|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Dočekati ga lepim rečima |
|
Odgovor: Dočekati ga lepim rečima |
|
|
|
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 19.08.2008 17:10
Pol: Žensko
Godine: 26
|
Odgovor: Dočekati ga lepim rečima -
20.03.2007, 01:16
Pa naravno, nema lepše stvari od toga da kada dođeš umoran sa posla zatekneš prijateljski raspoloženu osobu koja te neće dodatno umoriti, već će ti pokloniti taman toliko pažnje da zaboraviš na stresan dan koji je iza tebe. Ovo se može preneti i na ostala društvena polja, ne mora biti u pitanju samo muško-ženski odnos.
Mnogo sam učila kroz zajednički život i čini mi se da sam tek nakon nekoliko meseci shvatila šta je to što mu prija i na koji način treba da se postavim kada primetim da je premoren ili iznerviran. Volim harmoniju u kući i zaista se uvek trudim da je i postignem. Naravno, to nije došlo samo od sebe... Svaki početak je težak. ![]() |
|
|
|
|
|
s vetrom u kosi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
|
28.03.2007, 13:55
Ne dočekujem ga u kući, osim izuzetno. Vidjamo se odmah posle posla. Ili on dolazi po mene, ili ja po njega - kako kad. Na putu do kuće prepričamo jedno drugom bitne stvari koje su se dogadjale toga dana i - to je to... Naš susret nikada ne prolazi bez ! Ne biti mrtav nije što i biti živ.
|
|
|
|
|
|
Mama u Boji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 16:42
Godine: 34
|
28.03.2007, 14:27
naravno da ću se potruditi da budem, ako ne nasmejana, onda ću ma lep
način staviti do znanja da danas nije moj dan...ćutaćemo zajedno - neće nam biti neprijatno zbog toga... najbitnije je da se razumemo sa rečima ili bez njih, sa osmehom, koji naravno znači, ili bez - osmeh se na kraju uvek pojavi (onaj u uglu usana) ili onaj koji se pretvara u smeh... ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
Odgovor: Do?ekati ga lepim re?ima |
|
|
Spremač šupe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.09.2006.
Poslednji login: 24.07.2008 10:56
Pol: Muško
Godine: 41
|
Odgovor: Do?ekati ga lepim re?ima -
28.03.2007, 17:37
Citat:
Najchešchu grešku koju chinite je u izboru životinje, chije ime koristite da bi nam poklonile svoju naklonost. Ja verujem da je Konj predivna snažna životinja plemenitih osobina i da ste opchinjene njenim dimenzijama ali za pochetak je dovoljna i bubica...Znachi vaše oduševljenje što je muž stigao ne treba komentirati sa: - Odkud ti konju, ovako rano? nego.... -Jao bubice baš si me iznenadio! U suštini poruka obe rechenice je skoro istovetna i ne znachi gotovo ništa... ali je forma u ovom sluchaju bitna pošto treba nekako skrenuti pažnju muža sa chinjenica: da ruchak još nije gotov, da je veš mašina iscurela, da se auto nekako chudno ulubio, i ko je dovraga taj tip - što golišav beži preko travnjaka... pogrešno - Ždereš ko svinja ispravno - Ruchkaj panteru moj (kao što primechujete opet je konflikt zbog pogrešnog odabira životinje) pogrešno - Šta si navalio volino... ispravno - Jao zechichu moj sachekaj prvo da se skinem... jel treba još da nabrajam ovim kokošk.... pardon golubicama? ![]()
|
|
|
|
|
|
|
I'm a dreamer
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 21:32
|
13.04.2007, 14:09
Citat:
Elem dragog uvek dočekam sa rečima : paaaaaaa gdeeeeeee si ti meni...... ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: juče 17:37
Godine: 25
|
14.04.2007, 20:21
Ma pojma ti nemash!
Ovnovi su najbolji, najdivniji....... Samo treba prvo zasluziti njihovo poshtovanje i ljubav ![]() moras se navitji na tugu i sretju, moras da volis i da te vole, moras biti deo stvarnosti, ipak, nikada ne napustaj svoje snove! |
|
|
|