na stranu, ne mogu sa ortakom pricati o tome "kako mi danas kosa ne stoji kako zelim" ili "kako sam kupila dobar donji ves"..
iako bi on zeleo da ga vidi..

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#9 (permalink))
Ivana13
Početnik
Ivana13 je na dobrom putu

Član od: 30.10.2007.
Poslednji login: 15.06.2008 20:29
Odgovor: Ženske priče - 04.11.2007, 14:58

Nas pet drugarica imamo svoju varijantu: odemo na kafu i narucimo 5 razlicitih vrsta kolaca, pa isprobavamo svaku.
E, za to vreme prepricamo sve, svakoga i svasta.
Dotaknemo se svih tema: odeca, sminka, kozmeticarke, zdravlje, posao,... Eto, ne mogu da se setim da li smo skoro pricale o sexu, verovatno jesmo.

Ne znam za drugarice, ali mislim da bih mogla o svemu ovome da pricam i pred muskarcima. Jedino sto me sprecava u tome, moram da priznam, je to sto me njihovo misljenje o navedenim stvarima ne zanima.

staro
  (#10 (permalink))
Joanna
Poznata faca
Joanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostale

Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: 05.10.2008 17:40
Godine: 20
Odgovor: Ženske priče - 07.11.2007, 14:41

mogu da pricam o svemu i to i sa drugaricama i drugovima ali ne volim preterano da ispitujem intimu svojih drugarica, naravno ako zeli moze da mi kaze ali ja nikad ne govorim o svojoj intimi sa deckom i uvek kad me pitaju promenim temu ili lupim nesto mada vec su to i same shvatile...

" Zivot je jedan, zato ga zivi punim plucima "

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu