VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Dočekati ga lepim rečima
staro
  (#1 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Pol: Žensko
Godine: 25
Dočekati ga lepim rečima - 19.03.2007, 12:28

Jedna od najlepših stvari koje možete da učinite za svog dragog jeste da ga, kad se umoran vrati s posla, dočekate lepim rečima. To teoretski većina žena zna i pokušava da praktikuje, ali ne uvek na ispravan način.

Zar u dočekivanju lepim rečima može da postoji pravi i pogrešan način? Može, i te kako. Nemali broj žena će tu ideju da shvati na pogrešan način (u najboljoj nameri, da ne bude zabune). Naime, one će želeti da svoj dan podele sa svojim dragim, smatraće to bliskošću, pa će mu ispričati svaki detalj o tome kako su provele dan, koji su sve tračevi u njihovoj kancelariji, šta im je rekla dosadna komšinica, čime ih je opet iznerviralo ono nesnosno nevaspitano drečavo derište s trećeg sprata... A sve što se postigne tolikom bujicom reči jeste da vašem dragom zazveči glava.

Muškarcu će prijati pažnja kad umoran, moguće i ne baš najbolje raspoložen, dođe kući, samo što njemu bujica reči nije pažnja, to je samo još jedna stvar koja će ga umoriti. Umesto toga, vašem dragom će znatno više prijati nežan dodir (može, recimo, zagrljaj i poljubac, bitno je da ne bude predugačko - teško da će želeti da se odmah s vrata bacite na njega i umiljavate se oko njega pola sata, treba mu vremena da predahne) i nekoliko probranih reči, recimo: "Nedostaješ mi ceo dan." To je, otprilike, dužina teksta koju je on, umoran, u stanju da "svari" i da u njemu uživa, a u kombinaciji sa zagrljajem i poljupcem učiniće da se zaista oseća maženo i željeno - a pri tom neće osetiti da smesta imate neki zahtev za njega.

A šta ako ste vi ipak raspoložene za malo više nežnosti, kao i za malo više priče? Moći će i to, samo prvo sačekajte da se on malo odmori i izduva - tada će biti mnogo prijemčiviji za vaše priče (kojih ipak ne bi trebalo da bude previše) i, naročito, za razmenu nežnosti.

Kakva su vasa iskustva sa ovom temom?

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Dočekati ga lepim rečima
staro
  (#2 (permalink))
Kal_el
naslednik Mi_Ladina
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 23:28
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Dočekati ga lepim rečima - 19.03.2007, 12:40

iskustvo i savet :
ne zenite şkorpiju !
druga je bila ...
devica me je doçekivala s osmehom i poljupcima i
nikad nisam bio umoran za njeno umiljavnje

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#3 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 23:28
Godine: 37
Odgovor: Dočekati ga lepim rečima - 19.03.2007, 23:42

Citat:
Kal_el kaže: Pogledaj poruku
iskustvo i savet :
ne zenite şkorpiju !
druga je bila ...
....da dodam ...ne ženite ni ovna....

...a za devicu se slažem apsolutno...

...ako već moraš da progutaš.... ...ne mućkaj u ustima dugo...
...ps... ...popravljam nepopravljive... ...povoljno...

staro
  (#4 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 19.08.2008 17:10
Godine: 26
Odgovor: Dočekati ga lepim rečima - 20.03.2007, 01:16

Pa naravno, nema lepše stvari od toga da kada dođeš umoran sa posla zatekneš prijateljski raspoloženu osobu koja te neće dodatno umoriti, već će ti pokloniti taman toliko pažnje da zaboraviš na stresan dan koji je iza tebe. Ovo se može preneti i na ostala društvena polja, ne mora biti u pitanju samo muško-ženski odnos.

Mnogo sam učila kroz zajednički život i čini mi se da sam tek nakon nekoliko meseci shvatila šta je to što mu prija i na koji način treba da se postavim kada primetim da je premoren ili iznerviran.

Volim harmoniju u kući i zaista se uvek trudim da je i postignem.

Naravno, to nije došlo samo od sebe... Svaki početak je težak.

staro
  (#5 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Odgovor: Dočekati ga lepim rečima - 28.03.2007, 13:55

Ne dočekujem ga u kući, osim izuzetno. Vidjamo se odmah posle posla. Ili on dolazi po mene, ili ja po njega - kako kad. Na putu do kuće prepričamo jedno drugom bitne stvari koje su se dogadjale toga dana i - to je to... Naš susret nikada ne prolazi bez !

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

staro
  (#6 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 16:42
Godine: 34
Odgovor: Dočekati ga lepim rečima - 28.03.2007, 14:27

naravno da ću se potruditi da budem, ako ne nasmejana, onda ću ma lep način staviti do znanja da danas nije moj dan...
ćutaćemo zajedno - neće nam biti neprijatno zbog toga...
najbitnije je da se razumemo sa rečima ili bez njih, sa osmehom, koji naravno znači, ili bez - osmeh se na kraju uvek pojavi (onaj u uglu usana) ili onaj koji se pretvara u smeh...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Odgovor: Do?ekati ga lepim re?ima
staro
  (#7 (permalink))
Uriel
Spremač šupe
Uriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimum

Član od: 12.09.2006.
Poslednji login: 24.07.2008 10:56
Godine: 41
Odgovor: Do?ekati ga lepim re?ima - 28.03.2007, 17:37

Citat:
Lillith kaže: Pogledaj poruku
Zar u do?ekivanju lepim re?ima može da postoji pravi i pogrešan na?in? Može, i te kako.
Naravno da postoje fine nijanse drage moje...
Najchešchu grešku koju chinite je u izboru životinje, chije ime koristite da bi nam
poklonile svoju naklonost.

Ja verujem da je Konj predivna snažna životinja plemenitih osobina i da ste opchinjene njenim dimenzijama ali za pochetak je dovoljna i bubica...

Znachi vaše oduševljenje što je muž stigao ne treba komentirati sa:

- Odkud ti konju, ovako rano?
nego....
-Jao bubice baš si me iznenadio!

U suštini poruka obe rechenice je skoro istovetna i ne znachi gotovo ništa...
ali je forma u ovom sluchaju bitna pošto treba nekako skrenuti pažnju muža
sa chinjenica: da ruchak još nije gotov, da je veš mašina iscurela, da se auto nekako
chudno ulubio, i ko je dovraga taj tip - što golišav beži preko travnjaka...

pogrešno - Ždereš ko svinja

ispravno - Ruchkaj panteru moj

(kao što primechujete opet je konflikt zbog pogrešnog odabira životinje)

pogrešno - Šta si navalio volino...

ispravno - Jao zechichu moj sachekaj prvo da se skinem...

jel treba još da nabrajam ovim kokošk.... pardon golubicama?

staro
  (#8 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 21:32
Odgovor: Dočekati ga lepim rečima - 13.04.2007, 14:09

Citat:
Kal_el kaže: Pogledaj poruku
iskustvo i savet :
ne zenite şkorpiju !
druga je bila ...
Ah takve smo mi

Elem dragog uvek dočekam sa rečima : paaaaaaa gdeeeeeee si ti meni......

staro
  (#9 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: juče 17:37
Godine: 25
Odgovor: Dočekati ga lepim rečima - 14.04.2007, 20:21

Citat:
lav71 kaže: Pogledaj poruku
....da dodam ...ne ženite ni ovna....
Ma pojma ti nemash!
Ovnovi su najbolji, najdivniji.......
Samo treba prvo zasluziti njihovo poshtovanje i ljubav

Moras prihvatiti poraze i pobede,